דיון הלגיונרים - עונת 2021/22

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, Jul 26, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,539
    Likes Received:
    14,960
    Gender:
    Male
    למה ההזדמנות האחרונה? שנה הבא פסו תהיה עוד פעם בפליאוף אם לא תעפיל אוטומטית.
     
  2. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    5,216
    Likes Received:
    4,805
    כן אבל זה היה זהבי אחר. הוא לא היה שם ה-main man, מספר 9 שצריך לתת את הגולים. סיטואציה שונה.

    יכול להיות, אבל כל הנוכחות שלו שם תלויה בהישארות של רוג'ר שמידט שהביא אותו. לדעתי אם פסוו לא לוקחת אליפות שמידט הולך וזהבי איתו.
     
  3. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    ובגלל זה אני אומר שבהפועל ת''א הוא נתן את הכדורגל הכי טוב שלו בקריירה, הוא היהמסוגל אז לכבוש שערים ולהכריע משחקים גם כשלא משחקים רק עליו.
     
  4. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    "רמה מעל פ.ס.וו" זו הגזמה פרועה כמו לשפוט אותו כשמכבי נגד צ'לסי או ישראל נגד פולין שזו תבוסה ידועה מראש. אם הוא היה כובש את ה-4:1 שער ניחומים בבעיטה לחיבור כמה זה היה משנה לך? גם ברור שהפריימרליג מעולם לא הייתה רלוונטית לגביו בגלל הקצב והעובדה שהוא לא שחקן שיעלה מהספסל וייתן גול בדקה 70, הוא חייב להיות כביכול השחקן הכי חשוב, "הכוכב" או השני-שלישי בחשיבותו. אמנם גם דאבור כבש בליגה האירופית אבל זהבי עקבי ועשה את זה גם בקבוצות ישראליות. וכמובן בנבחרת. ייקח זמן עד שנראה עוד שחקן עם כאלה מספרים בקמפיין.
    העונה החלה מצוין עבור זהבי וכעת הוא חווה משבר וחוות ההוכחה עליו כשאין מאלן - להוליך את פ.ס.וו לאליפות ולכבוש יותר מהעונה שעברה. עד כמה הניצחון המוחץ בסופר קאפ אומר משהו על הצפוי לנו?

    @קשר שמאלי, זה לא נכון כי בעונת האליפות הוא לא היה כלכך חשוב עד לשער האלוהי ההוא. בעונה אח"כ באמת פרץ. העונה עם סוזה או נס באזל. ושוב עדיין שיחק בקבוצה טובה מאוד ביחס לליגה.
     
  5. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    בעונת 10/11 הוא כבר היה הרבה יותר דומיננטי ואם היינו לוקחים אליפות באותה עונה (כלומר אם הוא לא היה נח כשרפאלוב עושה עליו דאבל פס במשחק העונה) הוא היה נבחר לשחקן העונה במקום רפאלוב.
     
  6. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,858
    Likes Received:
    1,907
    @Raulito בדרך כלל מי שזוכה בסופרקאפ לא זוכה באליפות, יש מן קללה על התואר הזה. המאבק של אייאקס יהיה קשה יותר מבעונה שעברה כי יש בעיות באייאקס. מצד שני זה מרתון ופציעה פתאום של 2 כוכבים יכולה לרסק את פ.ס.וו
     
  7. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,539
    Likes Received:
    14,960
    Gender:
    Male
    לדעתי במכבי הוא הפך לשחקן הרבה יותר טוב. גם מפורט בספר של יוסיפוביץ׳ איך סוזה שיפר אותו. הפך אותו לשחקן חכם יותר. ויש כמובן את פאקו שהעביר אותו לעמדת החלוץ. בהפועל היה נהדר, במכבי הפך לסופרסטאר.
     
  8. abcd Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    2,668
    Likes Received:
    2,192
    לא מבין מה הדחף לציין שהוא לא מתאים לרמות הכי גבוהות, מישהו חולק על זה כאן?
    ברור שמה שהוא עושה בליגה יהיה לו יותר קשה לעשות מול בנפיקה (ואם היו עולים אז בכלל).
    מה רע ברק להיות שחקן ברמה של PSV?
    שום דבר כמובן לא בא כדי להוריד מההחמצה שלו.

