NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

  1. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,468
    לייקים שהתקבלו:
    4,900
    שיער שופע ולא אקריח מהקבוצה שאני במקסימום מחבב בליגה רחוקה. אם כבר אקריח מקאדין קארינגטון ואוסטין ווילי.

    קיירי יחזור לקראת פברואר-מרץ, אני לא מודאג לגבי זה.

    שלם מאוד עם דילו לשנתיים בטח שלא שילמו על זה בשחקן עם ערך או בחירות דראפט. עדיף מעוד גארד אובררייטד ופרייס שגם היו צריכים לתת עבורו תמורה. הארכת חוזה ל-PJ ואפשר לרוץ שנתיים. מקסימום? העתיד ורוד עם קופר פלאג.

    במערב הנוכחי המקסימום של הלייקרס גם עם עזרה מסילבר זה להתגנב לפלייאוף דרך הפלייאין ולקבל סוויפ קליל.
    הגאון נתן את דילו ו-3 בחירות סיבוב שני תמורת דפס ואיבד אותו בשוק החופשי. ככה זה שאתה משווק לקבוצות שיש לשחקן בעיות בקרסול והוא שומע על זה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/7/25 ב- 07:01
  2. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    43,389
    לייקים שהתקבלו:
    7,407
    אם הלייקרס עושים טרייד על לברון, השמיים הם הגבול.
    הוא בכל מקרה כנראה פורש אחרי העונה הקרובה.
    ושוב, זה הלייקרס, אל איי- שואו טיים.
    שחקנים ימשיכו להמשך למה שיש לפרנצ׳ייז הזה להציע.

    בהצלחה עם דילו. לא ראיתי אותו פעם אחת עולה כמו שצריך מהספסל, לא ראיתי אותו פעם אחת מגיע לאיזורים של הפליאוף ולא נחנק למוות או כמעט גורם לי להחנק למוות.
    לחשוב שהיה לכם את גריימס ביד גאד דמט.

    הקבוצה הכי מפחידה כרגע במערב אחרי אוקייסי היא יוסטון.
    מה שהם עשו כרגע עם שתי החמישיות שלהם לא פחות ממדהים.
     
  3. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,468
    לייקים שהתקבלו:
    4,900
    רק במוד GM ב-2K תקבל תמורה רלוונטית על לברון. שנת פרישה במקרה הטוב ועל חוזה טופ 15 בליגה. אף אחד לא רץ להתאבדות הזאת. מצחיק אבל כנראה שרק דאלאס היא אופציה רלוונטית ולא חושב שממהרים לוותר על PJ, גאפורד וקליי.

    לא היה את גריימס, לא היו יכולים להאריך לו את החוזה. טרייד מטומטם עם מרטין אבל זה לא רלוונטי שגריימס היה נשאר. היה הולך לחפש את מי שתשלם לו הכי הרבה.

    דילו מגיע לגבות את קיירי עד שיחזור מהפציעה וייעלם בספסל במחיר מצוין. אפשר לצאת שנייה מהפוזיציה, זה לא המשכורת שהיא קיבל בעבר. לא היה אופציה טובה ממנו, אפילו טיוס ג'ונס המוגבל קיבל חוזה לעונה אחת בשכר יותר גבוהה.
    הסיטואציה הכי טובה שלו בקריירה, הוא רק יכול להפתיע לטובה.

    יוסטון נהדרים, כל החלטה בינגו.
    מחמאות גם למאבס ודנבר שעשו את המתבקש. דנבר יצטרכו להוסיף עוד שחקן לרוטציה.
    המערב חזק מתמיד.
     
  4. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,778
    לייקים שהתקבלו:
    14,983
    מין:
    זכר
    דיאנג׳לו ראסל זה שחקן שעוד שנה הוא אצל עופר ינאי
     
  5. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    43,389
    לייקים שהתקבלו:
    7,407
    לא צריך לקבל תמורה של כוכב על לברון.
    צריך לפנות את ה52 מליון דולר שלו ואני משער שגם תקבל על זה בחירה בנוסף לשחקן סגל טוב ועוד שחקן /2 שתוכל להעיף.

    אחרי זה אפשר יהיה לעשות טרייד על כוכב שידחוף לעבור ללייקרס.
    אגב, לא בטוח שלברון בעצמו לא ידחוף לטרייד כזה אם לקח את האופציה שהייתה לו במקום לקחת חוזה שהיה מאפשר לעשות משהו בילון הנוכחי.

    גם קאפלה ביוסטון, 21.5 ל3 שנים.
    מטורף.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/7/25 ב- 17:06
  6. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,468
    לייקים שהתקבלו:
    4,900
    כוכב? תקבל צמד חוזים שמנים וגרועים במקרה הטוב שגם לא מסתמיים בעונה הקרובה. בחירה הוא אומר לי... אולי תשלם בחירה.
    לברון זה שחקן לעונה אחת כנראה ורק ל"מועמדת לאליפות" - ניקס, קאבס, גולדן והמאבס? לא רואה אותן מתאבדות עליו וגם לא רואה טרייד הגיוני עם השכר של לברון.

    עדיף להתכונן לשוק השחקנים החופשיים בעונה הבאה.
     
