מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. VAR Member

ממה שאני זוכר לוי הסכים להאריך חוזה עוד לפני שהביאו את דון. ככה שכל עוד לא באה עליו הצעה מחו"ל אין סיבה להתייחס אליו כאל שחקן שלא יהיה חלק מהסגל לעונה הבאה.

בקיצור העתידות הן שבכר ינסה לדחוף את רטנר, לוי וברוניניו יחד להרכב עם מקסימום יצירתיות ומינימום בשר ובינואר יחפשו לברוניניו קבוצה חדשה.

מקווה שלעולם לא אעבוד במקום שמעריך אותי כמו שמכבי חיפה מעריכה קשרים אחוריים.

2. Butragueño מנהלים

גורה שיחק בשמאל, אבל דון שיחק (ונכנס לא מעט כמחליף) על צד ימין ושמאל. ניסו אותו מספר מועט של פעמים באמצע, אבל העדיפו את חזיזה/אוחנה (עד הפציעה).

אני חושב שיש עומס על האמצע, אבל אני חושב שזה נכון לכל קבוצה בשלב הזה של העונה. אלה עמדות שמעמיסים ואז יורקים החוצה את העודפים.
    סתם לשם השוואה, מכבי ת"א רצה עם עידו שחר, דור פרץ, בליץ' וסיסוקו, ויש דיווחים על ניסיון להחזיר את דן גלזר ואפילו את גבי קניקובסקי.

כנראה שקבוצות לא רוצות להגיע לרגע האחרון בו, סתם שם קוד, עידו שחר מגיע אליך עם הצעה מניו אינגלנד ואתה נתקע בלי שחקן ברוטציה.

היום אני אכן סופר את רטנר כשחקן 6 היחידי שלנו, בתוספת של אגבה או שחקן זר שיבוא במקומו.
    עלי מוחמד, ירין לוי ואיתן אזולאי ב-8.

דרזי יכול לשחק 8, ארזי יותר 10 וליאור קאסה אין לי אפילו מושג. יכול להיות שכל השלושה בכלל יושאלו.

דון יכול לשחק מתחת לחלוץ ועל הקו.

אז אני עדין לא רואה פה עומס גדול מדי. במיוחד כשירין לוי 50/50 ישאר במועדון.

3. VAR Member

הכל הגיוני עד שאתה מבין שדון לא נמצא בשום מקום. לא אחד מהקשרים שציינת, בשמאל גורה ו(אני מניח, נכון להרגע) חלאיילי ובימין בנסון וסייף. וב10 מרדכי וברוניניו.

בעצם שרפו מקום של זר על שחקן שיהיה סותם חורים בשלל עמדות.

אגב גם לפי טרנספרמרקט הוא שיחק 3 פעמים בשמאל ובשאר הזמן היה פעם קדמי ופעם אחורי. שום הופעה בימין (אולי כמחליף לדקות בודדות). אשכרה שחקן שאין לאף אחד מושג מה הוא ואיפה הוא אמור לשחק.

לגבי רטנר, הוא עוד צעיר כמובן ויכול להתפתח להרבה כיוונים, כרגע אני לא חושב ש6 זה הכיוון. אבל אין לי ספק שהוא ישחק לא מעט שם פשוט כי מכבי חיפה אלרגית לקשרים אחוריים אלא אם כן מדובר בשחקן שלם כמו לביא שהסיכוי שתמצא עוד מישהו כמוהו שואף ל0. אם אין אז פשוט יוותרו עליו בשביל עוד שחקן יצירתי וכרגיל יתפלאו איך בכל פעם שהיריבה עוברת את החצי היא מגיעה למצב כיבוש.

4. alexshw Member

5. VAR Member

מטאליסט: 3 מיליון
    חיפה: 5 מיליון
    מטאליסט: 3.2 מיליון
    חיפה: טוב

אנשי עסקים ממולחים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. Butragueño מנהלים

ואם היה נמכר ב-4?

7. VAR Member

אז הבדיחה הייתה קצת פחות עצובה?

8. Butragueño מנהלים

לא בטוח שאני מבין.

