נקבעו המשחקים לשמינית גמר ליגת האלופות

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Sep 12, 2005.

  1. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    כן, יצא לי איכשהו 3-0, אבל אתה צודק- אודינזה ניצחה 2-1.
     
  2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    רק שלצערי זה יבוא על חשבון שצ'לסי שאשכרה משחקת כדורגל מדי פעם, ולא על השיעמום הזה שנקרא אלופת אירופה.
     
  3. Alexander Hleb Member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    2,860
    Likes Received:
    0
    אחרי חצי מהמחזור החמישי...

    טבלת הכובשים

    http://www.uefa.com/ml/Images/Players/85x128/61659.Xxx
    1. רונאלדיניו -5
    טרזגה -4
    יאקווינטה-4
    2. אלקס -3
    אנסטסיו -3
    ג'ון קרו -3
    חוליו קרוז -3
    סמואל אטו -3

    טבלת המבשלים

    http://www.uefa.com/ml/Images/Players/85x128/60806.Xxx
    1. פינאר- 4
    2. דיויד בקהאם - 3 כ"א
    ג'וניניו
    פינאר
    רייס
    ואלדז


    בעיטות לשער

    http://www.uefa.com/ml/Images/Players/85x128/57132.Xxx
    1. סניידר- 12


    מלכי החטאות המסגרת - מקאי, קוראני, אדריאנו, ואלדז

    ספגה הכי הרבה אדומים- פנרבחצ'ה

    הכי הרבה צהובים- בטיס, יונייטד

    כבשה הכי הרבה- בארסה(14)

    ספגה הכי הרבה- אולימפיאקוס(11)
     
    Last edited: Nov 23, 2005
  4. Alexander Hleb Member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    2,860
    Likes Received:
    0
    דבר אחד אני לא מבין,
    למה לעזעזאל הגמר של הצ'מפיונס השנה יהיה בסטאד דה פראנס בפאריז?

    הגמר ב-2000 בין ריאל לולנסיה היה שם אם אני זוכר נכון, היה שם גמר מונדיאל, האיצטדיון הזה גם ככה מארח טורנירים אחרים כמו הקונפדרציות וכל השטויות האלה.
    יש מספיק איצטדיונים באירופה שראויים לגמר הצ'מפיונס ועוד לא אירחו אותו.
    אמנם לא הרבה מכילים כל כך הרבה מקומות ישיבה ואולי זאת הבעיה.
    אבל בכל זאת, איך זה שהברנבאו לא זוכה לארח את הגמר והסטאד דה פראנס זוכה בתענוג כבר פעם שנייה?

    http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/306051_BIGLANDSCAPE.Xxx

    הסטאד דה פראנס. לא נמאס לכם לראות אותו?
     
  5. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    מה שאותי עוד יותר מעצבן זה הניצחון אתמול של ארסנל. גועל נפש.

    בכל מקרה, היום הולך להיות חם באיסטנבול... וגם בברנבאו.
     
  6. Alexander Hleb Member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    2,860
    Likes Received:
    0
    מה אתה מתעסק בנו עכשיו? הקבוצה שלך משחקת נורא, לא מבקיעה בבית, לא בטוח תעלה שלב בצ'מפיונס, ומה שאותך מעניין זו קבוצה שכבר סגורה ממזמן בשמינית הגמר.
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    טוב, הנה סיכום חצי המחזור מבחינתי...

    דבר ראשון, כל הכבוד לברצלונה שגם שהיא לא במשחק טוב, היא מצליחה לנצח בצורה שנראית משכנעת, את ברמן. המסירות של רונאלדיניו זה דבר לא ייאמן. חבל רק על השער שהוא הבקיע, זה היה כדור שכל שוער לוקח. בקשר לאטו, הוא לא פתח בגלל עומס או מה?

    דבר שני, ארסנל עם 1-0 קטן, יפה. חייבים לסיים ראשונים על מנת לקבל הגרלה יותר נוחה, ואולי סוף סוף לעשות משהו יותר משמעותי מרבע גמר, בליגת האלופות.

    דבר שלישי, בקשר למנצ'סטר, קבוצה עלובה כמו שציינו כאן. היה לה כמה חצאי מצבים והיא הייתה חייבת לתת גול. למרות הניצחון על צ'לסי(שגם הוא הושג בעזרת מזל ובנוקר), אני מצפה מפרגוסון שישים את המפתחות ויגיד שזה לא זה. הסגל יכול להפיק יותר מעצמו, אם כי לא בהרבה.

