מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי החתמת החלוץ נובאקוביץ מכבי חיפה סגרה עם המגן/בלם וונדרסון צונאמי....שחקן ששיחק בעונה שעברה בליגה הטורקית השנייה. הבנתי שהוא גם בא בהעברה חופשית.

2. italiano Member

שיחק נגדנו כשהיה בלבסקי. היה טוב מאוד.
    מאוד ורסטילי יכול לשחק אפילו כקשר אחורי.

מאז הם מכרו אותו לליגה הטורקית השניה בסכום נמוך למרות שווי גבוה וחוזה ארוך.
    אחרי חצי שנה שוחרר מטורקיה. לא ברור.

3. Butragueño מנהלים

ממש שחקנים עם פרופיל שבכר אוהב. חלוץ מעל 1.9 מ' ובלם שיכול גם לשחק מגן.

4. alexshw Member

צורר ב"ש. העיף אותה עם לבסקי מליגה איזורית לפני 3 עונות ובעונה שעברה מליגה אירופית, כאשר היה קפטן במשחק הראשון ופצוע בשני.

5. oranfu Member

החלוץ הזה שהביאו נראה underwhelming אפילו ביחס לחרא שהרגילו אותנו מהמועדון.

חלוץ בן 29, עם רזומה פחות מרשים משל שון וייסמן, מה ראו בו ואהבו חוץ מזה שמגיע בהעברה חופשית?
    ברצינות, זה חלוץ למכבי חיפה? זה אומר שאנחנו הולכים לעונה איתו כחלוץ הבכיר, עם מלמד (יודע שהוא מביא מספרים אבל ברור שבכר לא מחזיק ממנו וגם לדעתי לא מדובר בחלוץ מספיק טוב להוביל את החוד במועדון שרוצה אליפות) והילד גרימברג. זה חלק קדמי שמהקסימום שלו זה מאבק על מקום 4.

נשבר גם הזין מההתעקשות של המועדון הזה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב להביא חלוץ מרכזי גדול וגבוה פיזית בלי מהירות ובלי תכלס יכולת לשחק עם הכדור.
    לא מבין את הפטיש המסריח הזה.

אולי הוא יהיה סבבה, לא יודע. אבל מה הסיכוי ששלפו פה שפן מהכובע?

בכלל, חושב שכל הגישה של הרכש שלנו כושלת לחלוטין והפוכה ממה שצריכים לשאוף לעשות.
    פה ושם אפשר אולי להביא שחקנים מנוסים יותר, אבל למה התאהבו אצלנו בקטע הזה של להביא שחקנים זרים שהם מעבר (שלא לומר הרבה מעבר) לשיא? התלהבו לחלוטין אצלנו מהקטע של להביא שחקנים מבוגרים, הרבה פעמים עם כשירות בעייתית.
    מילא אם יש אפשרות להביא איזה יהלום כמו שרי, שברור שהוא שחקן ברמה גבוהה ביחס לליגה הישראלית (וגם הוא אחד למיליון עם פגיעה כזאת מבחינת התאקלמות), אבל אצלנו פשוט התאהבו לגמרי בשחקנים מבוגרים סתמיים לגמרי שמסתכלים על הפרופיל ועל הרזומה ופשוט אי אפשר להבין מה רואים בהם.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי ששמו של נובאקוביץ היה מוכר לי, בדקתי ומצאתי שהוא שיחק שנתיים בהולנד. בעונתו היחידה בליגה הבכירה בעונת 18/19 הוא שיחק 29 משחקים בהם כבש 9 שערים. עונה לפני זה החלוץ שיחק בטלסטאר בליגה השנייה כשב-35 משחקים כבש 19 שערים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. VAR Member

אל תדאג, עכשיו כשמטרת הרכש המרכזית הושגה (חלוץ זר) הם ימשיכו למטרה השניה של הקיץ: עוד חלוץ זר.

8. oranfu Member

לא חושב שיש מקום לעוד זר.

בתכלס זה גם לא משנה. מה הטעם בהחתמה הזאת? מתי בפעם האחרונה חלוץ בסגנון הזה הצליח פה בליגה?
    והוא עוד מגיע בירידה ברורה בקריירה שלו, ולפי הרזומה הוא גם אף פעם לא הראה שהוא משהו מעבר לשחקן סתמי ביותר.

אשמח לשמוע מה ראו שגרם להם להביא אותו, מלבד זה שהוא גבוה ומגיע בהעברה חופשית.
    כי לפי מה שאני רואה הוא גמלוני, לא מהיר, לא טכני ולא טוב בקטע הזה של לשים כדור ברשת.
    ולמה לעזאזל הם חושבים ששחקן בסגנון הזה, מבוגר, סוף סוף יצליח פה אחרי שורה של חלוצים בפרופיל דומה שלא הצליחו.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. VAR Member

מקסימום יקפיאו. הייתי רוצה שמישהי תאהב אותי כמו שמכבי חיפה אוהבת להעמיס שחקנים שלא לצורך ובמיוחד זרים. ואז להתפלא איך אף אחד לא מעוניין להחזיר עליהם את ההשקעה.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקום להביא 4 זרים תותחים שכול אחד מרוויח 500-600K, ממלאים את הסגל במילון זרים בינוניים שבאים בהעברה חופשית ומרווחים 3 לירות.
    מועדון חולה.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק זה, למה לא ללכת על שון וייסמן? שחקן בית שאפשר היה להחזיר. זה גם משהו שהאוהדים יאהבו. בשלב הזה קשה לשכנע אותי שהוא פחות טוב מהזר החדש. כנראה שחר פשוט (שוב) חיפש את הפתרון הקל והזול.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כחובב הליגה ההולנדית זה טוב או לא לאור ההכרה שלך של הליגה כאן?

וונדרסון אמור להרוויח לפי הדיווח שראיתי בסביבות 350 - 400 אלף יורו, אחלה שכר לשחקן הגנה בליגה שלנו.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Sir Alex Ferguson
    כששרי הגיע למכבי חיפה גם לא בדיוק התלהבתי. היה לו אז רזומה לא ממש מרשים, בטח בהולנד כשהוא שיחק בקבוצות לא גדולות. עכשיו הייתי בכיף רוצה אותו בחזרה אחרי עוד עונה מוצלחת שלו במדי נק ניימייכן (מוקדמות אלופות).

מה אני אגיד, אולי נובאקוביץ יפתיע אותי ויהיה מלך השערים. אני לא יודע. כמו שכבר ציינתי הייתי מעדיף עכשיו את וייסמן.

14. alexshw Member

מה?? לשרי היה רזומה מעולה יחסית למי שמגיע לפה, ולא שזה מדד תמיד.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הפרסומים, ירמקוב ימכר למטאליסט תמורת 2.8 מיליון יורו כשלחיפה יישארו 15% ממכירה עתידית (כמו עם חלאילי ועיסאת).
    גלזר יחתום תמורת שכר של 400 אלף יורו, הכוכב האדום תקבל 300 אלף יורו.

alexshw אוהב/ת את זה.