הליגה ההולנדית 25/26 - עוד אליפות קלה לפ.ס.וו. אלקמאר עם הגביע. אייאקס מאכזבת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    על הנייר גם אני לא ממש מתלהב, אבל היה אוהד אחד ברשת שאמר שבכל מקרה אנחנו לא משחקים ברמה הכי גבוהה באירופה. לא יודע, הוא טען שבשביל הצמרת בהולנד ובמשחקי הקונפדרציות אמרבט מספיק.

את האמת שאני ממש לא יודע. כן חשוב להדגיש שהמרוקאי בא בהעברה חופשית כך שזה חוסך כמה מיליונים טובים. לפי הדיווחים ביומיים האחרונים אנחנו גם עסוקים עם קיצוני שמאלי מקסיקני בשם בראיין רודריגז שמשחק בקלאב אמריקה שבמולדתו.

בוא נגיד ככה, אין לי מושג אם זה מספיק בשביל להתמודד עם פ.ס וו ופיינורד, אבל יש בי טיפה תקווה שנוכל לפחות לסיים במקום השלישי.

עדכון
    הבנתי שאמרבט שחקן חופשי בגלל שפנרבחצ'ה היתה צריכה לשחררו בגלל הגבלת זרים. בנתיים גם קראתי שהקשר היה מאד מבוקש באתלטיקו מדריד, אבל בחר באייאקס. אולי זה כן דיל טוב? העתיד כבר יגיד לנו...

* פר סחורס כבש אחרי 3 שנים של פציעות שהשביתו אותו כל התקופה הזאת. בלמה של אייאקס לשעבר כבש את השלישי של NEC בתור מחליף.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/26
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

@de Middenweg
    בגדול מדובר בשחקן עתיר ניסיון עם שנים יפות גם באיטליה. פנר השאילה אותו לבטיס ובקבוצה שהגיעה לצמרת הליגה הספרדית הוא היה 6 ככל שהיה בריא (עבר פציעה לא פשוטה בקרסול שדרשה ניתוח). ירידת הערך, הפציעה ועניין הזרים באמת גרמו לו להיות שחקן חופשי אבל נדמה שאולי יש בו עוד איזה שנה או שנתיים טובות.

אולי קרוייף ראה שהאופציות הבכירות שלו (אלברז, היה גם קשר איטליה של פיורטינה במיקס) מתעכבות או לא קורות ואמר שעדיף אחד ביד מאשר על העץ...

AFCA אוהב/ת את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חתם עד סוף 2028. דיבר בפתיחות על התפקיד, אמר שקרוייף אמר לו אתה מספר 6 שלי העונה. טוב נו, הרבה על הכתפיים שלו. מקווה שיהיה כשיר וטוב.

מניח שזה יהיה הוא כ-6 עם גיבוי של מוקיו ואולי בהמשך קאמרה שכבר שיחק ביונג אייאקס השבוע משחק ראשון מאז המעבר.

רייחר צריך להעלם או המקסימום להיות שחקן 15 ברוטציה בערך.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, ניצחון 4-0 בחוץ מול טלסטאר. לא יודע, בשבוע הבא תגיע האלופה לאמסטרדם ואני די חושש. פ.ס וו מנצחת בקלות בחוץ את אוטרכט 6-1. המפסידה לא נמצאת בתקופה טובה, אבל לאור העובדה שההגנה גם פגיעה אני חושש למוצאי שבת הבא.

נו טוב, בוא נעשה סדר.
    חצי ראשון חלש עם קצב איטי. קלאסן מנצל הזדמנות בקרן, אבל חוץ מזה שום דבר. גלוך שיחק כקיצוני שמאלי והיה חלש. הישראלי כרגע לא יותר משחקן סגל רחב. ממה שהבנתי הוא נשאר, אבל אם ימשיך ככה אז בינואר הוא אולי עוזב.

אחרי ההפסקה הקבוצה כבר נראתה הרבה יותר טוב גם בגלל שטלסטאר התעוררה. ברחהאוס, טולו ומרקוס לאונרדו כבשו וסגרו עניין. אפשר להיות מרוצה ממספר דברים כמו טולו, שוער טוב בשער, שחקן כמו יוליאן ברנדט ואפילו רשת נקייה ראשונה העונה, אבל אני רואה גם כמה נקודות שמפחידות אותי. שני בלמים מאד צעירים כשהשלישי (בלינד) פצוע. באומן ויאנסה צריכים עזרה. נגד טלסטאר זה מספיק, לא למשך 34 משחקים...הסיפור עם יורי באס מסתבך בגלל שפאריולי מאד רוצה את השחקן בפורטוגל...

מוקיו שלדעתי מאד לא יציב, הוא צריך מנטלי להשתפר. הוא פשוט צריך להשתפר. מרקוס לאונרדו? הוא הבקיע אחרי עזרה מאד נכבדת של קומאן ג'וניור.

