נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by EsheD, Sep 7, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    זהבי כל הקריירה שלו משחק אך ורק בשביל עצמו, מה יש להיות מופתעים.
     
    Last edited: Nov 17, 2019
    oranfu and de Middenweg like this.
  2. ייא Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    4,716
    Likes Received:
    815
    Gender:
    Male
    מתאים לי שיקבל זהבי צהוב במקדונ ושנקבל את בולגריה בחוץ בלי קהל, נראה לי הדיל הכי טוב לחצי.
     
    de Middenweg likes this.
  3. zivmay Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    8,947
    Likes Received:
    2,753
    מקווה שיהיה נס וזהבי לא ישחק בפלייאוף. לפתוח עם וייסמן סלומון ודאבור, במערך של 4 בהגנה.
    גם יוסיף לנו יותר משחק לחץ עם פחות הפקרות, וגם נראה סוף סוף שחקנים שמשחקים אחד בשביל השני.
     
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    28,729
    Likes Received:
    6,828
    אני לא יודע אם הרכב ללא זהבי יכול לתת לנו יותר נקודות, אבל אם הציטוט שאלכס הביא נכון אז יש לנו בעיה רצינית. לא יכול להיות ששחקן, אפילו אם מרבה להבקיע, רק משחק בשביל עצמו. לאט לאט אני מתחיל לחשוב שהמצב הזה מאד דומה לסיטואציה של שבדיה עם או ללא זלאטן. בלי האחרון השבדים איבדו לכאורה המון איכות, אבל התוצאות יותר טובות ללא "הבן של אלוהים". האם נבחרת ישראל תחלש ללא זהבי? וייסמן עושה עבודה טובה באוסטריה. זה כן בחור שנותן כל משחק מאתיים אחוז.
     
  5. yedidel Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    7,958
    Likes Received:
    4,033
    טכנית, הגעת לפלייאוף רק דרך המשחקים שהוא לא שיחק... :)
     
    oranfu and DRORIKO like this.
  6. Mahranlala Member

    Joined:
    Dec 7, 2017
    Messages:
    2,021
    Likes Received:
    797
    Gender:
    Male
    לא חושב שזה ככה כמו שזה שניפחו ועשו אותו לכוכב על גורם למאמנים ולשחקנים שלידו לשחק בשבילו, לחפש רק אותו, לשחרר אותו ממטלות הגנתיות וזה יכול לבוא על חשבון של תרומה של חלוצים אחרים ולפגוע בשיטת המשחק המקורית. ברגע שזה הופך ללהעיף כדור לזהבי ואת זהבי לשחקן העיקרי שלך אז הכל במערך משתנה ויריבות רצינות יכולות גם לנטרל יותר בקלות.
    העניין הוא שזה לא בהכרח אשמתו. בקמפיין האחרון הוא החזיר מבחינת גולים ויכולת, יותר אשמת המאמנים השונים, אלישע שהתחיל עם זה, והרצוג שמשום מה החזיר את זה אחרי שהפסיק את זה.
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,673
    Likes Received:
    3,526
    Gender:
    Male
    מרכז השדה שלנו קורס נגד נבחרות הרבה פחות טובות, אין לנו הגנה, זהבי הוא הבעיה האחרונה ומה לעשות שהוא לא אותו שחקן של לפני שנתיים-שלוש ואיבד מהמהירות והכוח שלו ומעולם לא התבסס על התכונות האלה בין כה.

