משחקי ה - 1/12: הכרעה בבתים ה' וו'. רגע האמת של גרמניה ובלגיה.

Discussion in 'פורום מונדיאל 2022' started by alexshw, Nov 30, 2022.

  1. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,097
    Likes Received:
    21,107
    מה שלוקאקו עשה פה...
    מזכיר לי קצת את היגוואין בגמר מונדיאל ההוא.


    מגיע לבלגיה על זה שמינו כזה מאמן עלוב כשהיה להם דור ששווה זכייה במונדיאל.


    גברדיול הרשים מאוד. עוד כישרון גדול אוהד ליברפול שיגיע לצ'לסי הא?
     
    DaveTheSave, Esomech, alexshw and 2 others like this.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,263
    Likes Received:
    18,732
    מעבר למאמן ההדחה הזאת.
    נראו גרוע מאוד 2 משחקים קודמים.
    פה השתפרו במחצית ה2. ייתכן שלוקאקו למרות ההחמצות קריטי לקבוצה, עצם הנוכחות שלו. אם היו משחקים 180 דקות קודמות כמו ה45 האחרונות הם לא היו במצב הזה.

    מה שדפוק פה זה שעדיף לספרד להפסיד בעיקרון.
    אם היא מפסידה היא נגד מרוקו ופורטוגל עד החצי. אם היא מנצחת היא נגד קרואטיה וברזיל עד החצי.
    ועל הדרך אם היא מפסידה היא גם מעיפה את גרמניה החוצה.
     
    DRORIKO and oranfu like this.
  3. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,109
    Likes Received:
    7,341
    על הפנים לוקאקו החמיץ שם איזה 4 מצבים של גול.

    גברדיול ענק, לחשוב שלפני שלוש שנים לידס כמעט לקחה אותו.
    צ׳לסי אחרי טריליון בלמים מסדרת את עצמה לעשור איתו.
    משחק מדהים שלו.
     
  4. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,301
    Likes Received:
    1,462
    Lakaka disasterclass.

    דברים שכולם אוהבים לראות. פח.
     
  5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,356
    Likes Received:
    10,528
    בלגיה עם מאמן לא מקובע עולה מהבית הזה, כישלון גדול, בבית כנסת יש פחות מקומות שמורים מאשר בהרכב של מרטינז.
    שלושה בלמים כשאין אפילו שניים מספיק טובים, יותר מדי קרדיט לותיקים שנמצאים הרבה מעבר לשיאם וייבוש של כל הדור הצעיר, התקפה עם טרוסאר, דוקו ואופנדה כשדה-בריינה מאחוריהם יכולה הייתה להיות יותר אפקטיבית עבורם אבל זאת כבר היסטוריה.
    לגבי לוקאקו, סוס מת או לא, אתה צריך רק לנשום באופן עצמוני כדי לנצל לפחות אחד משלושה מצבים מול שער ריק החל מהדקה ה-85, לא ראיתי משהו דומה לזה אף פעם. זה חלוץ שהוא בול עץ, לכן אף פעם לא הצליח ברמות הגבוהות באמת.
     
    Cup of Tea and wings like this.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,690
    Likes Received:
    6,359
    הדחה כואבת לשכנים שלי. בסופו של דבר זה נראה כסוף של דור. אני מאמין שהבלגים לא יתרסקו, אבל קשה לי לחשוב שהם יתקרבו בשנים הקרובות לתואר ראשון בהיסטוריה שלהם. לצערי ראיתי רק את הדקות האחרונות, אבל לוקאקו מחטיא שם כדור שכמובן אסור לו להחמיץ ככה. לא חלוץ בגודל שלו. את הכעס שלו בסוף שהוא מוציא על הספסל מבחינתי מיותר, אבל אחרי שראיתי גם את הקורה שהוא פגש אני יכול להבין את העצבים שלו.

    סביר להניח שלאור הניצחון של מרוקו שוב נראה מהומות בבלגיה והולנד, אבל זה הישג בשביל הנבחרת מלא "מתאזרחים". בסופו של דבר זייש או כמו שקוראים לו פה זייך, נולד בהולנד (בעיר קטן בשם דרונטן קרוב לאיפה שאני גר). גם מאזראווי למעשה הולנדי , הוא נולד בליידרדורפ, גם מקום קטן בסמוך לרוטרדם. צמד שבקלות היו יכולים לעזור לנו, אבל זה כרגע מה יש. בשביל מרוקו באמת יום גדול.
     
