אפשר להמשיך עם הסיסמה הזו עד מחר. מדינת ישראל בהחלט צריכה למנוע עוד 7 באוקטובר, והיא תצטרך לעשות את זה בלי המשך הפנטזיות על "חיסול חמאס" ו"ניצחון מוחלט". יהיה מאוד בריא להתפכח ולעשות בדברים ריאליים.
כן, כמו למשל למסור עוד שטחים לפלסטינים. הכניסו אותנו לשיט הזה עם אוסלו וההתנתקות ועכשיו אומרים לנו "להתפכח".
https://x.com/PhotoElyasaf/status/1977103612930142564 אתם רואים זאת דוגמא לביקורת עניינית על ביבי, בלי קלישאות, בלי צביעות, בלי חוסר מודעות. זאת ביקורת שבאמת אפשר לדון עליה, עם הטמבלים של קפלן אי אפשר לנהל שום שיח.
https://x.com/yinonmagal/status/1977049352989278662?s=46 רק מראה כמה ביבי הוא 100 רמות מעל כל הסמרטוטים באל ג׳זירה 12 שכל הזמן יורדים עליו
זה לא חוכמה, הם חולים בפסיכוזה. הרמה שם כל כך נמוכה, זה מעליב. המומחיות שלהם לדוג כל כישלונר שהתאכזב מבוחרי הימין שיטנף על המחנה.
ערד ניר: לכל המתלהמים: לשמחתנו אנחנו מוגנים. כיפת ברזל, מיקלטים וחדרי ביטחון, פיקוד עורף יעיל ומבא מצטייד היטב. לאזרחים מולנו אין דבר מכל זה! תחשבו שכנעו אותי שהוא משלנו. זה אחד שהיה מלשין על יהודים בשואה. איך אפשר לנצח עם אנשים מסוגו? יפי הנפש זה הסרטן של העולם. לא רק שהם מאריכים מלחמות אלא גם משמרים תרבויות אלימות בגלל הנאורות והמצפון המוסרי הרקוב שלהם. למה האנשים האלה אף פעם לא מהגרים? שיטנף מארה"ב זה הרבה יותר כיף לכל הצדדים.
https://rotter.net/forum/scoops1/917790.shtml חתיכת חרא מטונף. במשך שנתיים אתה מטנף על ביבי יום יום על זה שהוא לא הולך לעסקה, אז כשהוא כן הולך לעסקה אתה יורד עליו שזאת עסקה גרועה? עזבו רגע שאני לא מאמין למילה שהוא כותב אבל איפה טיפת הגינות?
האיש שניסה לחבל במבצע הביפרים ונהנה מחסינות. לא הייתי מתרשם יותר מדבריו, אומנם חמאס לא פורקה ועזה לא פורזה מנשק כמו שחיילי צה"ל לא יצאו מתוך מרצועת עזה ומוקדי השליטה. הוכיח שהוא שרלטן כמו רוב הכתבים, לדעתי אין להם כמו לכולנו שמץ על טיב העסקה אם תתקיים במלואה ואבל חושב שכבר ברור לרובנו שזה לא יקרה, השאלה באיזה שלב זה יתפוצץ.
מהסגנון של קסטנר, ניצלו את שנאת היהודים על מנת להתעשר ולהתקדם בחיים. נותר רק להתעודד שהם לא נוטים להתרבות .
למדינת ישראל כדאי להתעניין בסבתא, כי טורקיה חברת נאט״ו. הגאון האסטרטגי הכניס חברת נאט״ו שרוצה להשמיד אותנו לעזה, באמת הישג פנטסטי. האם הייתה ברירה? כנראה שלא. האם זו עסקה גאונית? כנראה שלא. האם ייתכן שיש פרטים שאנחנו לא יודעים? בטוח שכן.
האם הייתה ברירה? תמיד יש ברירה. האם זו עסקה גאונית? כנראה שאתה לא יודע. גם אני. העתיד יספר לנו. אם החטופים יגיעו שצה"ל עדיין ברצועת עזה זאת התחלה מצוינת, נותן לקוות שחמאס יעשו את הטעות וארה"ב יקיימו את מה שהם הבטיחו. טורקיה לא רוצה להשמיד את ישראל, מספיק עם ההפחדות האלה. יותר סיכוי שמדובר בהון פוליטי מהזן של הנוכל הספרדי. יש הבדל בין הצהרות הדיקטטור עם השפם לבין נכונות הצבא והעם לבצע את המהלך. כל מדינה מוסלמית כמעט ברחבי הגלובוס שונאת את ישראל, לא כולם יפעילו את הצבא שלהם בשביל לתקוף את ישראל. מי שבאמת רצה פעל בתקופה שאחרי השביעי לעשירי 23 שישראל הייתה במצוקה. לצד כל היתרונות שיש בלהיות חבר נאט"ו יש גם הגבלות, אחת הסיבות מדוע ישראל אף פעם לא שקלה להצטרף. הטורקים יברחו מרצועת עזה מהרגע הראשון שיתאפשר להם, בדיוק כמו המצרים וכל מי שנגע בסרטן הפלסטיני. הם לא שם בשביל להישאר, אלא בשביל להבטיח את קיום העסקה שאני סומך על חמאס שידאגו להפיל. יש להם אינטרסים אחרים, אהמ אהמ F-35 אמריקאי.
לא מתאים לך להתעלם מהכרזות של דיקטטור מוסלמי. גם איראן לא תקפה בשבעה באוקטובר (הפעילה פרוקסי). למה שטורקיה לא תפעיל פרוקסי משלה? אתה לא תוכל לעשות הרבה מול הטורקים לעומת האיראנים. טורקיה היא בעיה הרבה יותר גדולה מהקומוניסט הספרדי. היא לא צריכה לתקוף ישירות את ישראל (מסכים שזה פחות סביר), אבל היא מתמקמת לה איפה שהאיראנים כבר לא יכולים, וזה לא כדי למכור לנו פיסטוק חלבי.