ליברפול 2026/27: איראולה על הקווים, ברקולה שורף אגפים

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by owen11111, Aug 2, 2022.

  1. Esomech Member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    Messages:
    2,781
    Likes Received:
    2,509
    Gender:
    Male
    לורנצו לוקה זה החלוץ.

    דל״פ: רק בגלל הצמד המאוחר מול ברנטפורד והשער שלו הסחיטת פנדל שהיינו בפיגור מול סוטון. אני שמח שהוא לא נמכר בינואר. היינו יכולים בקלות להיכנס לסחרור עם איבודי נקודות שם ולאבד את האליפות.
     
  2. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,662
    Likes Received:
    2,666
    Gender:
    Male
    זה רק אני או שפעם הייתה כאן יכולת להטמיע ציוצים מהטוויטר ואין אותה יותר?

    בכל מקרה, נראה שדחינו התעניינות של באיירן בלואיס דיאז.
    בהנחה שסלוט לא מייעד את וירץ לאגף, אני לא רואה סיבה למכור את דיאז. בטח כל עוד לא הבאנו חלוץ משמעותי.
    היכולת של דיאז לשחק גם בכנף, וגם באמצע במידה לא רעה של אפקטיביות, הופכת אותו לדעתי לכלי חשוב מאוד בהתקפה שלנו.

    אני חושב שעצם העובדה שיש לנו את היכולת לגוון באגף שמאל בין גאקפו לדיאז נותנת לנו ורסטיליות מאוד גדולה, והופכת אותנו לקבוצה שעוד יותר קשה להתגונן מולה. אז אלא אם הולכים להנחית לנו כאן הצעה שאי אפשר לסרב לה (75 ומעלה?) - אני לא רואה סיבה למכור את דיאז.

    מעניין אם אנחנו באמת נהיה מוכנים ללכת איתו לשנת חוזה שהוא יעזוב בחינם, ולא לחדש לו את החוזה או למכור אותו.
     
    Last edited: Jul 2, 2025
    Scouser Tommy likes this.
  3. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,900
    Likes Received:
    23,209
    זה לא רק אתה.

    אני ממש מקווה שנמכור את דיאז. לא מחזיק ממנו ובכל מקרה אנחנו הרי נצטרך להכניס כסף ממכירות בשביל להמשיך לחזק את הקבוצה ואני לא רואה אופציה יותר סבירה ממנו.
    אני גם דיי בטוח שוירץ מיועד לעמדה של הקשר מצד שמאל.

    אני לא אתפלא אם דחינו את באיירן כי ברור לנו שהם יחפשו לשלם מעט מאוד ואנחנו מנסים לדחוף אותו לכיוון סעודיה.

    אגב, יש לו שנתיים בחוזה ולא שנה.
    אז אולי אנחנו חושבים שאין מה למכור אותו בזול הקיץ (40-50) אם יש מצב בקיץ הבא לקבל עליו סכום לא נמוך בהרבה (ובינתיים יש לו משכורת נמוכה מאוד).
     
  4. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,662
    Likes Received:
    2,666
    Gender:
    Male
    לא הייתי ברור, התכוונתי לזה שמעניין לראות אותנו אומרים בצינורות הרשמיים שאנחנו לא הולכים לחדש לו חוזה, ושנהיה מוכנים להגיע איתו למצב שהוא נשאר עם שנה אחת לתום החוזה. אתה כמובן צודק שנותרו לו שנתיים.

    מה הכוונה וירץ מיועד לעמדה של קשר מצד שמאל?
    באיזה מערך? 4-3-3 או שאתה רואה אותנו עוברים לשחק משהו כמו 4-2-3-1?
    אם אני צריך לנחש, הוא מיועד לעמדה שסובוסלאיי שיחק בעונה הקודמת, אבל עם הרבה יותר כובד משקל בחלק ההתקפי. בגדול הנוכחות שלו אמורה להוריד קצת מ"עומס" הפליימייקנג שהיה על סלאח בעונה הקודמת, ואני מניח שנראה ירידה מסויימת ב-usage שלנו בסלאח.
    מצד שני, אני לא בטוח שוירץ "מחליק" לתוך המערך שלנו. יכולה להיות כאן תקופת הסתגלות מסויימת.

    לגבי דיאז אני מבין מה אתה אומר, אבל אני חושב שאתה ממעיט בערך שלו ובתרומה שלו. 13 שערים, 5 בישולים. קשה לבטל תרומה כזו. אני לא יכול לחשוב על ווינגר אחד בליגה, על כנף שמאל שנתן עונה טובה ממנו.
    ברור שבעולם אוטופי הייתי שמח לראות כאן את קבארצחליה, אבל את הספינה הזו פספסנו בינואר, אבל מעבר לכך אני לא בטוח שיש כאן שמות מובהקים שישדרגו אותנו על העמדה הזו.
    גאקפו ודיאז זה גם ורסטיליות וגם עומק לא רעים בכלל לעמדה מאוד משמעותית בהתקפה.