    דבר רביעי, בקשר לבית של יובה ובאיירן. באיירן טיפסה למקום הראשון וזה משמח(לאחר 4-0 יפה על ראפיד וינה). יובה לדעתי משחקת כדורגל מגעיל, ולמרות שהיא אחת הקבוצות הטובות באירופה אני רוצה לראות אותה עפה כמה שיותר מוקדם. באיירן מינכן משחקת יותר התקפי, יותר יפה, והיא לדעתי קבוצה יותר טובה(במשחקים נגד יובה לא היה לה מספיק מזל, היא הייתה צריכה לנצח 3-0 בראשון, בגרמניה).

     
  8. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    את האמת, בדיוק מה שאמרת אני יכול להגיד עליך.
    מזה "מה אתה מתעסק בנו" , זה דיון על משחקי ליגת אלופות, מן הסתם מדברים פה על המשחקים חומד...

    אז...
    מה אתה מתעסק בנו עכשיו?
    הקבוצה שלך ניצחה כמעט כל משחק בחאווה בבית הזה, בליגה היא מגמגמת, ההגנה נראית גרוע, אם הייתם בבית של היונייטד ספק גדול מאוווווד אם הייתם עולים.

    מרוצה?

    די להיתפס לכל דבר קטן... הניצחון של ארסנל אתמול היה מגעיל וזו עובדה, אז מה אתה קופץ תגיד לי?
     
  9. Alexander Hleb Member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    2,860
    Likes Received:
    0
    מצטער, אני לא אגיד לך.
    אני מתעסק רק בנו. מציצן
     
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,476
    Likes Received:
    5,687
    לפחות במשהו אנחנו פעמיים מקום ראשון.
    כל הכבוד חלב על המיני פינה הזו,אני נהנה לקרוא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  11. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    "המשחק הכי חשוב בחיים שלנו", זה מה שאומר חואקין, כוכבה הגדול של בטיס, שלא שיחק בהפסד בדרבי בשבת נגד סביליה, לקראת המשחק הגורלי הערב נגד ליברפול. בטיס, שזאת עונתה הראשונה בליגת האלופות, נמצאת במצב קשה מאד העונה. עם עונה מאכזבת מאד בינתיים בליגה, בה בטיס שרוייה עמוק בתחתית, אחרי פציעתו של אוליברה שסיים את העונה, ואחרי שגם דני נפצע בדרבי, תשחק היום באנפילד בלי חלוץ, כאשר היא חייבת לנצח כדי להעפיל לשלב הבא.

    למרות הכל, בטיס ינסו לעשות את הסנסציה הגדולה באצטדיון הכי בייתי אולי באירופה, עם לחימה ענקית, וכאן באה האמירה של חואקין לידי ביטוי. דווקא לאור המצב הקשה, בעונתה הראשונה בליגת האלופות בטיס תתן את כל כולה על המגרש היום על מנת לעשות סנסציה באנפילד ולהפעיל לשלב הבא. ניצחון של בטיס היום והיא עם רגל וחצי בשלב הבא- הפסד והיא בחוץ, גם תיקו כמעט בטוח שלא יספיק.

    אבל בלי חלוץ מטרה ועם עוד מכת פציעות חוץ מעמדת החלוץ, באנפילד, מול ראפא בניטז וליברפול, שירצו להמנע מהדחה במטרה להגן על תוארם כאלופת אירופה, זה יהיה קשה, מאד.

    הפצוע ה'טרי' בבטיס הוא השוער פדרו קונטררס שלא ישחק היום. במקומו יפתח בשער השוער שליברפול עושה לו זיכרונות רעים- טוני דובלאס. כאמור, בעכבות הטעויות נגד ליברפול וצ'לסי בליגת האלופות הורד דובלאס לספסל. כרגע, הוא מקבל שוב את ההזדמנות כשוער ראשון, ותצוגה טובה שלו בשער ללא טעויות אולי תחזיר לו את אפודת השוער הראשון. ריבאס צפוי לחזור להרכב אחרי שהחלים מהפציעה, שנגרמה לו במשחק נגד צ'לסי בסטמפורד ברידג', שממנה עדיין לא חזר לשחק. בנוסף, אדו בספק למשחק, אבל צפוי לפתוח ביחד עם פרננדו בחוד (אדו לא חלוץ מטרה, ופרננדו יותר קשר מחלוץ). סיסקו משמאל ובמיוחד חואקין מימין, שעל הצד שלו ישחק זנדן כמגן שמאלי, אמורים לעשות בעיות לליברפול באגפים.