בכללי אני מרגיש שאנחנו בדרך הטובה, אבל אנחנו עדיין מאד רחוקים מפ.ס וו. אגב, AZ עם אחלה פתיחת עונה. קבוצה שצריכים לשים לב אליהם. פיינורד? רק 2-2 ביתי מול אדו דן האח. לא שקט בדרום רוטרדם. אואדה כנראה עוזב.

בחצות שבין רביעי לחמישי חלון ההעברות נסגר. מיצ'ל אמר היום לפני המשחק שיגיע במאת האחוזים קיצוני שמאלי חדש. היות שבאס אולי עוזב אני מקווה שנראה עוד מינימום בלם אחד חדש. אם מותר לי לנחש טיפה אז אני מקווה שאחרי יום רביעי נראה את ההרכב הבא:
    טר שטגן, רוסה, בלם חדש, בלינד, טורנט (ערך היום בכורה לאיזה עשר דקות), אמרבט, ברנדט, אואזאן/גלוך/קלאסן, צ'יגנוב, טולו, קיצוני שמאלי חדש.
    אני משוכנע שנוכל לקחת מינימום את המקום השני.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@הרצליה עד המוות
    ארז, מיצ'ל לא היה ממש אוהד של אלברז. הוא רוצה שחקן יותר התקפי בעמדה שש. אכן צריך לראות איך קמארה יתפתח ביונג, אבל אם באס נשאר אני משוכנע שהוא יכול לקבל דקות בקישור כמחליף לאמרבט.

רחייר עובר בהשאלה לוורדר ברמן. הגרמנים ישלמו לו את כל השכר. יש להם אופצייה רכישה בשביל 5 מיליון אירו.

קאריזו מושאל לקופנהגן ללא אפשרות של רכישה.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס הצליחה ככל הנראה למצוא מחליף למיקה חודטס. באנגליה מדווחים שסיימון אדינגרה יושאל. גם קראתי שיש התעניינות ממשית בבלם קמרוני של אוססונה.

מחר נדע יותר...עוד 48 שעות לסגירת החלון.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עוד 36 שעות לסגירת החלון...
    לפי הדיווחים ג'ורדי מאד עסוק. לא פחות משלושה שמות עולים עכשיו.
    - סיימון אדינגרה בן 24, קיצוני בינלאומי מחוף השנהב.
    - טימו קהרר, בלם/מגן גרמני בינלאומי שמשחק במונאקו.
    - ליאו סאלזאר הינוחוסה. קיצוני שמאלי, 19, אספניול ב'.

לדעתי די ברור עכשיו מה ג'ורדי עושה. אייאקס משאילה שחקנים, חלקם עם אופציית רכישה, ומקווה שתוכל לסיים את הליגה במקום גבוה כדי לזכות בכספים הרבים של ליגת האלופות. אם לא נצליח הנזק הכלכלי מינימלי כי הבחורים מושאלים. אם הדבר יצליח אני לא אופתע אם גם פ.ס.וו ופיינורד יתחילו לעבוד ככה. בשביל להצליח באירופה צריכים כישרון, אבל ללא שייח קטארי זה כמעט בלתי אפשרי. בצורה הזאת מנסים איכשהו לשמור על שפיות כלכלית ותקווה שהרכש יהיה הצלחה. אייאקס ממשיכה לקדם צעירים וברור שמישהו כמו אואזאן יכול בסוף להכניס לקופת המועדון עוד כמה עשרות מיליוני אירו.

אני מקווה שהשחקנים יגיעו ונראה אם נוכל לאיים על פ.ס.וו.

AFCA ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעה מכיוון איינדהובן, שם מחתימים את שחקנה של NEC, סמי אוויסה. האלופה משלמת 9 מיליון אירו בשביל הקיצוני המרוקאי. אגב, מרוקאי אחר. אונאחי כבר סיכם לפי דיווחים את תנאיו באייאקס, אבל בסוף העדיף את הכסף של פנתינאייקוס...גם פ.ס.וו שעוד היו במרוץ רואים עכשיו את הקשר חותם ביוון. הסיבה היא כסף. השחקן מקבל מיד הכי הרבה משכורת בקבוצה.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קהרר חתם. בלם שיכול לשחק כמגן. בסך הכל נראה שחקן להרכב.

