ראשפורד הפתיע בסיומת שלו, התאים לו לבזבז את זה, במתפרצת אחר כך במצב השני שלו כבר בזבז אותו בצורה יותר טיפוסית
הבנתי שהוא היה שחקן הרכב בברצלונה כשהם לקחו אליפות. הוא באמת היה כזה טוב שם? זאת אומרת הוא הראה שם דברים שהוא לא הראה ביונייטד?
הוא פתח בדיוק בחצי מהמשחקים שלהם בליגה ומה הכוונה הראה משהו שהוא לא הראה אצלינו? היתה לו עונה של 29 שערים אצלינו. נתן מספרים יפים לשחקן רוטציה בברצלונה. אם האופציות זה הוא(במחיר המצחיק שיכלו להשאיר אותו) או גורדון אני לא מבין איך הם בחרו בגורדון. בכל אופן אני מאמין שאנחנו נמכור אותו בקיץ הזה. הוא ביקש לעבור והמועדון לא צריך להתחנן שיחזור.
תכל'ס בשנים האחרונות זה בעיקר להגיע רחוק ולהפסיד לנבחרות טובות, בדרך כלל פשוט טובות יותר, בנוקאאוט. אבל גם אז הדרך עוברת במשחקים שבהם מסריחים את המגרש. הפעם אשכרה היה כדורגל.
אחרי שסירבו לשלם עליו שלושה שקלים פלוס שקית תפוצ'יפס, בברצלונה מנסים לנכס לעצמם את ראשפורד. מענג. שיישארו עם גורדון. FC Barcelona on X: " Gordon and Rashford featured in England's 4–2 win over Croatia, with Rashford on target. @FIFAcom https://t.co/Jw5OCCliRC" / X
זו הייתה האידאולוגיה של סאותגייט. מינימום סיכונים, לסבול ולסבול. בסוף בגמר של היורו האחרון הייתי בעד ספרד כבר. סאותגייט לא מבין את המשמעות של כדורגל. והכוונה שלי בתפיסה כמובן תלויה בכלים. יוון נהנו ללא ספק מכדורגל כי הם מיצו את הכלים ולא כי הם דרסו את כולם. ואגב אפילו הם שיחקו יותר פתוח ממנו בזכיה שלהם. יש הגיון בהחלטה שלהם. גורדון באמת יותר מתאים לסגנון שלהם ומה שפליק רוצה. זה לא עובד לפי משחק אחד בטורניר גדול ובכלל לא אמור לעבוד לפי טורניר גדול.
בשיא שלו הוא היה מהווינגרים הכי טובים באנגליה. לא מעט עונות של מעל ל30+ שערים ובישולים. השיא שלו בטח לא היה בברצלונה. לא ראיתי משהו מיוחד בשער שכבש היום, נתן מלא כאלה אצלינו.
גורדון לא נותן שום דבר שראשפורד לא מסוגל לתת בליגה יותר איטית ופחות אתלטית. בנוסף לזה שגורדון לא יתן בחיים את המספרים שראשפורד נתן שם מהספסל. אם רק היינו חושבים לשלם על גורדון 85 מליון אירו אני לא רוצה לדמיין מה היית רושם על זה בהקשר של המרקטינג והאינסטגרם שלנו.
קח את השיא של סאקה(שהיה מאוד קצר ביחס לקריירה שלו באנגליה) והוא אולי מגיע לגבהים של ראשפורד בעונה המלאה הראשונה של סולשאייר. אולי. לא ראיתי מסאקה עדיין עונה כמו שהיה לראשפורד בעונת טן האח הראשונה(עם מונדיאל באמצע). הבעיה הכי גדולה של ראשפורד? שאוהדי הקבוצה שלו שנאו אותו מגיל 21 בערך. פרופגנדה שהתחילה עוד בזמן התקופה של מוריניו אצלינו שרצה להחליף אותו בשביל פרסיץ׳ ואנטוביץ׳ ויצר לו שם של איזה פרזיט כזה שלא מתאמץ. לא היה עוד שחקן מרכזי באנגליה שאוהדי הקבוצה שלו(שהם גם במקרה הכי רועשים באנגליה) שנאו אותו כמו שאוהדי יונייטד שנאו את ראשפורד. זה יצר איזה מצג שווא שלראשפורד יש קריירה בינונית כזאת כמו של איזה קיצוני מחליף בצ׳לסי. רוב אוהדי יונייטד מטומטמים כמו אלכס. בטוחים שהיה עדיף לשחרר אותו בחינם לפני 5 שנים כדי להעביר מסר לחדר הלבשה.
מדואקה שחקן טיפש ביותר, אבל סאקה לא הרבה יותר טוב ממנו. הוא היה חלש מאוד בשנתיים האחרונות . ועדיין הוא שחקן יותר טוב בקטנה . מה זה רלוונטי עכשיו מה ראשפורד עשה ביונייטד בגיל 23 - 24 ?? איזה חפירות לא רלוונטיות לדיון . ולעצם העניין ראשפורד שחקן הרבה יותר טוב מגורדון והוא גם אחרי עונה טובה בברצלונה . ועדיין כרגיל חוסר פרופורציות באולפנים . אוזן טוען שיש לאנגליה שחקן וורלד קלאס בכל עמדה ושהם מועמדים להגיע לגמר .wtf ? משחק טוב של אנגליה אבל לא צריך להתלהב מדיית קרואטיה נבחרת מבוגרת מאוד והרבה מעבר לשיאה ..
אוזן טועה וצודק. אין להם וורלד קלאס בכל עמדה אבל אם אנגליה לא תעשה אנגליה ואם טוכל, שאני אישית לא סובל אותו, ידאג שהיא תראה כמו במחצית השניה ובפרקים מהראשונה גמר זה לא מילה גסה. בתכלס אין פה אף נבחרת שהיא באמת מרשימה, הנבחרת שהכי הרשימה בסיבוב הראשון היתה בכלל מרוקו