על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx הדיון הזה עושה לי חשק לפיצה.
בדיוק אתמול הזמנו אני וחברים משם, כדי שיהיה מה לנשנש מול ליגת האלופות. מנת שבעת הפלאים... גאונות. אגב, כמעט שכחתי לציין את ה-Frame בכניסה לרמת החייל. סושי מעולה, בשרים מעולים (יעיד איתי, Nigel Winterburn שלקחתי אותו לשם אחרי ה-0-0 של אנגליה מול ישראל), ואם אתם מזדמנים בצהרי יום חול גם לא יקר.
היום יצא לי לאכול במסעדה החדשה שנפתחה בפארק המדע ברחובות. Hamburg- זה השם. מגישים שם (אפשר להבין מהשם) בעיקר המבורגרים. הזמנתי המבורגר עם צ'דר ואווז מעושן, היה פשוט מצויין. הם מגישים את ההמבורגר בלחמניות גדולות וטעימות. אגב, יש להם חלת בצל (מזכיר טבעות בצל בצורה של חלה, רק עם בצל אמיתי והרבה יותר טעים). מומלץ למי שעובר באיזור.
מישהו מכיר את הבלאק? לפי מה שהבנתי מחברים שאכלו שם, ההמבורגרים הם גושי חרא וכל מי שאכל שם בילה כמה עשרות דקות בשירותים לאות מחאה.
הבלאק זה ממש מול המבורג. פעם הם היו בסדר אבל עם הזמן הם נהיו פחות ופחות טובים. הם לא גרועים כמו מקדונלדס וכו', אבל יש כמה מקומות הרבה יותר עדיפים. היתרון שם זה המגוון של הבירות.
ההמבורגרים הרגילים של הבלק ממש לא משהו... אבל יש להם אחד מעולה מאנטריקוט טחון. אני רוצה לנסות את ההמבורג, אתה ממליץ?
אכלתי פעמיים בבלק, בשתיהן הרגשתי מרומה ובפעם השנייה זה היה פשוט לאשר לעצמי. הבנתי שבסינמה סיטי זה יותר טוב מהסניף שאני הייתי בו (רמת החייל), כך או כך כבר לפי התפריט אני יודע שזה לא ירשים אותי. אגב, אתמול בעבודה מוזס יצאו מניאקים לא קטנים ובגלל עומס במסעדה לא אפשרו טייק אוויי.
כן, מאוד נחמד שם. אני לקחתי המבורגר "המבורג" שזה המבורגר מחלקים מובחרים של כבש, עגל ובקר ומאוד נהנתי. ושוב- החלת בצל, אין דברים כאלה.
נסעתי היום לנצרת.. מי שבעניין של סלטים, בשרים, קיצר..מסעדה מזרחית, מסעדת "אל-תנור" בנצרת- מומלץ בהחלט! תענוג פשוט גם לא יקר, גם המנות עצמן טעימות רצח ולא חוסכים באוכל אין על הערבים בקטע הזה, לא חדש
"לונדון" בת"א ליד הטיילת ופיצה האט אני ממליץ בחום על Shibuya בבוגרשוב בת"א יש שם סושי מעולה וזול. המנה שאני הכי אוהב היא פאנקו רול INSIDE OUT מטוגן עטוף בביצה, פירורי לחם, שומשום שחור ברוטב טריאקי
אם כבר נצרת, אכלתי לפני כמה חודשים במסעדת דיאנה המפורסמת ולא התלהבתי בכלל. אני מאוד אוהב קבב כבש, מנת הדגל שלהם, והיא לא הייתה טובה עד כדי כך. המחירים גם מאוד יקרים ולא מצדיקים לא את השירות (אני לא דורש מלצר לכל סועד ושלושה סטים של סכו"ם, אבל במחיר כזה מגיע לסועדים עוד מלצר או שניים כדי להוריד את העומס) ובטח שלא את העיקר, האוכל.
למי שבקטע של שקשוקה, כמוני למשל ומגיע לאזור הצפון יש בנסיעה למונטפורט פונדק שולה, השקשוקה הטעימה ביותר שיצא לי לאכול, לגמרי אבל.
מי שעובר בעמק יזרעאל, מסעדת 'אל-עדוי' בקיבוץ 'הזורע', מסעדה מעולה, ממש אוהב אותה. יש גם את 'אוקטאגון' בנהלל, שזאת מסעדת בשרים מצויינת. נ.ב- כאשר הייתי בלונדון לפני שנתיים הלכנו עם חברים למסעדת המבורגרים, היו שם מכל הסוגים, מחזה עוף ובשר טחון, עד להמבורגר צימחוני, אני רק לא זוכר איפה זה היה(לדעתי ליד בית קפה בשם paul). בהחלט חוויה.
אין על אבו-חסן, מקום ראשון ללא מתחרים! ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בארץ הוא לא במוזס,אגאדיר,בלאק וכו'... אלא באודיאון. המסעדה המועדפת עליי היא הג'ירף כבר במשך שנים, "המנה החריפה" ו"המנה האפגנית" מומלצות! גם מסעדת "קולומבוס" מומלצת מאד, וגם "פרנצ'סקה" על חוף היום בראשל"צ מעולה.