מעורב ירושלמי בתל אביב?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ביובית 2010, ‏15/10/06.

  1. ביובית 2010 Member

    הצטרף ב:
    ‏15/10/06
    הודעות:
    45
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קראתי בעכבר העיר שבעוד מס' חודשים מתוכנן לקום סניף של המסעדה הירושלמית "סימה" ברח' הארבעה בתל אביב. מישהו אכל פעם ב"סימה"? שמעתי שהם עושים "מעורב ירושלמי", אף פעם לא טעמתי את זה ואני מאוד סקרן. אני בד"כ טיפוס של שווארמה בלאפה. שמעתי שב"מעורב ירושלמי" יש לבבות, אני לא אוהב לבבות אבל נראה לי שהשילוב שלהם עם עוד פרטי מזון יכול להיות מעניין.

    אם למישהו יש חוויות אנא שתפו אותי, תודה.
     
  2. AW forever Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/06
    הודעות:
    7,285
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הקפצה היסטרית, אני יודע, אבל אם כבר טרנדים שנודדים בין הערים הגדולות- אז חייב לשתף את הירושלמים שבינכם שנפתחה מסעדה יפנית/סושי בר חדשה במרכז העיר (שמאי 13) שנקראת "דומו"
    ואכלתי שם את הסושי הטוב שאכלתי בארץ ומהטובים שאכלתי בחחי! יש שם שם גם מגוון של אוכל מלבד סושי (גריל יפני, נודלס, גיוזה) ותפריט אלכוהול ענק. המחירים סבירים ביותר, ובקיצור מומלץ!
    לינק לאתר+התפריט: http://www.2eat.co.il/domosushibar/
    (גילוי נאות- אחותי היא הבעלים של המסעדה. אבל אני עדיין עומד מאחורי כל מילה, באמת מקום מיוחד)