"צלמי עצמך ערומה": 3 שנות מאסר לנגד שסחט מינית חיילת - וואלה! חדשות אלירן שיליאן הואשם בין היתר בחוסר שיתוף פעולה לאורך החקירה, והשופטים העידו כי התנהגותו הייתה "מניפוליטיבית". לאורך החקירה הוא המשיך וכפר בהאשמות המיוחסות לו. הרכב בית הדין הצבאי ציין כי אם שיליאן יאפשר גישה לחשבון המייל שלו וימחק את הסרטונים, הצעד ישקף נטילת אחריות, חרטה ומאמץ לתיקון תוצאות מעשיו - מה שעשוי להיזקף לזכותו. עם זאת, הוא סירב לאפשר גישה לחשבון המייל ולמחיקת הסרטונים. --- מביך. עדיין לא מבין איך לא רץ ברשת התמונה של הסוטה הנאלח.
ה-FDA אישר את בוסטר לבני 65 ומעלה. או לא אישר את הבוסטר לבני 64 ומטה. תלוי איך התקשורת תגיש את זה. אין מספיק נתונים מהמדינה שהקריבה את עצמה למדע, אז האמריקאים ימתינו.
פייזר חתמו את החוזה של החיים שלהם. מקווה שלא על חשבון החיים שלנו. ועם הסנקציות שנוספו לסיפור החיסונים עכשיו זה עוד יותר מחשיד ומראה שהמחוייבות של מדינת ישראל כלפי פייזר יותר חשובה מהחיים שלנו כנראה. המינימום שהייתי מצפה זה שהיה צריך לבקש את הרשות שלנו להשתתף בניסוי ולא להחליט בשבילנו ועוד להציג את זה כאילו הם מצאו את הגאולה ואנחנו הראשונים שמצלים להם הם את החיים.
לא נכנס כאן למילים כמו "מכרו אותנו" או משהו בסגנון. לא חושב שבאו כל מומחי הבריאות שלנו ואמרו "בואו נגזור קופון מחיסוני פייזר", לא על זה מדובר, אני גם בהחלט מאמין להם שהם חושבים שמומלץ להתחסן. בטח לאם אתם אנשים בסיכון.(נניח 40 ומעלה) אבל כשיש בבתי החולים 3 חולים קשה מתחת לגיל 40 שהתחסנו פעמיים (בלי החיסון השלישי), (פרסמו לפני כמה ימים שזה המצב), להגיד לבן אדם בגיל 30 שהתחסן פעמיים שלמעשה החיסונים שלו לא שווים כלום החל מה 1.10 זה מגוחך. אין בעיה לתת את האופציה לכל מי שרוצה, אבל הלכה למעשה חייבו פה אנשים שקיבלו שני חיסונים לקבל את השלישי כדי להמשיך את שגרת החיים שלהם, וזה על סמך מספר בודד של חולים קשה בגילאים האלה שהגיעו לבתי חולים. אני אגב, עשיתי את החיסון השלישי, כמו יתר חבריי. והייתי מושבת (האמת גם כמוהם) מספר ימים אחרי אותו חיסון. ולכל אלו לא מכניס גם את הסיפור של דלקת בשריר השלב עליה לא מדברים לבני ה 40 ומטה שלקחו את החיסון. אם צריך לבצע חיסון רביעי בעוד חצי שנה? בכלל לא בטוח שאסכים לזה.
אני חושב שכל אלה שמכרו אותנו מתחסנים גם כן. ההבדל הוא שהם בחרו להיות נסיינים במודע. ואנחנו נסיינים בכפיה.
התקשורת ומשרד התחלואה גויסו לטובת אינטרס פייזר. שרון אלרועי פרייס בפירוש עובדת לטובת החברה הזו. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
מתנגדי החיסונים ומפיצי המחלות גויסו לטובת האילומינטי ואינטרסים זרים. אלכס בפירוש עובד לטובת האילומינטי. עשיתי את זה טוב? רק אני לא הבנתי, חייבו אותכם להתחסן? אל תתחסנו הכל טוב ואתם לא מעניינים אף אחד.
המדינה מנסה לכפות השתתפות בניסוי בגלל הסכם עם פייזר. היא לא באמת נסתמכת על מדע. לפייזר מטרה אחת - למכור כמה שיותר מנות. איזו מן רופאים כל הבכירים האלה כמו שרון אלרועי פרייס? הם משווקים שמוכנים לסכן בריאות של אנשים. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
ועוד חודש שיפתחו גם שם לגילאים צעירים יותר אז תדלג בדרך לחיסון? ראשון ושני עשית, אגב? הרי האמריקאים כבר מזמן נותנים.