הא חשבתי רק בוהלי מרוויח מקשרים לסעודיה. 80 מיליון יורו על סאמרוויל, טוב זה בטח גם כי בוהלי הסכים לשלם פעם 50 שקל על פופקורן בקולנוע.
תודה לאל שסאמרוויל נקנה ולא נשאר לנו על המדף ללחץ שיהיה בסוף החלון. 55 מליון פאונד במזומן עם עוד 5 בתוספות. רומא הציעה עליו 38 מליון פאונד ונדחתה.
Aladji Bamba בניוקאסל, 41 מיליון. קשר אחורי בן 20. מישהו מכיר? על הנייר , למרות הרכישות, ניוקאסל נחלשה.
אתה עושה מהוודאות הזאת כסף אני מבין. אם ניוקאסל שומרת על ברונו והול אני לא אפול מהכסא אם תתן עונה טובה מהקודמת.
מעניין, אנטוניו סילבה שיחק עם בנפיקה היום במוקדמות הליגה האירופית. בורנמות׳ גם אמורה לשחק השנה בליגה האירופית, זה פוסל אותו? אמרו שהוא סגור שם, למה הוא עוד לא עבר?
סיבובים ראשונים לא משפיעים על זה. אני זוכר שטשומאני שיחק במוקדמות הצ׳מפיונס ואז עבר לריאל. שבוע הבא הוא יעבור מדיקל.
השתתפות במוקדמות אירופאית מונע ממך לשחק בקבוצה אחרת רק במוקדמות אירופאית. בשלב הליגה אתה יכול לשחק עם הקבוצה החדשה שלך באירופה.
אפילו מקום 10 לבורנמות' זה לונגשוט כי יש 10 קבוצות ברמה שלהם לפחות, כמה רחוק אתה רואה אותם מתקדמים. המאמן שלהם קוראים לו Marco Rose