מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

  1. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,980
    לייקים שהתקבלו:
    1,918
    מין:
    זכר
    כסף חשוב מאוד, הוא לא הכל.
     
  2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,886
    לייקים שהתקבלו:
    2,449
    מין:
    זכר
    לגבי אבו פאני, היה ידוע שכבר באותה תחילת עונה שהוא רוצה שדרוג,רק שאצלנו אוהבים לקחת את הזמן,וזה גרם למרמור אצלו. ודרך אגב,אין בעיה שכסף לא פותר..
    מאז אנחנו משלמים בריבית דה ריבית על ניסיון למצוא לו מחליף,שעדיין שלא נמצא דרך אגב.
    ירמקוב זה עוד מאותו שטנצ, לוקחים את הזמן,רוצים חסוך כמה לירות,ואז כשהוא מקבל הצעה שאי אפשר להתחרות איתה,אומרים אין מה לעשות.
    היה הרבה מה לעשות אם בינואר היו פותחים לו את החוזה !
    גלזר ע"פ כל הפרסומים ידרוש סכומים בסדר גדול שירמקוב רצה בינואר.

    על שרי לא דיברתי כי זה היה בלתי נמנע בגלל כל הסיפור עם הילד שלו.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    81,908
    לייקים שהתקבלו:
    27,389
    מין:
    זכר
    לכן מכבי חיפה אינה עסק ואף פעם לא הייתה. אין משמעות לכסף נכנס ויוצא. אחרת מן הסתם היו עושים הרבה על לשמר כוכבים על ידי השקעה בשכר שמגיע להם, במקום להשקיע פי כמה על בלופים לאורך השנים שאחרי מכירת אותם כוכבים.
    הצלחה זה מסוכן. לא אני אמרתי. הם אפילו בעצמם מודים בכל מה שאני טוען שנים.
     
  4. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,980
    לייקים שהתקבלו:
    1,918
    מין:
    זכר
    אבו פאני היה ממורמר כל תחילת עונה (לפחות 2 עונות, אולי יותר אבל לא זוכר כבר).
    ההשערה שאם היו "משלמים לו יותר" אז הוא היה נשאר, נשמעת הגיונית, אבל בפועל בשביל לקבוע את זה בצורה כזו נחרצת צריך להיות מוחמד אבו פאני או זבוב על הקיר בשיחות שלו בבית עם אבא שלו ובשיחות שלהם עם יענקלה.

    לגבי ירמקוב, בדיקה קצרה ב-GPT וגם בג'מיניי (אם אפשר לסמוך עליהם) מראים שהעובדות שלכם פשוט לא עובדות.

    דבר ראשון- ירמקוב חתום כרגע עד יוני 27.

    דבר שני ציר הזמן- ירמקוב חתם אצלנו, הושאל וחזר אלינו כאשר חזר דרש שדרוג בשכר. ציטוט מתוך ג'מיניי - "במכבי חיפה היו מאוד מרוצים מההתקדמות שלו ונענו לדרישה – המועדון החתים אותו על חוזה משודרג שהכפיל את שכרו לכ-200 אלף יורו בעונה, בתוספת קפיצה של 10% לעונה שלאחר מכן. באותו שלב, ירמקוב זכה להערכה רבה ולא היו דיווחים על כך שהוא אינו מרוצה."
    וזה ציטוט מתוך GPT - מאי–תחילת יוני: ההתעניינות האוקראינית חזרה. ב־10 ביוני דווח שמכבי חיפה מוכנה לשדרג את שכרו כדי להשאירו לפחות לעונה נוספת. הוא השתכר לפי הפרסום כ־200 אלף אירו לעונה, וסוכניו ביקשו כ־400 אלף אירו. מכבי חיפה לא שללה את הדרישה ותוכננה פגישה בין הצדדים. זו הייתה יותר הצעה לשדרוג תנאים מאשר “חוזה חדש מאפס”, משום שהוא כבר חתום עד קיץ 2027.