מקווה שאדינגרה גם יחתום היום.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי הפסד צפוי. העונה שלנו התחילה למעשה רק השבוע עם סוף חלון ההעברות. מיצ'ל יצטרך עכשיו לגבש במהירות הרכב טוב שעוד תוכל בסיבוב השני להחזיר להם בחוץ באיינדהובן. ההפסד הזה רק מגיע במחזור הרביעי, זה באמת לא אסון. הבעיות יתחילו אם שוב נאבד נקודות בבית מול היירנביין או משהו כזה. פ.ס.וו כרגע לא ברמה שלנו, זה מאד מתסכל, אבל יאללה זה רק מחזור רביעי. ראיתי כבר מספיק תגובות מיותרות ברשת, אוהדים שכבר יורדים על ציגנוב. ברצינות, כמה אימונים הבחור התאמן עם הקבוצה?

ערב מתסכל, אבל אני רוצה להאמין שיהיה בסדר. אגב פיינורד ניצחו היום בניימייכן.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  11. Ajax Amsterdam Member

מתסכל כי הפער המקצועי מפ.ס.וו מרגיש לא סגיר, ברגע שהם רצו הם הבקיעו. מיצ׳ל עם חילופים מזעזעים. אני מקווה שנחכה למשפחת ואן בומל ופיליפס בסיבוב, ספורטיביות זה לא הצד החזק שלהם

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Ajax Amsterdam
    שמע, מיצ'ל היה במצב לא פשוט. הקבוצה הכי טובה בליגה באה לאמסטרדם ואין לך אפילו חצי הרכב רציני. האמת שחששתי מתבוסה ו"שמחתי" שבסוף השלישי שלהם הגיע רק עמוק בתוך תוספת הזמן. נתנו להם פייט, אבל בשלב הזה של העונה זה לא כוחות.

האם המצב בהמשך ישתנה? אני רוצה להאמין שכן. מקווה שדיילי בלינד, קהלר, ואולי הצעיר טורנט ייצבו את ההגנה. בקישור אמרבט אמור לייצב את אמצע המגרש. ברנדט אמור להוביל ובחלק הקדמי אני מאמין שאדינגרה וציגנוב יתרמו את שלהם. טולו כבר יהיה החלוץ הראשון שלנו.

הנה לך כבר 8 שחקנים חדשים שרובם אפילו לא שיחק היום. הם צריכים להכנס לכושר ולהתרגל אחד לשני. פ.ס.וו באו למעשה עם הרכב ראשון מוכן למלחמה. כן, לא פלא שניצחו בקלות. שוב, הפער גדול, אבל הייתי הרבה יותר עצבני אם היינו למשל מאבדים נקודות בבית לקבוצה אחרת.

יש עכשיו פגרת נבחרת ואחרי זה נראה עד כמה מיצ'ל יצליח לחבר את החבר'ה. בסופו של דבר שיחקנו רק 3 משחקי ליגה....עוד 31 בשביל להיות אלופים :D

אגב משהו אחר לגמרי. אוטרכט החליפה בקיץ מאמן והקבוצה מקבלת מכות רציניות. היום גו אהד איגלס הובילו בחוץ 3-0 כשהחוליגנים של אוטרכט פוצצו את המשחק עם זיקוקין. לצערי אני מצפה לעוד אירועים כאלה כי לא חסרים חסרי שכל ביציעים השונים. בלייווארדן עדיין מלקקים את הפצעים ממה ש"אוהדי" פיינורד עשו שם. יש כמה אנשים שנפצעו והבנתי שיש כאלה שאיבדו חלק מהשמיעה שלהם. לא מספיק שהמטומטמים האלה עשו את מה שעשו הם עוד חושבים שזה לא היה כזה נורא ושזה חלק מהחיים. לדעתי יש בעולם יותר מדי אנשים מוגבלים...

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו אחר. בכוונה לא הסתכלתי רב המשחק כי ידעתי שנפסיד, רציתי לחסוך מעצמי עצבים מיותרים, אבל הבנתי שהאדון ואן בומל למד משהו מאביו. אין לי כוח להתרגז עכשיו, אבל אני מאמין בקארמה...

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  14. cheddar מנהלים

מה אוהדי אייאקס ברחוב ההולנדי חושבים על תסמונת מסי שצריך לשרת את מספר 10 שלהם, כדי שיעשה איזה דריבל גאוני מדי פעם ובשאר הזמן ישקיף על האירועים

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתכוון לגלוך? הוא חטף מכל הכיוונים. לדעתי השידוך הזה גם לא הצליח. לפחות לא בנתיים. בכל מקרה מדברים כרגע בעיקר על התקרית בין ואן בומל ג'וניור לבאומן. האמת שעדיין לא ראיתי את הארוע כי אין לי חשק להתרגז. ברור שלא הפסדנו בגלל זה, אבל יש כרגע כעס אדיר ברשת על הבן של. אוהדי פ.ס.וו מצידם אומרים שגם לאמרבט הגיע אדום. בגלל שעקבתי אחרי המשחק רק דרך התוצאה (ותגובות ברשת) אין לי דיעה על זה, אבל ברור לכולם שגלוך נמצא כרגע בבעיה.