    אם אתה כן מוכר אותו, את מי אתה חושב שאנחנו יכולים להביא שישדרג אותנו?
     
    Scouser and oranfu like this.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    דיאז יותר טוב מנונייז, ג'וטה וקייזה, לכן מכירה שלו גם אם היא דוחפת אותנו לעשות מהלכי רכישה יש לה סיכון גדול שכן עד שה3 האלה לא עוזבים החשיבות שלהם לסגל נשארת זהה או גדלה.
    כמו שרשמתי מספר פעמים, לא הייתי מוכר את דיאז עד שלכל הפחות הוצאתי את נונייז מהקבוצה.

    לא הבנתי למה ציינת את התרומה שלו בהשוואה לקיצונים שמאליים כשאת מרבית העונה הוא העביר בכלל בחוד.
    לדעתי הוא קיצוני שמאלי טוב וחלוץ בינוני.
    המשחקים האלה בתפקוד איתו עושים לו עוול כמו שעשו לגאקפו בזמני קלופ.

    לגבי וירץ, לדעתי הוא לא ישחק במקום סובוסלאי אלא במקום דיאז.
    פרימפונג וקרקז יתפקדו בתור הקיצוניים כשאנחנו עולים להתקפה. גרבנברח יהיה צמוד ל2 הבלמים, מקאליסטר וסובוסלאי יהיו חופשיים עם מיינדסט של כיסוי החורים באגפים שנוצרו מהמגנים - תלוי יריבה וכמה שחקנים היא משאירה למעלה. בהתקפה תהיה שלישייה מרכזית, חלוץ מרכזי ו2 פליימייקרים. אחד מימין - סלאח. אחד משמאל - וירץ. עמדת המוצא של סלאח יכולה להיות הקו אבל הוא יילך הרבה יותר לאמצע כיוון שיש את פרימפונג. וירץ יוכל לשחק הרבה יותר במרכז כשבשמאל יש לו את קרקז.
    כמובן שאין דבקות בשיטה אחת, אנחנו יכולים להיכנס לפיגור ולשנות בדקה מסויימת מערך ככה שוירץ עובר ל10 על חשבון קשר. אנחנו יכולים גם לעלות עם וירץ במקום קשר במשחקים מסויימים. אבל באופן כללי לדעתי ברוב המשחקים השיטה שלנו תהיה כמו שכתבתי.
     
    Scouser Tommy, oranfu and owen11111 like this.
  6. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    48,932
    Likes Received:
    8,101
    אז לפני שנתיים הוא תרם 20 שערים בכל המסגרות כקיצוני שמאלי ולפני 3 עונות עם כמות משחקים של פחות מחצי עונה בתפקיד הזה הוא תרם 8(21 משחקים).
    הוא פשוט שכח להגיד שיש פה מגמה, כלומר הוא לא קיצוני של וואן סיזן וונדר. בספק איזה קיצוני בליגה יהווה שדרוג עליו במשהו בשמאל.

    גם לאורן ברור שאתם לא באמת תביאו קיצוני מחליף במקומו אם הוא ימכר, פשוט תסחבו גיבנת שנים כמו שעשיתם עם עמדות אחרות.
    באיירן מינכן מתעניינת בקיץ הזה ברשימה ארוכה של קיצוניים שמאליים, היא כנראה מנסה להוריד מחיר מלאאו אם ביומיים האחרונים השופרות שלהם אומרים שפנו אליכם עם דיאז.
     
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    אגב חיזוק לתאוריית 'אליסון ייזרק כי ממרדשווילי הגיע' - טפראל עוזב היום את המועדון.
     
    Scouser and oranfu like this.
  8. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,900
    Likes Received:
    23,209
    אני חושב שהמערך הטקטי הדיפולטיבי יהיה בערך כמו שגיל הסביר. וירץ יהיה floating 10 שעמדת המוצא שלו היא בצד שמאל אבל הוא יפנה את הקו עצמו לקרקז.

    לא ברור לי כלום לגבי דיאז. אם הייתי חושב שלא יגיע אף אחד אני לא מוכר, כמובן. אבל אם אמורים להגיע 2 שחקני התקפה במקום דיאז, נונייז וג'וטה אני מוכר את שלושתם בלי למצמץ.
    ודיאז לא one season wonder כי הוא לא וונדר. הוא יחסית עקבי, כן. הוא שחקן של ציון 6-7 באופן עקבי.
    אם וירץ אכן מגיע על העמדה שלו, ובמקום נונייז מגיע חלוץ - לא רואה טעם להשאיר שחקן כזה על הספסל במקום למכור ב-50+ מיליון ולהביא שחקן צעיר יותר עם פוטנציאל במקומו.