    אצל ליברפול, צ'אבי אלונסו לא ישחק כנראה, ולואיס גרסיה עושה רושם שיפתח בהרכב, אבל גם לא בטוח. כמו במשחק הראשון נגד בטיס, גם הפעם ראפא מתכנן שינויים בהרכב. קראוץ' שוב צפוי לפתוח בהרכב, ובמשחק הראשון כזכור, הוא גרם לשער הראשון בזכות הגובה והנוכחות הגדולה שלו שבילבלה את הגנת בטיס ואת דובלאס עם יציאה גרועה. סיסה יפתח לצידו של הענק הצנום בהתקפה, כאשר מורו צפוי לפתוח בספסל.

    הרכבים משוערים מהמארקה:

    ליברפול- ריינה: קראגר, היפייה, פינאן, זנדן: האמן, ג'רארד, וורמוק, לואיס גרסיה: סיסה וקראוץ'.

    בטיס- דובלאס: מלי, חואניטו, ריבאס, אוסקר לופז: ארזו, ריברה, חואקין, פרננדו, סיסקו: אדו.

    כמין אוהד בטיס, אני מקווה מאד שבטיס תנצח ותעשה את הסנסציה הגדולה. אם זה יקרה, צ'לסי או ליברפול ימצאו את עצמם במחזור האחרון במלחמת עולם, שממנה אחת מהם לא תזכה להמשיך בליגת האלופות.

    (על המשחק של ריאל נגד ליון רשמתי כבר באשכול של ריאל מדריד ואין לי כח להעתיק את זה לכאן)
     
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,476
    Likes Received:
    5,687
    פ.ס.וו:
    הקבוצה קיימה אתמול בערב את האימון המסכם לקראת המשחק שיחל בעוד כמה שעות. החדשות הטובות: אוג' וקוקו ערכו אימונים מלאים. הפחות טובות: אפאלי נתן את האימון במחציתו. לא כל כך ברור מה עובר על הילד הנהדר הזה,אבל ככל הנראה מדובר בסך הכל בכושר לקוי. הסגל ערך הכנות אחרונות כשבאימון תורגלו בעיקר הסיומת לשער,ומשחק תחת לחץ. היה עניין גדול מצד העיתוניאים המקומיים באימון,וסקוט של שאלקה צפה מקרוב אחר הבחורים של הידינק.

    http://english.psv.nl/upload/90904_296_1132695174273-Training221105-3751.Xxx
    קוקו ואסיאטי באימון.

    במסיבת העיתונאים שנערכה הידינק נראה מחוייך, ואמר שהוא בהחלט מסתפק בתיקו."אנחנו בעמדה מצויינת להגיע לשלב הבא,בדיוק כמו בעונה שעברה.לשאלקה יש כמה שחקנים מצויינים שיכולים לעשות את ההבדל, ובנוסף חלוצים מאוד פיזיים.נצטרך להיות זהירים מאוד"

    אפשר להבין מהידינק איך ילכו העיינינים היום בשאלקה. פ.ס.וו תסתפק בנקודה ותשחק זהיר,אולי גם כדי לעקוץ באיזשהי מתפרצת. אחרי ה4 שערים בשבת,ההגנה של פ.ס.וו נמצאת במבחן חשוב מאוד.

    נקווה לטוב,בהצלחה!.
     
    Last edited: Nov 23, 2005
  13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    :aaarofl: פחחחחח הגרלה נוחה.....
    רק אתמול דל פיירו אמר אחרי הניצחון על ברוז' שזה לא משנה,הרי מי שהגיע לשמינית הוא גם ככה מעולה.
     
  14. eman Member

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    672
    Likes Received:
    10
    מה אתם אומרים?יהיה בסדר להמר על זה שליון ינצחו את ריאל,פנר את מילאן ואולימפייאקוס את רוזנבורג?
     
  15. Engel Del Madrid Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    4,185
    Likes Received:
    0
    אוהד לעולם לא מהמר נגד הקבוצה שלו, יש מספיק הימורים אחרים.
    הפנאטיים לוקחים סיכון גם כשאין שום סיכוי לקבוצה, למרות שחלקם לוקחים כמו כל אוהד חיפה שלקח כמה אלפי שקלים כיון ששם על חיפה נגד מנצ'סטר.