כאשר הכותב איכשהו, במקרה, כל פעם מהדהד את המסרים העולים בווירטואליה הביביסטית - ולפעמים את אותם התכנים ממש - יש לכך מקום.
חח תשובות למה? לדף מסרים מעוות וסלקטיבי? כאילו אנחנו לא יודעים שכבר שנים אתה מתפקד פה כתועמלן בשקל. מה לך ולביטחון בכלל שאתה מנסה לתפוס תחת על רמטכ"ל לשעבר שמבין קצת יותר ממך בעניינים האלה. המסקנות הספקולטיביות שלך שוות לתחת. אז סבבה תשכנע את המשוכנעים. אנשים כמוך רק משכנעים אותי ואחרים יותר ויותר להצביע לאייזנקוט, אז סחטיין על העבודה הטובה. תמשיך ככה.
אח שלי אצל הקפלניסטים שאתה מנסה לדון איתם אין כלום בראש מלבד רל״ב. לא משנה מה תגיד ועל מי תגיד הם יסתכלו על זה בעיניים של רל״ב. בנט היה פשיסט כשישב תחת נתניהו. אחר כך החליף צד הפך לראש ממשלה פתאום קרה קסם והוא הפסיק להיות פשיסט ומסוכן. עכשיו אייזנקוט זה המאמי הלאומי של הכת. אסור להגיד עליו כלום. אסור לתהות איך אדם שהיה הכי שבוי בקונספציה והיה מאבות הכישלון הצה״לי הולך לראות ראש הממשלה אחרי ובעקבות ה7.10. מדובר בכת. לא תצליח לדבר איתם בהיגיון, גם אם אתה צודק או טועה זה לא רלוונטי.
חתיכת ליצן עלוב. בוא תראה לי הודעה אחת ברשת שזהה להודעה שאני כתבתי. תביא אחת כזאת ואני מתנתק מאייסוקר
אתה לא עד כדי כך חשוב או מעניין שאני אטרח לעשות עליך פרויקט. בכל מקרה, אמרתי לך תמשיך. תמשיך לטנף עליו עד הבחירות. זה בהחלט מסייע לגרום לי להזיז את התחת בבחירות ולשים ישר בקלפי.
אצלך השקר הוא דרך חיים, אז אני אקח את שמות התואר שהדבקת לי כמחמאה. אתה ההוכחה איך חיים יותר מדי וירטואלים הופכים את המוח של בנאדם לעיסה.
אתה באמת זבל עופות. אני מעלה טענה לגיטימית נגד איזנקוט(שהרעיון שלו לפתוח במלחמה נגד איראן בזמן שחיזבאללה עם 150 אלף רקטות הוא רעיון מטופש והרסני) במקום להסביר לי במה אני טועה אתה תוקף אותי אישית ועוד מתבל את זה בשקרים. לא לרמה שלך החיים הוירטואלים שלי? אז צא לחיים האמיתיים שלך במקום להגיב לכל הודעה שלי כמו אידיוט אובססיבי
אתה מעלה טענה שאין לך מושג אם היא נכונה או לא, פשןט כי אין לך ידע בסיסי נדרש וכנראה גם שאין לך מידע מודיעיני מהימן והנפנוף במספר הזה של ה-150 אלף זה בולשיט. אתה לא מכיר שום דבר מהתוכניות, כמו שלא הכרת את מבצע הביפרים לפני שהוא קרה. אז כן, אני מזלזל בטענה שלך. לכן הטנטרום שאתה חוטף על זה מוכיח שאני צודק ופגעתי בנקודה רגישה, אחרת לא הייתי מתעצבן ומקלל.
לשיטתך אף אזרח מן השורה לא יכול לטעון את הטענה שנתניהו נושא באחריות של ה7.10 כי אין לו ידע בסיסי ומידע מודיעיני. כן? אגב לגבי אייזנקוט יש הרבה מאוד מידע מהימן לגבי תפקודו בצה״ל. בוא נגיד שאם הוא היה רץ במחנה הלא נכון זה היה מככב בערוצי התרעלה. חבל שאין שום דיון רציני לגבי איכותו והתאמתו של ראש הממשלה הבא. אחר כך צוחקים ומלגלגים על ביביסטים.
אתה בהחלט יכול לטעון שהמדיניות מול חמאס הייתה שגויה, שלשמור אותו בחיים זה טוב לישראל בנוגע למחדל הספציפי, ניתן לשפוט אותו רק מהרגע שקם והחל לתפקד, וגם זה רק כשיחשפו הפרוטוקלים. אני מניח שגם שזה יקרה רוב האזרחים לא יטרחו באמת לקרוא. בכל מקרה, כן, אני בהחלט חושב שרוב אזרחי ללא קשר למי הם מצביעים מגיעים עם ידע מוגבל לבחירות ומה שמניע אותו להצביע זה לרוב שבטיות/רגש/לדפוק את הצד השני מאשר ערכים ותפיסות עולם. בגלל זה הדמוקרטיה במשבר בכל העולם ולא רק בישראל, כי שבטיות זה כלי משחק מאוד אפקטיבי עבור פוליטיקאים שהופכים את הכל למטומטם יותר, שטחי יותר ורגשי יותר.
שכחת את אביגדור ליברמן אהוב המחנה בזמנו היה הסתה כלפיו יותר מנתניהו בזמנו. זה כל כך עמוק שאפילו מפלגת שמאל כמו מרצ נתנה ליאיר גולן להוביל. כל מי שעכשיו עובר דמוניזציה בפוליטיקה הישראלית (בצדק או לא בצדק זה לא משנה אפילו) כמו - דרעי, גולדקנופף, בן גביר, סמוטריץ' ויריב לוין בשנייה אחת יכולים להפוך למנהיגי הגוש השני רק אם יצאו כנגד נתניהו. פעם היה ערכים אחרים חוץ מרל"ב.