    וזה קישור לכתבה בישראל היום- https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/20728590

    אז שוב זה מספר סיפור אחר לגמרי מכל מה שאתם אומרים
    דבר שלישי - ההצעה של מטאליסט חרקוב היא פי 2 או 3 ממה שמרוויח כרגע במכבי חיפה.

    אם אתם יודעים משהו אחר אשמח שתרעננו את זכרוני!


    יש 100 דברים שאפשר להפיל על המועדון הזה ב-3 שנים האחרונות.
     
  5. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,491
    לייקים שהתקבלו:
    23,015
    אני זוכר ראיון של אבא של אבו-פאני אחרי המעבר והוא אמר שאם הם היו מקבלים שדרוג בחוזה כמו שביקשו אז הוא היה נשאר.
    אולי הוא שיקר.

    לגבי ירמקוב - לא אגיד שאני עוקב כי מלבד צפייה במשחקים (וגם זה מרגיש כמו נטל) פשוט איבדתי עניין במועדון הזה. כמובן שעדיין אוהד ואוהב את המועדון, אבל הוא לא מעניין אותי.
    אבל אם החוזה שלו היה מלכתחילה נמוך יחסית (ושחקן שאתה מצפה למכור במיליוני דולרים בטווח היחסית לא רחוק כנראה שצריך להשתכר יותר מ-200K לעונה) אז אתה בהחלט צריך לשאול שאלות ולבוא בטענות לעצמך אם הסוכן שלו מחפש לו אופציות למעבר ואם כאשר מגיעה אופציה כזאת אתה כבר מנסה לכבות שריפה עם הצעה לחוזה משודרג כשהשחקן מנטאלית כבר בחוץ.

    החכמה היא להשאיר את השחקנים\עובדים שלך מרוצים לאורך זמן, ולא להיזכר רק כשהם אומרים לך שהם החליטו לעזוב כי הם מרגישים לא מוערכים ויש חברה אחרת שמציעה להם משכורת גבוהה יותר.

    איכשהו, במכבי חיפה שחקן לא נשאר ברגע שיש לו ביקוש. לא משנה בן כמה הוא, לא משנה מאיפה הביקוש, לא משנה כמה הוא חשוב לקבוצה.
    אפשר להגיד שככה זה (אנחנו רואים במועדונים אחרים שזה לא) ואפשר לחשוב אולי מה החלק של המועדון בקטע הזה.

    המועדון הזה הפך להיות שכונה מוחלטת עם ניהול זבל, ובריחה עקבית של השחקנים זה אחד הסימפטומים.
     
    Sturridge, EsheD ו-alexshw אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    81,908
    לייקים שהתקבלו:
    27,389
    מין:
    זכר
    אגב שמתי לב שמכבי חיפה כבר עכשיו עם 11 פצועים. כצפוי את תקופת ההכנה היא זרקה לפח.
    מי שקונה מנוי פראייר.
     
    oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,508
    לייקים שהתקבלו:
    6,731
    זה כבר לא מצחיק. 11 פצועים ואנחנו עדיין לא שיחקנו משחק רשמי אחד! ברצינות, מה זה? יש פה כשל מערכתי חמור וזה לא מהיום. לדעתי מישהו צריך לבדוק את העניין ביסודיות. זה לדעתי לא רק מחלקת רפואה לא טובה אלא כנראה גם קשור לתזונה, רמת האימונים והתנהגות השחקנים בזמנם החופשי.

    פציעות תמיד יהיו, אבל פה העסק כבר שנים רקוב מהיסוד.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  8. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,980
    לייקים שהתקבלו:
    1,918
    מין:
    זכר
    יש עוד שחקנים שנפצעו בהכנה כרגע? או שזה 11 מהעונה שעברה?
    הסגל עכשיו צריך להיבנות ולהשתדרג, שינויים בצוות הרפואי והכושר כבר עשו.

