כנ''ל. פעם שניה השבוע שאני במצב שיש ערמת שניצל על השולחן ואני מתבוננת בזה וחושבת, למה אלוהים ? הכול רק לא שניצל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ...... חיסלתי כמות שלא תבייש אפילו את אריאל שרון עד הודעה חדשה שניצל ולימון בסדר העדיפויות שלי.
אממממ.... לא ממש טוסט ושוקו עושה לי את זה יותר. אבל אנחנו סתם מספימים וגל יקום מחר ויכנס להיסטריה וימחוק לנו פה הכול. אבל עד אז אני נכנסת לכוננות חירום, אני פיצצתי את המקרר במלאי של שניצלים ואני הולכת להזין את עצמי השבוע בשניצל וסלט בלבד.
עכשיו נקרעתי פשוט וכך!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
טוב אני יפתח בכך שאני יאמר שגל ענק, רודן חמוד שכמוך (למרות שהוא תמיד מפסיד בהתערבויות). ועכשיו לשאלה רצינית. איך אתם אוכלים את השניצל שלכם ? כמיטב המסורת במשפחתי אני נוהגת לטבול בקמח, לאחר מכן בפירורי לחם ולבסוף בביצה טרופה מתובלת בפלפל שחור, מלח ופפריקה מתוקה. לאחר הטיגון כמה טיפות של לימון מעל עושות את העבודה. לפעמים אני נוהגת להוסיף סומסום או חרדל וכל מיני המצאות שאמא שלי רואה באודטה. אז מהו המתכון שלכם ?
כל פעם דרך אחרת...לפעמים עם ביצה (בתור תערובת) ופירורי לחם, לפעמים סומסום לפעמים שניהם, לפעמים בתור סטייק...
איזה מסכנים,שניצל {או קוסטולטה אלה מילאנזה!} עשוי מהשייטל {תחת} של העגל!ולא משום חתיכה עלובה מסכנה של עוף! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
יו עשיתם אותי רעבה!!!! איזה דיון פתחתם חחח.... אין על השניצל שאמא שלי עושה (ואל תשאלו איך היא עושה כי אני ומטבח לא הולך יחד). אני אוהבת עם סומסוםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
את עושה את המתכון הפוך.... קודמים כל שמים בביצה בשביל שיהיה דבק ואז הפירורי לחם יידבקו טוב בשניצל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
קאצו, עוד מעט אני אעשה מהקאצו שלך שניצל. שניצל עשוי מחזיר, שהאיטלקים יישארו עם הפסטה ושאר הבצקים שלהם, בשניצל אל תגעו.