שמע זה נראה יותר טוב מלפני חודשיים אבל יובה איכותית בסטנדרטים של יובה מסיימת פה עם 3/4 מול רומא עם הגנת טלאים.
אני כמובן לא מאמין, אבל כדורגל הוא לפעמים לא צפוי. FIORENTINA (3-5-2): De Gea; Pongracic, Comuzzo, Ranieri; Dodò, Ndour, Fagioli, Mandragora, Parisi; Gudmundsson, Kean. All. Vanoli UDINESE (3-5-2): Okoye; Kristensen, Kabasele, Solet; Zanoli, Piotrowski, Karlstrom, Ekkelenkamp, Bertola; Zaniolo, Davis. All. Runjaic
נאפולי עם תיקו אפס מול פארמה. INTER (3-5-2): Sommer; Akanji, Acerbi, Bastoni; Diouf, Barella, Zielinski, Mkhitaryan, Carlos Augusto; Thuram, Bonny. LECCE (4-2-3-1):Falcone; Veiga, Siebert, Tiago Gabriel, Gallo; Coulibaly, Maleh; Pierotti, Gandelman, Sottil; Stulic.
פיו אספוזיטו הוא לא השחקן הכי מוכשר. הוא לא מהיר במיוחד. הוא חכם מאד. אבל התכונה הכי חזקה שלו שהוא מאד מאד מאד רוצה לשחק, הוא אוהד, הוא מגשים את החלום של כולנו. ויש לו גרינטה. וניצחנו בזכותו במשחק מאד קשה ועייף באמצע השבוע בקור של ינואר במילאנו. עכשיו נקווה שמחר קומו תוציא משהו ממילאן.
לא ראיתי את המשחק אבל מי שציפה שאינטר תאבד נקודות בבית מול לצ'ה נאיבי, לא היה שום סיכוי בעולם שזה יקרה, אלה לא מאבדים נקודות פארש. אלא אם כן לאוטארו ייעדר לאיזה שנה.
ראביו ומאניין שיחקו אותה. כל מילאן שיחקו אותה. כל הכבוד. אבל הפנדל שהחזיר אותם למשחק היה מתנה מומצאת ומפוברקת מהשופט. ממש הזכיר כמו מכונת זמן לעונת האליפות. נתן להם פנדל מכלום.
היתרון של נאפולי ומילאן על אינטר - יש להן שוער שמביא נקודות. לאינטר, סטטיסטית, יש את השוער מהגרועים בליגה. ויש לנו שוער טוב על הספסל, קיבו מסרב לתת לו דקות.