    אני חושב שגם אלה שראו באנדי הרצוג כמושיע של הכדורגל כאן והתחנפו אליו בצורה מוגזמת - מבינים שהקונצנזוס נסדק. אי אפשר לברוח מזה שסופגים בכל משחק, אי אפשר לברוח מזה שניצחנו רק שלושה משחקים בקמפיין וגם השקר הזה שאנחנו טובים בבית כבר לא קיים. אי אפשר לברוח מזה שעד דקה 42 לא נעשה שום חילוף וגם הוא די כפוי. אי אפשר לברוח מזה שאתמול בלי אופיר מרציאנו, על אף משחק הרגל הגרוע וחוסר הביטחון שלו ביציאה לכדורי גובה - זה נגמר בחמישייה במחצית. כל השבוע קראנו שדיא סבע תורגל בהרכב אך לי לא היה ספק שזה לא יקרה.
    ישראל פה ושם הצליחה להשיג תוצאות טובות בעבר נגד יריבות עדיפות, וזה קרה בדיוק במשחקים מן הסוג הזה - יריבה שבאה בלי כוכב גדול ומשחקת ברוורס, בשאננות, לא נלחמת, ואתמול לא היינו קרובים.
    ושיילך קיבינימאט האוהד האידיוט שפרץ לכר הדשא, בגיל 15 אני מצפה שלבן אדם יהיה קצת שכל, זה הדבר האחרון שהיינו צריכים למען האמת, איזה מזל שלא קרה כלום.
     
    גלצ and EuropeGuy like this.
  8. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,915
    Likes Received:
    23,218
    מה זה? זה ציטוט אמיתי? אין מצב.
     
  9. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    קיין עבר את זהבי במלכות השערים.
    מחר בsport5: "בין זהבי להארי קיין-הכישרונות הגדולים ביותר של מוקדמות היורו. איך קיין למד מזהבי את אומנות השערים".
     
    alexshw and oranfu like this.
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    12,010
    Likes Received:
    3,653
    ממה שהבנתי אמיתי אבל בריאיון המצולם ברור שהוא צוחק ולא רציני.
     
  11. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    אם כך עשו מיזה סיפור גדול מדי. חשבתי שהוא היה רציני
     
  12. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    75,175
    Likes Received:
    15,439
    Gender:
    Male
    הארי קיין עבר ערן זהבי. יוסיפוביץ' משהה בינתיים את הוצאת הספר "מלך המוקדמות"
     
  13. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,673
    Likes Received:
    3,526
    Gender:
    Male
    אני חושב שעצם זה שכל הקמפיין הדיבורים, מעבר להגנה הנוראית שלנו (משנתי: גם ככה אנחנו נספוג, החיפוי על המגנים לא עוזר - אז עדיף שיהיה עוד שחקן התקפה) - הם על ערן זהבי מסר או לא מסר ועל הרקורד המשוגע שלו זו בדיוק תעודת העניות לכל שאר השחקנים. מנור סולומון בקמפיין ראשון לא שיחק תמיד וטבעי שזה עוד מוקדם עבורו להוביל. מואנס דאבור כבש שער בגארבץ'-טיים אבל מדובר באכזבה, אם זהבי היה מציג קמפיין כמוהו הביקורת הייתה גבוהה יותר. דיא סבע לא שחקן שיעשה את ההבדל לדעתי למרות שהוא יודע לייצר מצבים ולגבי שון וייסמן מרגיש לי שהתקרה שלו לא גבוהה באמת. נמאס לנו מכל הבן שהר ואלירן עטרים ואיתי שכטרים. הבינוניים לא הפכו ולא יהפכו לטובים והשחקן היחיד שאפשר לבנות עליו הוא עומר אצילי שנראה לי קראק ברור. מציב סימן שאלה לגבי דור מיכה שאולי היה צריך לשחק יותר ודולב חזיזה נראה לי כמו אחד שעף על הנבחרת ויש לו גם את הכישרון המסוים וגם את החשק.

    הנבחרת חייבת גם מרכז שדה חדש ואני חושב ששם יהיה לא קל למצוא יורשים אבל קצת יותר פשוט מבלמים כנראה.
     
  14. גלצ Member

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    680
    Gender:
    Male
    סליחה אבל עם כל זה שההגנה נוראית אף אחד לא מדבר על הקישור המזעזע.
     
  15. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,915
    Likes Received:
    23,218
    לגבי הנבדל אני מבין, אבל המשפט האחרון אני משוכנע שהוא לא צחוק. רואים את זה גם באיך שהוא משחק.
     
Thread Status:
Not open for further replies.