צודק היו שם עוד כמה דברים שפספסתי ינון מגל Yinon Magal on X: "דרוקר על איזנקוט: "מתחפש בעמדותיו. הוא הרבה יותר שמאלני ממה שהוא מציג את עצמו"" / X
בינתיים גם שלמה קרעי עם הקונספירציות בטוויטר. זה קמפיין הבחירות שלכם, דרוריקו? להפיץ תיאוריות בגידה נגד גנרלים?
מה נשאר להם? הם לא יכולים להתהדר בכמעט שום דבר שהם עשו בארבע השנים האחרונות. 7 באוקטובר ממשיך לשבת עליהם. אז אחרי שנים שבהן שלוחיהם טפטפו לציבור תיאוריות קונספירציה ובגידה, עכשיו הולכים על זה בכל הכוח ברגע האמת כאשר חלק מהקהל שלהם כבר עבר "ריכוך".
אתה מתהדר בהישגים במלחמות. אני רואה כמה חזיתות שאף אחת מהן לא נפתרה ובשלוש מהן הצבא פרוס. ואני לא מדבר על כך הדברים האחרים במדינה, אלה שקשורים ל-7 באוקטובר או לא. כי אתה יודע, יש ישראלים שמעניין אותם גם מה קורה בישראל ולא בעזה, לבנון ואיראן. אז כן, מה נשאר להם? כי הרגו לנו 1200 ביום אחד במשמרת שלנו ובתגובה אנחנו יורים לכל הכיוונים זה לא הישג עצום.
כל מה שקורה בעזה, לבנון ואיראן משליך ישירות על ישראל. הרי אתה בעצמך מנפנף באותה הודעה ב-1200 הרוגים, מאיפה הגיעו אלה שרצחו אותו? מחולון?
הכל נכון. זה הדבר היחיד שרלוונטי לחיים בישראל? לחיי היום יום של האזרחים? קמים עם עזה והולכים לישון עם איראן? לא. אז בבקשה, ספר לי מה הממשלה הזו - שרוב שריה לא מוגעים בתחום הביטחון - עשתה למען האזרחים. חוץ מלקחת רבים מהם למילואים תוך מאמץ לשמר את ההשתמטות החרדית כמובן.
אתה לא יכול מצד אחד להגיד שיש עוד דברים חוץ מעזה ואיראן ומצד שני להגיד שהממשלה צריכה ללכת הביתה בגלל ה-7 באוקטובר. או שעזה זה הנושא המרכזי או שעזה זה לא הנושא המרכזי.