מה לא קשור לכדורגל? מכבי עכשיו ב-10 שחקנים? מאוד קשור. זה נקרא לפגוע לקבוצה בסיכויים לנצח משחק, בדיוק כמו לתת פנדל שלא קשור למציאות.
לזהבי מגיע הזין הזה שקיבל, כי זהבי הוא מיץ של הזבל, אבל זה בהחלט בושה, החלטה מטומטמת. הלוואי שמכבי יזיינו אותם.
איכס גועל נפש. אין טעם ספורטיבי למשחק, במקום הפסד טכני והורדת נקודות להפועל אנחנו מקבלים אדום זהבי שהגן על עצמו ומכבי ב-10 שחקנים על מחדל שלא היא אשמה בו. איפה באיגוד השופטים מוצאים את הליצנים האלה שהורסים לנו את הכדורגל?
הדבר הראשון שזהבי היה חייב לעשות זה להגן על עצמו כשנתקף על ידי האוהד. אם לא היה מחזיר בעיטות, השיכור שפרץ למגרש היה ממשיך להכות אותו. איזה היגיון השופט האפס המאופס הפעיל כשהרחיק אותו?
עושה רושם שריינשרייבר בא לגנוב את ההצגה, אבל כמה שזהבי מטומטם... זה התחיל בחגיגה שלו לאחר שער השיוויון מול הקהל האדום (הזכיר לי את מקרה טוטו תמוז בטדי במדי הפועל) והמשיך בעימות עם החוליגן שהתפרץ מהיציע.
השופט הזה דביל. ערן זהבי עשה את הדבר הנכון, שכל אחד היה עושה. מה שהשופט שרק הראה שרמת השיפוט אצלנו מתחת לאפס.
תגיד לי אתה אמיתי? איך אתה מעז בכלל להגיד דבר כזה? בושה וחרפה לא ייאמן שזהבי קיבל על זה אדום ריישנברבר תגיד לי אתה מטומטם?? איכס גועל נפש!!! איך קורה דבר כזה איך שחקן מותקף ומקבל אדום תגידו לי מה קרה פה??