    את קורנו למשל עם כל הבאסה אי אפשר לראות כחלק מהקבוצה בחודשים הקרובים, גם אם יחזור במהלך העונה.
     
  9. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    81,908
    לייקים שהתקבלו:
    27,389
    מין:
    זכר
    גולני, בטאי וארזי זה השלל של מחנה אימון. 8 מהעונה שעברה. חלקם אני בטוח כבר מזמן היו כשירים בקבוצה אחרת.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  10. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,980
    לייקים שהתקבלו:
    1,918
    מין:
    זכר
  11. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    40,491
    לייקים שהתקבלו:
    23,015
    לא הבנתי, למה אתם מצפים שיהיה משהו אחר?

    שחקן שחותם במכבי חיפה מסכן את הקריירה שלו. יש פה מחלקה פיזיולוגית (כושר ורפואה) שבמקרה הטוב הם פשוט גרועים בתפקידם.
    אבל זה לא מעניין אף אחד, יותר חשוב לשמור על המועדון כמועדון חברים.
     
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    28,508
    לייקים שהתקבלו:
    6,731
    אני צריך טיפה למתן את התגובה הראשונה שלי. לרגע חשבתי שכבר נפצעו עכשיו 11 שחקנים. זה כמובן לא העניין. זה לא אומר ש-3 פצועים חדשים זה דבר רגיל. הבנתי שארזי נפצע בשריר הארבע ראשי. בכלל, אותי מעניין לדעת עד כמה שחקני הנוער בריאים וכשירים. ואז גם חוזרים לעניין התזונה והתנהגות השחקנים מחוץ לאצטדיון.

    ברור לי שאי אפשר למנוע כל פציעה, אבל איכשהו אני מרגיש שאפשר לשנות את הדברים בצורה יותר טובה. אנחנו נראה במהלך העונה עם מאמן הכושר החדש אם הסגל יותר בריא וכשיר.
     
  13. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    16,430
    לייקים שהתקבלו:
    7,065
    זה בוודאי מתחיל בגיל נוער.
    כמות שחקני הנוער או כאלה ששחקו אצלנו בגיל נוער שהיו פצועים לאורך כל הקריירה היא אדירה (מאור בוזגלו, אייל גולסה, ים כהן, סארי פלאח, טאלב טוואטחה, ערן ביטון, שלומי אזולאי הקשר ולא חסר).
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,589
    לייקים שהתקבלו:
    5,098
    מין:
    זכר
    היה ברור בקרב כולם (בקהל מזמן אבל היתה תחושה שגם בהנהלה) שמשהו לא עובד בכל מערך הכושר, הפציעות וההתאוששות מהן.
    איך שנגמרה העונה ההנהלה הוציאה הודעה שהיא מבינה שזה לא עובד ושחייבים שינוי יסודי עם צוות שלם חדש "מהרמה הגבוהה ביותר". בפועל קיבלנו כלום בפיתה. שמשון שוחרר, הגיע מחליף שבמקרה הטוב ברמה שלו במקרה הרע הרבה פחות טוב. בלי מומחה בפציעות, בלי אחד שיודע לבנות תוכנית עומסים. שום דבר שקשור ל "מערך השלם" שהבטיחו.

    אז מה מצפים? שימשיכו הכל כרגיל אבל הפעם הכל יהיה שונה?
    עצוב שהכל כל כך גרוע במועדון הזה ואין אפילו ניסיון לשנות את המצב.
     
  15. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    81,908
    לייקים שהתקבלו:
    27,389
    מין:
    זכר
    גולסה שיחק מקסימום בגביע ויארג'יו עם הנוער, הוא בא ישר לבוגרים. הבעיה שלו בגנטיקה ויותר מדי משקולות בחדר כושר. אין שום קשר למכבי חיפה.
    לא רואה בעיה מיוחדת בנוער, דווקא מבחינה פיזית התוצרת השתפרה. הבעיה עכשיו בשיטות אימון של בכר בעיקר.