האם לדעתך הרמה בליגה האנגלית ירדה לאחרונה?

Discussion in 'אירוח אבי מלר 2004' started by raul madrid, Apr 14, 2004.

  1. raul madrid Member

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    שלום אבי, רציתי לשמוע את דעתך בקשר לעובדה שבשנה האחרונה ארסנל לא הפסידה כבר 30 + משחקים. האם נראה לך שזה בגלל שהם פשוט בלתי ניתנים לעצירה או שפשוט הרמה בליגה האנגלית ירדה?
    וגם מה לדעתך יהיה עם ליברפול ? הקבוצה הזאת פשוט לא מצליחה לצאת מהבוץ .. נראה לי שבליברפול מגבים את הוויה ללא הצדקה למרות שיש לו שחקנים בדמותם של שיירו,מייקל אואן ,סטיבן גררד,דיטר המאן וכ"ו ליברפול מציגים יכולת עלובה למדי.
    ושוב עולה השאלה איך יכול להיות שבעונה כזאת חלשה ליברפול נמצאת במקום ה4 יכול להיות שזה אומר משהו על הרמה בליגה האנגלית ?

    ולבסוף ... האם אתה חושב שכדי למייקל אואן לעזוב את ליברפול (או את אנגליה) ולעבור לקבוצה באירופה ?
    היו שמועות על ריאל מדריד, נראה לך שהוא יסתדר מחוץ לאנפילד?
     
    Last edited: Apr 14, 2004
  2. אבי מלר Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0

    ארסנל נפלאה באמת, וליברפול חלשה, אבל חלשה בעיקר על פי הסטנדרטים שלה בעבר, כך שהיא לא מעידה על חולשת הליגה.
    מאוד כדאי שהוייה יילך הביתה. ליברפול חייבת ריענון. למייקל אואן כדאי להישאר אם יבוא מנגר חדש כמו מרטין אוניל, שיידע לטפל בו ולשחק בצורה שתועיל לו למצות את גאוניותו