אוקי עוד אחד לאוסף אחרי השתיה קרה שתיה חמה שתיה חריפה מאכלים ממתקים ולא יודע מה.. הפעם ירקות.. איזה פרי או ירק אתם הכי אוהבים.. וכדי שיהיה הכי נוח דרגו פה לפי סדר את ה10 שלכם.. המצעד שלי.... מהסוף להתחלה (ופה אמא שלי בא ונתת לה לכתוב אתה מצעד שלה.. תהנו) 10. במקום העישרי... המלון נבחר במקום האחרון מפני שרבות האכזבות בפיצוח המלון. אחת ל10 הוא מתוק... ובדרך כלל הוא טפל שאיך שחותכים אותו זורקים אותו לפח. ולכן אני לא לוקחת סיכון והוא מדורג במקום האחרון... 9. הבננה לפני אחרון מפני שהיא הכי טעימה שהיא בשלה.. ואז אתה לוקח סיכון או שהיא טעימה מאוד או שנפלת בפח והיא רקובה מרוב שהיא בשלה. צריך לדעתא תה עיתוי הנכון לקלף את הבננה. 8. קלמנטינה - טעימה ומזינה אבל בגלל המוקשים שיש בפנים (גרעינים) אז יש בה טעם נפגשם. 7. אפרסמון - טעים ומתוק אבל גם הוא לפעמיים מטעה, לפעמיים הוא יפה מבחוץ אבל ברגע שפ]ותחים אותו יש בו חומים כאלה .... וזהו... 6. מנגו - במקום השישי והמכובד לפני חמשת הגדולים. הבעיה איתו הוא לא נוח לאכילה... הוא מלכלך... את המגבות והניירות וכל העולם. והכי מעצבן זה הגרעין! 5. אבוקדו - אבוקדו טעים שוב צריך לדעת את הטיימינג הנכון לאוכלו גם פה לפעמיים יש לנו הפתעות לא נעימות.. בצורת חומים ג'יפות שהורסות את הטעם. אבל עם לימון הוא שיגעון.. 4. עגבניה - טעימה טרייה או בשלה. אפשר להכין בה שלל מתכונים החל מלאכול אותה עם מלח ופלפל שחור וכלה במטבוחה המפורסמת והשקשוקה אחותה החורגת. 3. שזיף - בריא במיוחד שיש עצירות. הוא מתכון בטוח לחילוף חומרים בריא ורענן... 2. אפרסק - במקום השני המכובד מאוד.. אין מילים תמיד טעים ומתוק ולא מאכזב וערב לחיך... 1. ובמקום הראשון!!! האבטיח - שכבר עכשיו מעלה ריר במיוחד היום שאין בהם גרעינים.. ואין סיכונים.. הכי טעים שיש.. מזכיר את הקיץ וימים טובים...
אני לא יכול לבחור 10 כי פירות זה לא משהו שקרוב אלי... גג תפוח ואולי גם משמש. זהו... אה וגם אפרסק בא בחשבון.
אין על תפוז, פשוט אין! גם תפוח עץ, אבל הירוקים החמצמים האלה. אחרי שני אלה אפשר להוסיף את המלון המתוק של הקיץ. אולי גם קרוב, עגבניה ומלפפון....
תפוזים ותותים גבוה מעל כולם. גם ענבים זה נחמד, הפרי היחיד שאני אוכל בקיץ, אבל אין - פשוט אין על תותים עם שמנת... מעדן! ואם כבר תפוח, שיהיה ירוק בבקשה.
אבוקדו זה הדבר הכי מגעיל בעולם. אולי חוץ מחציל. אצלי הדירוג הוא כזה, 7 פירות: מקום 7 בפירות: אגס. טקסטורה בעייתית אבל תכל'ס אחלה טעם. מקום 6: בננה. מקום נמוך בעיקר בגלל שמעט מאוד פעמים נופלים על אחת בשלה. מקום 5: מלון. האמת שזה הפרי הכי טעים לדעתי, אבל בדיוק כמו שיוגב אמר 1 ל-10 יוצא אחד טעים. מקום 4: תפוז. אני פשוט שונא גרעינים. אבל חוצמזה - אחלה פרי. מקום 3: תפוח-עץ. רצוי ירוק, ואם לא אז רק אדום אדום. ביחד עם דבש זה באמת מעדן. מקום 2: ענבים. הכי ממכר בעולם. אפשר לחסל אשכולות שלמים ולא לשים לב בכלל. אני הפרי הזה. מקום 1: אני תותים!!!!! רציתי לתת להם מקום נמוך יותר בגלל שלפעמים מפשלים איתם כמו עם מלון, אבל הטעם שלהם הוא פי מליון יותר טוב מכל פרי אחר.
טוב, עזבו אתכם מפירות שקשה להשיג (כמו למשל קרמבולה, הפרי הצהוב ירוק הזה בצורת כוכב שזה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי בחיי), אבל שכחתם פה קיווי, ליצ'י, תאנים (יש לי חברה שמגדלת עץ, תאמינו לי- הרבה יותר טעים חי מאשר יבש), והכי חשוב- דובדבנים!!! משוש חיי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ועשו טובה למי יש כוח לדרג? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
מה שאני הכי אוהב זה כמו כמה פה זה תותים אבל לא עם שמנת אלא פשוט תותים עם סוכר שזה מאוד טעים. עוד אהובים מאוד: מלון, אבטיח,בננה, ענבים ותפוח צהוב שהוא הכי טעים עבורי אח"כ האדום והירוק. בתחום הירקות בשבילי אין כמו עגבניה.
פירות שאני אוהב? ענבים, אבטיח, תפוחים? רק האדומים, בננה (בתנאי שהיא בשלה..), ויש עוד כמה שאני לא זוכר כרגע. לא מת על מלון. ירקות אני ממש לא אוהב.
כל פרי יש לו יתרון וחיסרון,איך לאכול,איך לבשל,איך ואיך....למשל חבושים ותותים,סבתא שלי עושה אותם מצויין בליפתן... או מנגו אני מרסק אותו מוסיף אותו לשמנת מתוקה ושם במכונת גלידה,בלי סוכר ובלי שום דבר...מעדן... למשל בבננה אתם צודקים,לפעמים אני מבואס שאני מקלף אותה קצת לפני שהיא בשלה...ממש בוסר... אני יכול לתת עוד מלא דוגמות,אבל תהיו בטוחים שפעם הפירות והירקות היו ממש טובים לא כמו היום.... למשל אני עושה סלט ערבי עם עגבניות ממש מגעיל,לעגבניה יש מרקם של צמר גפן...או אם אני מבשל אותם במרק.. אני אוהב את עגבניות השרי ממש מעולות...עם הרבה בצל ירוק,שומר,חומץ בלסמיקו ושמן זית...