  7. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    43,389
    לייקים שהתקבלו:
    7,407
    אם יעבור לדאלאס זה יהיה על בסיס טרייד עם גאפורד, הארדי וכנראה החוזה של קליי. לוקח את זה עכשיו.
    אם זה יהיה לקאבס קשה לי להאמין שג'ארט אלן לא יהיה שם. גם כן, מצוין. בשני המקרים לוקה יקבל שחקנים שיכולים לשחק טוב לידו כשקליי זה חוזה לעוד שנתיים, כלומר סחיר מהקיץ הבא.

    ניקס? אני מאמין שהבסיס לטרייד יהיה OG ואולי הארט שהם ישמחו שמישהי תקח את החוזה שלו כשאולי יהיה אפשר לדחוף משם גם את החוזה הנגמר של מיטשל עם קאנקט ועוד איזה שחקן שיגיע לניקס בחזרה. גם כן לוקח בלי למצמץ.

    וברור שלברון וריץ' פול יארגנו לו רק טרייד לקונטנדריות בכירות.
    קודם כל צריך להזיז את החוזה שלו כדי לפתוח משהו. שחקנים רציניים ירצו להגיע ללייקרס עם לוקה, אני לא דואג מזה.
     
    חניבעל להרכב אוהב/ת את זה.
  8. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,468
    לייקים שהתקבלו:
    4,900
    איך זה מסתדר בהשוואת החוזים?

    האופציה היחידה שאני ראיתי שלברון היה חותם על חוזה נמוך יותר\קיירי היה כשיר והיה ניתן להכשיר את הלבבות לעונת התאבדות של המאבס על התואר ואיבוד כל הרוטציה.

    ברור לי שאתה לוקח כל טרייד עם לברון, הוא רק מעכב את בניית הקבוצה החדשה.
     
  9. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,468
    לייקים שהתקבלו:
    4,900
    Liverpool-Forever',

    BREAKING: NBA MVP Shai Gilgeous-Alexander has agreed to a four-year, $285 million super maximum contract extension with the championship Oklahoma City Thunder through 2030-31, sources tell ESPN. This is now the richest annual salary for a player in league history.

    קולולו. השושלת מתחילה.
     
    DRORIKO ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  10. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    43,389
    לייקים שהתקבלו:
    7,407
    לברון+קאנקט וזה מסתדר נהדר.
     
  11. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,468
    לייקים שהתקבלו:
    4,900
    איך מסתדר? עם קליי, גאפורד והארדי אתה לא מגיע אפילו לכיסוי השכר של לברון, אתה גם מוסיף את הגרוטאה קאנקט?
     
  12. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    43,389
    לייקים שהתקבלו:
    7,407
    גרוטאה? אחלה קלעי מהספסל.
    שכחתי שלברון יקח גם את הבן שלו עם העוד 2 מליון דולר לעונה.אפשר לתקתק שם משהו. זה בסיס ששתי הקבוצות יקחו.
     
  13. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,468
    לייקים שהתקבלו:
    4,900
    במאבס הוא לא ברוטציה.

    עדיין לא הסברת לי איך זה מסתדר מבחינת חוזים למאבס. יצטרכו להעביר לקבוצה שלישית את וושינגטון, כריסטי\מארשל\ק.מרטין.
     
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,361
    לייקים שהתקבלו:
    18,821
    שמח שכוכב כזה חתום ל6 שנים. תענוג.
    עכשיו לפרסטי איך הוא משמר כמה שאפשר מהסגל הזה לכמה שיותר שנים.

    ג'יילין וויליאמס גם חתם על 24/3 , אג'יי מיצ'ל על 9/3. שני שחקנים טובים.
    ג'ונס שוחרר ובמקומו יהיה את סורבר בתור השחקן ה15.
    מניח שעונה הבאה נהיה משופרים עם ג'יי דאב וצ'אט משודרגים + להערכתי אחד מאג'יי מיצ'ל/טופיץ' יפרוץ וייקח חלק ברוטציה.
    חולשות הכי גדולות:
    1. הגנה נגד סייז, יוסטון קבוצה מאוד גבוהה עם הסגל החדש שלה. הייתי שמח עם מישהו כמו קאם ג'ונסון היה נוחת אצלנו אבל זה כבר אבוד.
    2. כל העול ההתקפי על שיי. מקווה שזה יפחת כיוון שג'יי דאב/צ'אט מאוד ישתפרו התקפית בעונה הבאה.

    אגב ג'יי דאב, פרסטי גילה אתמול שהוא היה פצוע עם קרע בכף היד מאז אפריל!
    ייכנס לניתוח עכשיו שנגמרה העונה.
    בלתי נתפס איזה תותח בכלל לא ציין את זה, אף אחד לא דיבר על זה.
     
  15. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    43,389
    לייקים שהתקבלו:
    7,407
    לא פוסל שה9 מליון של מרטין יעברו אלינו ונזרוק לכם את וונדרבילט או כן, דרך קבוצה שלישית כמו שקורה בטריידים גדולים בד"כ.
    זה לא הסיפור.
    אם לברון רוצה דאלאס יש מה לקחת משם וזה יהיה בסיס טוב עם גאפורד ושחקן נוסף שאתם לא סופרים שהוכיח שהוא שחקן נהדר ליד לוקה בפליאוף.