מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. oranfu Member

לא יודע מה הוא אמר בדיוק, אבל לדעתי צריך להבחין בין 2 דברים:
    האם זה נכון מקצועית להיפרד מחזיזה? כן.
    האם היה אפשר\צריך לעשות את זה בצורה יותר מכובדת, כיאה לשחקן אהוב שנתן הרבה למועדון? נראה לי שכן.

2. VAR Member

איך נראית צורה יותר מכובדת? מארגנים לו מסיבת הפתעה ובתוך העוגה פתק "אתה לא בתכניות"?

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@oranfu
    סאן מנחם רצה משחק פרידה או משהו כזה? לא יודע, אבל בעיניי לא קרה משהו חריג. הקטע הוא שלדעתי סאן מנחם עדיין חושב שחזיזה שחקן צמרת שיכול לתרום למכבי חיפה.

4. oranfu Member

אני לא יודע, אני לא עקבתי ממש. אבל מרגיש לי כאילו זה יותר מדי בתקשורת שהוא "לא בתוכניות".
    קודם יצאו דיווחים כאלה, אחר כך יצאו הודעות שהשיחות נעשות עם השחקן.

לדעתי היו צריכים להוציא הודעה של המועדון שמודים לו על השנים היפות ובלה בלה בלה, לא שכל העולם יידע קודם שהוא לא בתוכניות ועוזב.

לא ממש קריטי, אבל בלי להתעמק מריגש לי כאילו זה לא נוהל טוב תקשורתית.

5. alexshw Member

אלעד אמיר ולקאם טו דה קלאב של טיפול רפואי כושל במכבי חיפה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. G.B7 ירוק עולה

המועדון מעלה את מחירי המנויים ב-2 עד 5%
    בשל תירוץ עליה במחירי תפעול.
    ועוד הגדילו לעשות וכתבו שזה העלאה מינורית.

בלי העלאה הזאתי מחירי המנוי יקרים, והחוצפה שאחרי השנתיים ואפילו שלוש שנים האחרונות עוד הם מרשים לעצמם לעלות מחירים היא ביזיון מאוד גדול.
    ניתוק.

בעונות השיא שלנו כל הזמן התלוננו שהקבוצה מדהימה אבל כל הקשר עם האוהדים והמדיה פשוט נוראי (בין היתר אתר קניית הכרטיסים).

אז בשנתיים האחרונות קיבלנו את החרא משני הכיוונים.

אוהדים שבויים אני ביניהם לפחות שהקבוצה תחזור למיטב

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברוניניו חתם לשלוש שנים. מקווה לטוב.

8. VAR Member

אני חייב שמישהו יסביר לי בשביל מה קנו את סדריק דון. 6 הוא לא. 8? יש, תחזיקו חזק, 6 שחקנים בעמדה הזאת מלבדו: אזולאי, מוחמד, רטנר, לוי, ארזי, קאסה. 10? מסתבר שגם לשם הוא לא מיועד כי הביאו את הברזילאי וגם את ההוא מק"ש.

אז בשביל מה?

אחר כך בוכים שאי אפשר לצרף זרים שבאמת צריך. אולי היה אפשר אם לא הייתם ממלאים את הקבוצה בזרים שלא צריך.

9. oranfu Member

אתה לא באמת סופר את קאסה וארזי?
    מוחמד לא יכול לשחק משחקים מלאים ברצף, אזולאי בינוני (אני מפרגן), רטנר יותר 6 לדעתי אבל גם צעיר ואתה לא יודע ממש למה לצפות לו ואני לא חושב שמישהו מצפה מלוי להישאר תקופה ממושכת במועדון.

מישהו עוד מתלונן שאי אפשר לצרף זרים?
    חוץ מזה שאם אני לא טועה אמרו שבקרוב הוא לא ייחשב זר.

אולי לא היה צריך להביא אותו, אבל אני לא חושב שזה בגלל שלא היינו צריכים 8 ברמה.

10. Butragueño מנהלים

סדריק דון הוא שחקן כנף צד. כך שיחק בהפועל ירושלים בעונה וחצי האחרונות וכך גם במכבי חיפה.

11. VAR Member

ממה שאני זוכר הוא כמעט תמיד שיחק באמצע. לרוב עם רטנר (שלא שיכנע אותי שיכול להחזיק מרכז שדה של קבוצה עם שאיפות) וזה היה נראה נורא. בצד שמאל שיחק בעיקר גורה.

12. oranfu Member

לא יודע איך הוא שיחק בהפועל ירושלים, אבל הוא לא שחקן צד. לא ברמה מספקת, בכל מקרה.

הוא רחוק מאוד מלהרשים, אבל הבעיה הגדולה היא שאני יכול להגיד את זה כמעט כמעט על כל שחקן שראינו בקבוצה בשנים האחרונות.

13. alexshw Member

גם הרכש הקודם מקרפטי לביב הגיע במהלך המונדיאל בארה"ב - ואסילי קרדאש האגדי.

14. VAR Member

@oranfu
    אני לא באמת סופר את קאסה וארזי, אני רק מדגיש כמה דד ווד יש בקבוצה הזאת והחתמות כמו דון הן בדיוק איך מייצרים כזה.

לא יודע כמה זמן לוי ישאר בקבוצה, אבל אתה יכול לומר את זה על כל שחקן. יתעלה מעל הרמה של הליגה - ימשוך התעניינות מחו"ל. ככה זה עובד גם עם ירמקוב כרגע וגם עם כל אחד אחר. אתה לא בצמרת שרשרת המזון וגם לא קרוב לשם.

בפלייבוק שלי יש רטנר, מוחמד, לוי ואגבה (או קשר זר אחר שיכול לשחק את ה6) על 2 עמדות כשכל השאר זה דד ווד. אם ממש מתעקשים להוסיף עומק אז אפשר להשאיר את קאסה או גוני נאור שיהיה הגיבוי של הגיבוי. אין פה שום צורך בזר כמו דון גם אם יתאזרח בהמשך.

אני חשבתי לתומי שמביאים אותו להיות ה10. אבל מסתבר שלא. סתם להעמיס על הסגל עוד שחקן בלי עמדה מוגדרת כי הוא צעיר ובלט קצת בקבוצת תחתית שידעה איך להשתמש בו.

מדהים כמה הכל נעשה בלי טיפת מחשבה. נביא ואז נשבור את הראש מה עושים איתו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. oranfu Member

אפשר להגיד על כל שחקן, אבל המקרה של לוי קיצוני יותר:
    הוא היה מושאל לקבוצה אחרת, עם חוזה שמסתיים, ולפחות לפי הדיווחים לא ממש רצה לחזור למועדון.

אני לא חשבתי שמביאים אותו להיות 10, אבל אני מודה שכמעט ולא ראיתי אותו משחק לפני המעבר.

חד משמעית אין מחשבה או תכנון במועדון הזה. וזה אותו דבר לא משנה מי אנשי המקצוע (מנהלים מקצועיים ומאמנים) אז כנראה מקור הבעיות הוא אחר.