דני, אני לא צריך את הטובות שלך, יש לי סיבוס וסבסטיאן (האחות ההרצליינית של קפה נואר) ליד העבודה. אני אוכל ומתענג לפחות פעם בשבוע.
יש פה מישהו שבמקור מצפון הארץ? כי יש מסעדות בשרים מצויינות. בעיקר ברמת הגולן. יש את מסעדת מיטשוס בקצרין, יקרה יקרה אבל אדירה ובכלל יש שם כמה כמה מסעדות קצבים מעולות. הפרות הכי טריות בארץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מסעדה איטלקית - אין על פופולו בחיפה. אומנם לא כשר למהדרין ( בלשון המעטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אבל הפיצה הכי טובה שיצא לי לאכול ( גם באיטליה אגב). ובחיפה בכלל שווארמה - ג'יבלי חומוס - אבו יוסף ויש גם את הבורקסים הבולגרים בעיר התחית של האחים בכר, פינת העיר וכו. עיר של אוכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
באמת סבסטיאן כ"כ טובה? שמעתי עליה, אבל עוד לא זכיתי לאכול בה משום שעוד לא נפלתי קורבן למפלצות ההייטק, הנמצאות בעיקרן בהרצליה פיתוח, כמוך. המשך, גיא, לפטם את עצמך בפסי הייצור הקולינריים ב-12 בצהריים בדיוק. המשך לעמוד בתורים אינסופיים בכדי לא לפספס את הEarly bird special ולסעוד בעזרת כרטיס הסיבוס שניתן לך ע"י אדוניך בכדי שתמשיך להיות מאושר עד אשר תתעורר בגיל 35 בפרבר נחמד בשרון עם 2 ילדים מציקים, אישה לא מושכת בעליל ואיסור לצפות בטוטנהאם בזמן ארוחת הערב! אז אתה תתחנן שאותן קשישות מנותחות ושמורות היטב במכון ישימו לב אליך! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני בכל אופן לא אתמוך יותר בהצעותייך לסחלב לילי יותר בחיים! אין יותר אנדריי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx בעניין ג'ירף אני מבין את המחלוקת, אך לטעמי לא מדובר במסעדה אוברייטד בכלל. האוכל שם מצוין, והקיסרית היא פשוט תענוג. הבעיה לדעתי היא שקשה להתייחס לאטריות או לכל "מוקפץ" בעגה המקומית כאל אוכל מסעדתי ולכן היא נחשבת בעיני רבים לאוברייטד. מה שכן, הסושי שם לא טעים.
אה-הא, עוד לא נולדה הישות שתמנע ממני לצפות בטוטנהאם! אבל אני חייב להודות, אני בשוק איך אתה מכיר את מיתוס השעה 12, זה כל כך נכון! יש לך אנשים בפנים או משהו?? איך אתה יודע על זה??? בהתחלה זה היה נראה לי כל כך מוזר, לאכול ב-12 כמו זקנה? אבל מתרגלים לזה מהר וזה הופך את היום להרבה יותר קל, אתה מגיע ב-9 ועם הבעסה של הבוקר והשעמום ב-12 אתה מת כבר לעוף לאנשהו ואתה מוצא את עצמך גם רעב. בכל אופן, 1. אין לי מושג מה זה early bird. 2. הייטק זה ממש לא הכיוון שלי לעתיד (מכל הסממנים השטחיים שציינת, וזה גם לא מעניין - יאפיות זה לא הכיוון שלי). 3. אני לא זוכר מה הזמנת באנדריי. אני די מיציתי את הסחלב. הסחלבים בראש העין יותר טעימים. 4. איך זה שכל דבר שמוצאו ערבי מלא בשומן ו/או סוכר, והוא תמיד בעל מרקם יבש? רחת לקום לדוגמה, פאק, מי המציא את זה, זה עיסה סופר דביקה ויבשושית מפוצצת בסוכר ו... אין לי מושג מה עוד למען האמת. 5. מסכים לגבי הסושי הרע של הג'ירף, ומבקש להוסיף שגם סושי סמבה ברמת החייל לא מציאה גדולה ויקר בטירוף, וכנ"ל ראנינג סושי בהרצליה שגם לא מצדיק את העלות. סושי בעיניי אוכל מושלם לדייטים. גם אסתטי, לא נתקע בשיניים, אם לא אוכלים עם ג'ינג'ר לא משאיר איזשהו ריח בפה, ממלא אבל לא יגרום לך למות לרצות לפתוח כפתור במכנס (את זה תרצה לפתוח בהקשר אחר).
כחיפאי ברמ"ח איברי (ואחד שאוכל לא מעט בחוץ) הנה הדעה שלי איטלקי-פופולו באמת איכותיים אבל מרוב שלא באים אליהם הרבה לקוחות הם מתחילים להרים מחירים אז איזבאלה ופסטו מקבלים ממני עוד ביקורים חיפה שווארמה-קטנה ומטריפה פלאפל-הנשיא חומוס(לא אוכל) אבל כמסעדה מזרחית אבו יוסוף באמת מעולים (וגם יוצאים תמיד עם הרגשה טובה של אירוח רוזנר אתה חיפאי ?
המבורגרים - אין על מקדונלד'ס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx פיצות - פעם הייתי אוהב מאוד פיצה האט אבל הם ירדו ברמה בצורה מטורפת, כיום אני אוכל בעיקר "פיצה פיאצה" או "פיצה פלוס". עוד באוכל איטלקי - אני מאוד אוהב את המסעדה "טבולה" בהרצליה פיתוח (מדי פעם יוצא לי לאכול שם).
פיצה פלוס? אם הפיצה שלהם לא הייתה עולה 20 שקל, בכלל לא הייתי יורק לכיוונם! פיצה האט ופרגו פשוט דורסים אותם.
פרגו והאט... איכס. הכי טובה איל פיציולו בבן יהודה. מבין הרשתות הארציות ללא ספק דומינו'ס (הברוקלין פיצה).
חוץ מהקטע שהאט מפוצצים בשמן, הם ממש טובים. פרגו ממש אבל ממש מצויינים ובגלל זה המחירים שלהם עלו במהלך השנים האחרונות ב70 אחוז לפחות.
המבורגרים: ממליץ בחום על דיקסי (הטוב בארץ לטעמי), אודאון, מרמורק, מוזס (למרות השירות המאכזב) והבלאק (יקר אך איכותי). ממש לא ממליץ על אגאדיר (השירות זוועה, וגם ההמבורגר לא מה שהיה פעם), אוונגארד (זה המבורגר זה?), איוו (כולם אומרים שהוא טוב, אני ממש התאכזבתי בפעמיים שאכלתי שם). בשרים: ממליץ בחום על פאפאגאיו (עדיפות לסניף "הארבעה" בת"א, כי אין בו מגבלות כשרות), ועל קאזה דו ברזיל באילת. גם פה, אודאון ממש מצטיינים. סושי: אני חובב סושי מושבע, אך לצערי אין יותר מדי מקומות בארץ שעושים אותו טוב. סושי יוקו בקניון לב אשדוד הם מהבודדים שאפשר לסמוך עליהם שהסושי שלהם יהיה תמיד איכותי, והם כשרים למהדרין באופן מפתיע.