  7. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,538
    Likes Received:
    14,960
    Gender:
    Male
    חלוץ זה גם עניין של בטחון. הגול האחרון שלו היה לפני למעלה משנה אז מן הסתם שהוא די חלוד בלשון המעטה. כמובן שעם כל מה שעבר עליו בשנה וחצי האחרונים הוא גם מגיע עם מצב רוח ברצפה וגם הוייב השלילי בנבחרת לא בדיוק עוזר.
     
  8. Clichy COYG

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    5,590
    Likes Received:
    3,779
    האלנד בבית, דה בריינה מודח כבר בבתים, פודן שחקן ספסל (פחחח סאות'גייט) - ברכות לסיטי על האליפות.
     
  9. GRANDE LAZIO Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,732
    Likes Received:
    125
    לוקאקו החמיץ אבל יש לו נסיבות מקלות, הוא אפילו לא כשיר, העלו אותו בכוח להציל את המולדת. כל ההחמצות הן תוצר של חוסר חדות וכשירות, לא מצבים של מאה אחוז גול. חבל שדוקו לא פתח, מהרגע שנכנס ההתקפה הבלגית הייתה מסוכנת. עוד שטות של מרטינז.
     
  10. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,963
    Likes Received:
    26,967
    Gender:
    Male
    אם לא כשיר אז מה עושה בסגל?

    Sent from my SM-G973F using Tapatalk
     
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,538
    Likes Received:
    14,960
    Gender:
    Male
    בעיית חלוצים. למרות כושרו הנוכחי הוא עדיין החלוץ השני-שלישי בטיבו בבלגיה. זה היה או להזמין אותו או להזמין את אוריגי
     
  12. Sir Alex Las' Killa

    Joined:
    Oct 15, 2005
    Messages:
    3,284
    Likes Received:
    516
    הפציעות שלו הן לא בהכרח בגלל חוסר מזל, ייתכן שהוא לא שומר על עצמו מספיק וזה הופך אותו ליותר פגיע.
     
    alexshw likes this.
  13. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    ההחמצות של רומלו לוקאקו הן על גבול השער ריק, אז אני חושב שאי אפשר 'לוותר' לו.זה לא לתת ספרינט אלא לדחוף כדור פנימה. הוא חסר כושר גופני אבל לדעתי התגבר על כל הפציעות. לא צריך להגיד אבל שהוא בול עץ ולבטל את הקריירה הטובה שעשה ובעיקר את היכולת במדי אינטר שם הייתה לו עונה אחת מפלצתית. הוא כמובן לא טופ זה הוכח.
    בלגיה צריכה לעלות מהבית הזה, כמובן שזה כישלון, אבל אני לא שם אותה בין חמש הנבחרות הטובות או אפילו השבע. התקרה שלה לא הרבה יותר גבוהה. לו הייתם רוברטו מרטינס מה ההרכב הבלגי האולטימטיבי להערב למשל?
     
  14. Clichy COYG

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    5,590
    Likes Received:
    3,779
    כמה נבחרות דרג ג' יכולות להתגאות בשחקני סביליה, צ'לסי, באיירן ופסז' בהרכב? זה by far הכי איכותי מהנבחרות הערביות ואפילו חלק מהאפריקאיות. כמובן שזה לא מספיק (ע"ע סרביה) אבל זו עדיין נק' פתיחה טובה לעשות הפתעה.

    אם אני הייתי בלגי הייתי מעדיף לראות את הילדים משחקים מההתחלה גם במחיר של הדחה, לפחות בשביל לדעת שהייתה לזה תכלית לשנים הבאות. שרפו פה טורניר סתם על שחקנים שלא יהיו רלונטיים אפילו ביורו הבא.
     
  15. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,538
    Likes Received:
    14,960
    Gender:
    Male
    אף אחד לא ביטל את הקריירה שלו, אבל האיש כרגע בתקופה רעה מאד. אחרי עונת בלהות בצ'לסי חזר לאינטר במה שהוא חשב שתהיה עונת קאמבק ואז הפציעות קלקלו את הכל. כמו שאמרתי, חלק עיקרי אצל חלוץ זה ביטחון, מה שאין כרגע אצל לוקאקו, מהסיבות שמניתי.