https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/37755515_10214707915145296_5077838940984049664_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=817200d42e1883401c255f3c9165c5ed&oe=5BCBF8A1 https://media.giphy.com/media/PMPwpWrGFLu80/giphy.Xxx
הם התעניינו במספר די מצומצם של שחקנים, האריכו לחמישה מרכזיים אצליהם את החוזה ולדעתי ינסו רק רכישות כירורגיות. ואני אוהב את זה, אין שם לחץ למרות שהמעבר לאצטדיון האסלה שלהם קרב ובא וזה מפתה מאוד לנסות להשיג איזו רכישה שתעלה את מפלס האורגזמה לאוהדים. שנה שעברה הם גם לא עבדו בלחץ ושלפו את דבונסון יחסית בסוף, הפעם לרעת כל הליגה הסוף הוא בעוד 3 שבועות, לא יודע כמה מהשחקנים שהם רוצים יהיו על המדף בשבילהם בדד ליין הזה.
אנדרה שורלה נוחת היום לעבור מדיקאל בפולהאם. יכול לעזור להם אם יציג את היכולות האמיתיות שלו. החתמות יפות של העולות מלבד קארדיף הרדומה.
מצחיק ששורלה רק בן 27 והעברה הזאת יותר מזכירה לי את יוסי בניון עובר בגיל 33 לקפר. קשה לראות אותו מצליח בצורה פיזית יותר טוב מהתקופה שעוד הגוף שלו היה בשיא. אבל בטח אחלה משכורת הוא ישים בבנק ולונדון... יש לו אישה יפה זה חייב להיות בשבילה.
אני שמח שפולהאם מתחזקת ולא תסומן ישר כיורדת בטוחה, התגעגעתי אליהם ולקרייבן קוטג' ואני אשמח לראות אותם נשארים בפרמיירליג כמה שנים טובות.
ההעברה הכי הזויה בהיסטוריה ואני לא צוחק. השנה האחרונה של אברטון היא המחפירה ביותר שראיתי בכל הקשור לרכש. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הזיה. באמת. 50 מיליון על רישרליסון. פאק. ראיתי אותו כמה פעמים בעונה שעברה, שחקן נחמד. אבל לדעתי הוא לא באנקר אפילו בהרכב של קבוצה כמו אברטון.
פיקפורד, קין, סיגורדסון ורישרליסון ב150 מיליון פאונד....בכסף הזה יכלו להחתים את ניימאר ולדאוג גם לאבא החמדן שלו על הדרך.
כדי לסגור סופית את נושא הברזילאים באברטון, אז רישרליסון לא שני אלא הרביעי. הראשון היה רודריגו בקהאם שבא בהשאלה מבוטפוגו והופיע ב - 4 משחקי ליגה בעונת 2002/03. בעונת 2006/07 אנדרסון סילבה שיחק במשחק ליגה אחד. וכמובן ז'ו שהוזכר כבר.
פביאן שר השוויצרי הבינלאומי נחת בניוקאסל על מנת לעבור מדיקאל. השחקן עובר לניוקאסל בתמורה ל 3.5 מיליון פאונד. לדעתי לפחות עסקה טובה וחכמה.
אתה צודק אבל אשלי לא מוכן להוציא כספים ובמחיר של 3.5 מיליון הוא הימור הוגן במיוחד. זו עסקה טובה בסך הכל. אשלי הבטיח לבניטז הרבה כסף לרכש ולא עמד במילתו.