בתור 'הנציג הספרדי' בפורום, אני חייב לומר שמדובר בקבוצה שהיא אימפריה וסכום ההעברה מטורף, אבל אני עדיין לא מבסוט, אני מחכה קודם כל שזה יהיה סופי. אם היה מגיע לליגה האנגלית, היא זוהרת יותר ובקבוצה בינונית שם הוא היה משתכר המון(לא יודע אם זה אפשרי מבחינתו בגלל רישיון העבודה וחוסר ההופעות בנבחרת). מעבר לכך, לסביליה יש את בן-יידר שתמיד יהיה בעדיפות, בניגוד לאנדרה סילבה שמעמדו דועך. סביליה קבוצה חזקה ודאבור יתאהב בפיחואן מהרגע הראשון. בעונה הבאה היא תהיה בצ'מפיונס אלא אם כן תתרחש קטסטרופה. מגיע לדאבור להתקדם!
וואו וואו וואו. דאבור בפאקינג סביליה. הוא יהיה חייב להוכיח את עצמו במשחקים הראשונים שהוא מקבל. יש לו גם את בן ידר וסילבה שיעלו כנראה לפניו ואת השחקן האגדי מוניר. סחתיין עליו ושיהיה בהצלחה.
בכל מקרה להבנתי המעבר יקרה רק בקיץ הקרוב. כלומר יש לו עכשיו להעביר 5 חודשים בזלצבורג, כשעל הפרק רק הליגה האירופית מעניינת אני מניח.
אחלה מונאס שבעולם, הרוויח מעבר יוקרתי בזכות. עד הקיץ אלוהים גדול ומאחל לו להיות בק אפ ראשון של בן יידר, את מוניר אני לא סופר ולא תופס ממנו, סתם הנפצה סטייל גיא אסולין. עושה חשק ללכת לראות משחק של סביליה, מה שבטוח עולה פחות ממדריד או ברצלונה ואפשר לתפוס אחלה משחק. ולא פחות חשוב - 300k אירו בעונה של פייר פליי זה ברכה
ספורט 5 אומרים שבשיקטאש הציעו על דסה. נראה לי מוזר שישראלי (לא ערבי כמו עאבד) ישחק בטורקיה כרגע, וגם מקצועית לא ברור מה הוא קשור לשם.
מזכיר לי שהופתעתי מאוד שפנאתינייקוס רוצה את עמרי אלטמן בסוף זה היה נכון. כי הם בצרות כלכליות. אותו דבר עכשיו עם בשיקטאש ודסה.