1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

דיון התקשורת לעונת 2016/17

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Jun 12, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    9,171
    Likes Received:
    6,270
    כל הקונספט של החגיגות למיניהן הוא ספין שנועד לשכנע את הצרכן ובעיקר את המועצה בכך שאין מנוס מהוספת ערוצים חדשים. אני לא טוען שצריך למנוע מהם את זה - אין לי בעיה שליגות נוספות יזכו לזמן אוויר - אבל אני לא מוכן לפצל לערוצים נוספים (ולתשלום נוסף) את התוכן אותו צרכתי בשנים האחרונות בספורט 1 ו-2.
     
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    אז מה הפיתרון שאתה מציע?

    אני בעד שימתגו כל אחד מהערוצים. נגיד, ספורט 1-הבית של הכדורגל הישראלי, ספורט 2-הבית של הכדורגל האנגלי, ספורט 3-איטלקי וגרמני, ספורט 4-ענפי ספורט שונים. אבל במקרה הצורך יצטרכו להיות זליגות מערוץ לערוץ, אחרת הצרכן יפסיד משחקים.
     
  3. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    הקונספט של השידורים המשולבים הוא לא ספין, הוא צורך אמיתי, ברגע שיש לך שני ערוצים ויש לך 4-5 משחקים במקביל, אין לך ברירה אלא לעשות שידור משולב, אחרת הלקוחות יתלוננו למה זה משודר ולמה זה לא משודר וכו'.
     
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    בכל העולם זה סטנדרטי שלזכיין השולט בתחום שידורי הספורט יש לא מעט ערוצים. סקיי באנגליה, אל ג'זירה (כיום BEIN) בעולם הערבי, ועוד. בארץ הבעיה מתחילה שבזמנו נתנו לערוץ הספורט לפתוח שני ערוצים בלי שום הצדקה, שאחד מהם בכלל משדר רק משחקי עבר, ואז נוצר מצב מעוות שמצד אחד פוחדים להוסיף ערוצים נוספים, ומצד שני הצופה מפסיד כי לזכיין עם כל הזכויות אין איפה לשדר בעוד זכיין שאין לו כלום מתפרס לו על ארבעה ערוצים בממיר.
     
  5. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    מה גם שצ'רלטון ורוב הערוצים של ערוץ הספורט הם ערוצי פרימיום...

    אנחנו אוהבים להתלונן ולפעמים בצדק, אבל אני לא יודע אם יש עוד הרבה מדינות כמו ישראל שבה יש חובה על המון משדרי ספורט להיות משודרים בערוץ פתוח, אגב חלק מהמתווה עם צ'רלטון הוא בהיבט שהם יצטרכו לפתוח את הערוץ שלהם בחלק מהמשדרים.
     
  6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    9,171
    Likes Received:
    6,270
    זה הפיתרון שהייתי מציע, בנוסף להגבלה על כמות הזליגות ואולי (בעולם אידאלי) פיקוח על המשחקים הזולגים. משהו אומר לי שמשחק אנגלי ימצא עצמו במהרה בערוץ 3 או 4, וזה לא יהיה סטוק-בורנמות'.

    חלק גדול מהשידורים המשולבים שילבו בתוכם משחקים שאין להם ממש שוק: חגיגה אנגלית כשיש רק משחק אחד אטרקטיבי (במונחי הקהל הישראלי), משחקים מהליגה הבלגית, משחקי אמצע טבלה מגרמניה וכו'. בצ'רלטון הסתדרו מעולה בעבר עם אותה כמות תוכן וללא שידורים משולבים. מעבר לכך, אני מעדיף לקבל 3 משחקים של צ'לסי ו-1 אותו אצטרך לחפש באינטרנט בתמורה ל-65 ש"ח ולא 4 משחקים שאצטרך לשלם עליהם 100 ש"ח כיוון שלא אדע איפה ישדרו מה ומתי. זה לא כאילו זה לא קרה: בעבר הייתה חלוקה ברורה בין הערוץ שמשדר ליגה אנגלית לערוץ שמשדר ליגה ישראלית, וצרכן שחפץ רק בליגה אחת יכול היה להסתפק בערוץ אחד מבין השניים. איכשהו, עם השנים, זה נעלם. היום אתה חייב להזמין את שניהם. אם לא יהיה עליהם פיקוח, בעוד כמה שנים אתה תצטרך להזמין את ארבעתם.
     
  7. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
    http://up416.siz.co.il/up1/jqnzgontwnyd.Xxx

    http://up416.siz.co.il/up3/ltbmtjnnixto.Xxx

    תקשורת פח
    הרכיבו מפוסט בפייסבוק
    ידיעה

    אז לאתר ONE שלא עשה גוגל, אספר לכם שהגובה של אזא הוא 1.95. הגובה של דודו הוא 1.87, וDD זה ראשי תיבות של דודו דהאן באנגלית ולא של סטפן אזא (הלם!)
     
    Nave, Raulito, rivaldo and 7 others like this.
  8. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,275
    Likes Received:
    4,782
    ויקי ועקנין עלתה לשידור ברדיו בתכנית של מאיר וקופמן. מנצלת את הזמן במה בשביל להגיד שהליגה הסינית היא כלום ושההעברה שלה יותר מרשימה.

    כפיים חמודה.
     
    Doritoz likes this.
  9. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    82,142
    Likes Received:
    27,452
    Gender:
    Male
    לעומת הבונדסליגה היא כלום
     
  10. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,275
    Likes Received:
    4,782
    נכון.
    בשביל מה צריך להגיד את זה בכלל?
     
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,439
    Likes Received:
    8,651
    רגשי נחיתות. גם של טאלב וגם שלה כאישה.

    Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
     
    ייא likes this.
  12. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    75,285
    Likes Received:
    15,449
    Gender:
    Male
    כבר ידוע היכן ישודרו משחקי הישראליות בשבוע הבא?
     
  13. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    היא צודקת.
     
  14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    אין ספק שהיא צודקת, השאלה אם ההשוואה הזו לא באה ממקום של קנאה בהייפ שהיה מסביב ההעברה של זהבי לעומת טוואטחה.
    אפשר להגיד שזהבי פשוט שחקן מרשים יותר, אפשר להעלות את הסקפטיות לגבי ההצלחה של טוואטחה שם, ההשוואה בכלל לא הייתה צריכה להיאמר, וזה קצת לא במקום.
     
    Last edited: Jul 7, 2016
  15. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    לא חושב זה בא ממקום של קנאה, יותר מתחושת עיוות וחוסר צדק. אני יכול להבין את זה.
     
Thread Status:
Not open for further replies.