היית עד לכל תהליך מו"מ ?
    בגלל שמקור צייץ איפשהו 5 מליון (אני בכלל לא ראיתי דרישה כזו).

העסקה גם עוד לא נחתמה ככה שאין סכום שנקבו בו עדין.

וחוץ מזה, אם מכבי חיפה מראש רצתה 3 מליון ולבסוף קבלה 3.2, זה שיחוק, לא?

G.B7 אוהב/ת את זה.
  9. VAR Member

אם היא מראש רצתה 3 מיליון זה משהו אחר, אבל קשה לי להבין איך משחררים שוער במחיר כזה כאילו שלמצוא שוער טוב ברמות האלה זה לא סיפור מהתחת. ועוד אחד שנחשב לישראלי.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליסאב עיסאת עובר לבריסטול סיטי. את האמת חבל, הייתי רוצה לראות אם הוא יכול לעשות עוד כמה צעדים קדימה.

11. Butragueño מנהלים

יש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים בנושא הזה. יש מצב שהגיעה הצעה עם שכר גבוה בהרבה ממה שמכבי חיפה יכולה להציע, ובכללי לא הרגשתי שירמקוב מאוד רומה להישאר.

מסכים שלהיכנס לעמדה בה אתה מאבד שוער טוב וצריך עכשיו להמר פעם נוספת זו נקודת פתיחה בעייתית.

לגבי עיסאת, באופן כללי לא מאוד סמכתי עליו. היה בו משהו מאוד הססני. לפחות המועדון הכניס סכום יפה עליו.

אז כן, אנחנו פותחים את יולי ללא שוער וללא 2 בלמים.

12. alexshw Member

אתה חושב שזה מעניין את שחר? הוא יפרק את הקבוצה ויסריח כמו חרא ויפסיד הרבה יותר כסף מאי הצלחה או אי הגעה מאירופה.
    ככה הוא עבד תמיד.
    התקווה היחידה שלי שזו העונה האחרונה של הבעלות הזו. אפילו עדיף אם זה יתרסק.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מקרה ירמקוב זה עוד מאותו חרא שהמועדון הרקוב הזה מאחיל אותנו שנים.
    כמו מקרה אבו פאני ואחרים,תנו לו עוד 200K ותסגרו עניין,
    יכולו בינואר או לכול המאחור לקראת סוף העונה לפתוח לו את החוזה ולנעול אותו פה. במקום זה משכו זמן,ועכשיו מאבדים את אחד השוערים הכי טובים שראינו פה.
    ומה שהכי עצוב,יביאו את גלזר בעלות שקרובה למה שירמקוב רצה לפני כמה חודשים.
    כרגיל יענקלה מחפש חמור בלירה.
    עיסת זה כבר סיפור אחר,עקיצה מהסרטים של דוד לאנגלים. הבלוף הזה לא שווה רבע ממה שהם משלמים לו.

14. G.B7 ירוק עולה

עוד פעם השטות של אבו פאני היה נשאר בשביל עוד קצת כסף? אין לזה שום ביסוס!, למה כן יש ביסוס- לפרצוף שלו אחרי השער שלו ב-4-0 על אולימפיאקוס, למה כן יש ביסוס לכל תחילת עונה שבה היה איתו בעיות (כולל גם ישיבה ביציע אם אני זוכר נכון). הבן אדם רצה לעזוב כבר שנתיים קודם.
    ואם נלך עוד אחורה לא היה אפשר גם להשאיר את לביא, שרי, ועוד כמה שמות, עם כל המשמעות האדירה של העזיבה של כאלה שחקנים.

להשאיר את ירמקוב? חד משמעית המועדון צריך להילחם עליו ב-10000% אבל אם מגיעה הצעה שמועדון ישראלי לא יכול להתמודד איתה, אז לצערנו אין מה לעשות.

מעבר לכך מאיפה כל המידע הזה על הסכום שהוא רצה לפני כמה חודשים? מאיפה המידע על כמה עולה להביא את גלזר?

לגבי עיסאת חד משמעית, לא חושב שהוא היה צריך להישאר, אם הגיעה הצעה מספיק טובה, אז מבורך.

15. alexshw Member

ברור שירצה אם הוא לא מוערך בשכר.