    זה לא רק זהבי, גם עם עבדה אותו סיפור.
    הוא כרגע משחק טוב בסלטיק אז צריך כל הזמן להזכיר את הרמה של היריבות שם. למי אכפת אם הוא יכול להצליח גם בפרמייר ליג או לא?
    אם תיפול ההזדמנות להתקדם שיהיה בהצלחה אבל אם לא מה הבעיה? הלוואי על הרבה שחקנים להעביר קריירה שלמה ככוכבים של סלטיק, אפילו אם הם לא יהיו בין אלו שיעשו את הקפיצה הגדולה אחר כך.
     
  9. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,539
    Likes Received:
    14,960
    Gender:
    Male
    מי אמר שזה רע?
     
  10. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    הגיוני שבמכבי ת''א הוא שיפר את הבנת המשחק, ככל שאתה משחק יותר אתה מבין את המשחק טוב יותר. את הכדורגל הכי טוב שלו הוא שיחק לדעתי במדי הפועל. בהפועל הוא היה יכול לשחק גם בקישור ולהבקיע שערים מקו שני. פאקו הפך אותו לחלוץ גדול, לא לשחקן יותר טוב.
     
    Last edited: Aug 25, 2021
  11. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    לא יודע למה אבל עוד פעם אני מרחם קצת על דודו
    כמו אחרי הפנדל בסקוטלנד.

    אגב פסוו יוציאו עכשיו את הנאום האדיר שלו בחדר ההלבשה לפני המשחק?
    חייבים לעשות איזה ביגר אלסוור כמו אחרי הפנדל בגלזלו.

    אלפרינק שם חזק ביחצנייה?
     
  12. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    מה זה "כל הזמן צריך להזכיר את הרבה של היריבות שם".
    כן, צריך להזכיר.
    כשכותבים לנו "עבדה צמד!!" אז צריך לזכור שזה נגד סנט מירן עם גול של שוער.
    לא תמיד צריך אוטומטית לעשות פסטיבלים.

    עבדה ספציפית באמת מצוין עד כה ביחס לחודש ראשון וגם נתן שני שערים חשובים באירופה (את הראשון נגד הדנים ניר ביטון דאר לזרוק לו לפח).
     
  13. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    רושמים נגד מי הוא מבקיע, לא משקרים ואומרים שהוא כבש מול ברצלונה או ריאל. מה אכפת לך שמפרגנים? זה לא שאומרים שהוא גדול שחקני ישראל בכל הזמנים או שהוא על הכוונת של דורטמונד.
     
  14. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    במקרה של זהבי זה כן אומר.
     
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    ההבדל הגדול בין זהבי של לפני 5-6 שנים לבין זהבי הנוכחי, אם מסתכלים רק על היכולת שלו ולא נגד מי הוא עושה את זה - עניין המהירות והזריזות שפוחת מן הסתם. לגבי המהירות הוא מעולם לא היה סילון. הוא אמנם היה בועט בהפועל מ-40 מטר אבל יש לו גם יכולת מסירה נהדרת שהוא פחות משתמש בה כעת כי הוא בעמדה קדמית יותר. בהפועל הוא שיחק קשר מרכזי רק מעט - בעונת הדאבל החל ממרץ כשביבראס עזב לרוסיה.

    כן, שמעתי על 'הקללה' בהולנד עם הסופר קאפ, התכוונתי יותר לעניין יחסי הכוחות כי 0:4 זו תוצאה מאוד חד-צדדית ומפתיעה. אשתקד אייאקס פשוט הייתה קבוצה טובה יותר. השנה פ.ס.וו איבדה שני שחקני מפתח שכולם מכירים ולא צריך להיות גאון בכדורגל ההולנדי. אני בכל מקרה מצפה מזהבי ברמה האישית לכבוש יותר שערים מבעונה שעברה ובליגה האירופית יהיה לו קל יותר.

    אין אוהד כדורגל אחד בישראל, גם לא יוספוביץ' וכן הלאה - שחושב שערן זהבי מתאים לרמה הכי גבוהה בכדורגל או יכול להיות שחקן הרכב אפילו בטוטנהאם של היום לדעתי. וכנראה גם לא מחליף ראשון.

    @Telkiyski, אני לא חושב שאמרתי שאיינדהובן קטנה עליו. אולי אמרתי שההגנה הרשלנית שלהם הרסה מופע כפול בליגה האירופית בעונה שעברה והיה לי חבל עליו. אני גם לא מבין למה אתה כל כך מזלזל בדמעות או 'בנאום' שלו במשחק הנבחרת, זה לא היה מזויף לדעתי. זהבי גם יודע שלא משנה מה הוא כבר יעשה - כנראה יהיו לו יותר שונאים מאוהדים..
     
Thread Status:
Not open for further replies.