    העזיבה של טפארל בהחלט מחזקת את סימני השאלה לגבי העתיד של אליסון. יכול להיות שהוא החליט שהוא רוצה לחזור לברזיל וזה לא משהו שאנחנו יזמנו, אבל ידוע שאליסון מאוד מאוד קרוב אליו.
    גם מאמן השוערים השני עזב ובמקומם חזר חאבי ולארו שהיה מאמן השוערים תחת בניטז.
     
    Last edited: Jul 2, 2025
    Liverpool-Forever and owen11111 like this.
  9. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,662
    Likes Received:
    2,666
    Gender:
    Male
    לגבי אליסון אני לא בטוח שאני קורא את זה כמוכם. זה מרגיש לי הרבה יותר ניהול בריא ולקנות תעודת ביטוח מאשר להראות לו את הדלת החוצה.
    יש לו חוזה עד לתום העונה הנוכחית + אופציה של המועדון לעונה נוספת שאליסון עצמו אמר שהוא מבין שהמועדון יממש.

    אני מנחש שהסיפור עם החוזה של אליסון יהיה דומה למה שראינו עם החוזים של ואן דייק וסלאח.
    ימתחו את זה לשנה האחרונה ותהיה הזדמנות טובה לבחון מי מבין השניים מתאים יותר לקחת אותנו קדימה.
    אני לא מכיר את ממרדשווילי, ומלבד יורו מצויין אין לי שום טייקים לגביו - אבל קשה להאמין שהוא טוב יותר באיזשהו פרמטר מאליסון.

    אני לא רואה מצב שמראים לאליסון את הדרך החוצה. שומרים כאן על Plan b במידה ונראה ירידה ביכולת של אליסון.
     
  10. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,900
    Likes Received:
    23,209
    אני פשוט מתקשה להאמין שהביאו שוער בפרופיל כמו ממארדשווילי רק על מנת שיהיה גיבוי לאליסון.

    יכול להיות והלוואי שזה תכנון מצויין לעתיד, נראה.
     
    Liverpool-Forever likes this.
  11. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    48,932
    Likes Received:
    8,101
    לא יודע כמה ווינגרים על משך 3 העונות האחרונות בליגה אפשר להגיד עליהם שהם ציון 6-7 באופן עקבי. וגם אם תגרד איזה שחקן ורבע כזה, אין לו את הציון 6-7 בליגת אלופות. אני לא אומר שאין לדיאז מחיר. אבל נראה שהאופוריה של הברצלונה באה עם ה75 מליון אירו זה חלום שנגוז מהר מדי ואם אתה מוכר אתה תתפשר בסוף על איזה 45-50 מליון.
    אני הייתי חשדן מאוד שאתם באמת תביאו עוד ווינגר במקומו כבר בחלון הזה וגם אם כן הייתי מאוד רוצה לדעת מי(וזה משהו שצריך לעניין גם אותך).
    מה השם הכי טוב שקושרתם אליו בינתיים, מאליק פופאנה?
    יש גם באמת ודאות שוירץ מגיע כדי לקחת לו את המקום בהרכב? יש מצב שההספדים לדק׳ הרכב שלו קצת מוקדמים?
     
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    מי כתב הספדים לדקות שלו בכלל?
    אם הוא נשאר הוא ישחק והרבה.
     
  13. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    48,932
    Likes Received:
    8,101
    לי זה ברור.
    אחרים פה כבר קיבעו לו את התחת לספסל.
     
  14. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    6,151
    Likes Received:
    5,783
    ראיתי דיווח שדיאז מתוסכל מזה שאנחנו לא נוגעים לו בחוזה.
    צריך להבין שאצלנו, חוזה של שחקן מעל הלבל של בראדלי וכו' זאת חתונה קתולית. אפס סיכוי שנפתח חוזה בשביל לשדרג, תמיד נמרח עד שנה לפני הסיום. כל הארכת חוזה של שחקן סגל בכיר זה סאגה מהסרטים ומוצג כאיזה הישג גדול.
     
    Liverpool-Forever likes this.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    ברור שהוא מתוסכל, הוא נמצא במצב מאוד בעייתי.
    השכר שלו מגוחך והמחיר שלו מאוד גבוה. הקבוצה לא רוצה לשפר לו את השכר ולא מוכנה למכור אותו במחיר לא גבוה.
     
    oranfu likes this.