https://rotter.net/forum/scoops1/915550.shtml החרדים האלה הם זבלים כמו הערבים, את שניהם הייתי זורק מהמדינה
יופי של הכללה. אז בגלל שאתה חילוני אני יכול להכליל ולקרוא לך קפלניסט מטונף. כן? שהמשטרה תתחיל לעשות את העבודה שלה. רואים בבירור מי בסרטון. ההורים של הילדים צריכים לספוג קנס שיגרום להם לחשוב 10 פעמים איך הם חינכו את ילדיהם. ואת הבוגרים להשליך לכלא קצת ואז נראה אותם גיבורים.
https://www.ynet.co.il/news/article/hyfaifhjgg זה רק מראה שהבעיה היא לא ההסברה, הבעיה היא ראש ממשלה חמור שנכנע למוסלמים
בנט מנסה לגייס את כת רל"ב לצדו. למכור להם הפחדות שלא מחוברות למציאות זה אחלה דרך לנסות לגייס אותם. את דרכו בימין הוא סיים מזמן ולא סתם הוא מתרכז באזור השרון שנחשבים למעוזי המרכז - שמאל. מהמר שזה ייגמר בקריסה, בוחרי המרכז - שמאל צריכים להיזהר מבנט, הוא מסוגל לעשות להם מה שעשה לימין ועבור פחות מראשות ממשלה.
אתה מבין באיזה צד נמצא נפתלי בנט כשהעיתונאים הכי שמאלנים משפררים אותו https://x.com/talschneider/status/1969736410014842961?s=46
תודה לביבי ולפריימריז בליכוד שהכניסו את המטומטמים האלה לחיינו. זה מחוקק שחי על חשבון כספי ציבור, וספק אם יקבל תפקיד כשוטף כלים במסעגדה. https://x.com/NissimVaturi_23/status/1969754700632510518
ספציפית ואטורי נכנס על תקן של ח"כ חדש מאיזה מחוז אז הוא ייעלם מחיינו בבחירות הבאות בודאות. אבל לא, אין שום מטומטם כמוהו במפלגות אחרות. לא הייתי נותן לו לנהל פה פורום.
שהאייתוללה בנט מפחיד אתכם עם ביטול הבחירות אל תשכחו מה הגאונים רצו לעשות. https://x.com/gantzbe/status/1562066043236917248 הצגתי היום את תוכנית המחנה הממלכתי לייצוב שיטת הממשל. במרכז התוכנית: - הכנסת תפוזר רק ברוב של 70 ח״כים. - הכנסת לא תפוזר אם לא עובר תקציב. - כהונת רה״מ תוגבל ל-8 שנים. - יוגדר זמן מינימאלי בין בחירות לבחירות.
התגובה הכי טובה לנאצים באירופה - הכרזת ריבונות מלאה בכל שטחי יהודה ושומרון ובקעת הירדן. מדינת פלסטינית אפשר בהחלט להקים בבריטניה או צרפת, גם ככה זה עניין של זמן עד שיש רוב מוסלמי, הם יתאקלמו מצוין. שיזדיינו אלף פעם. מבחן לצדקת הדרך, כל פעם שוויתרו ונכנענו שילמו מחיר כבד פי 10 בתקופה מאוחרת יותר.
https://www.ynet.co.il/health/article/h1gpfy4oee את אמרת ב-2023 שעילת הסבירות שומרת עלינו מהאג, והנה עם עילת הסבירות ביבי וגלנט הורשעו בהאג. איך בכלל יש לך את החוצפה להראות את הפרצוף שלך אחרי זה. אבל בסדר לשמאלנים אף פעם לא היתה בושה.