שטוטגארט 2007/8

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, May 29, 2007.

  1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    בחייך סלע גם אתה קופץ?
    גומז יגיע לתחילת האימונים בשטוטגארט, אלא אם איזה קבוצה תשתגע ותשלם סכום לא רציונאלי עליו. מי שראה את היורו מודע שהמחיר ששטוטגארט רוצה עליו היא לא תקבל. ככה שהדברים של הונדט אולי לא היו צריכים להיאמר, אבל באיזשהו מקום ביקורת לגיטימית גם על התיקשרות שעשה מהסיפור של מריו קירקס וגם על מריו עצמו.

    קיצר, גם פודולסקי אומר שהוא לא מרוצה בבאיירן, זה אומר שהוא עוזב?
    חאלס עם השטויות, הפכנו להיות TM http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    פודולסקי באמת לא רוצה להשאר, אני מאמין לו. יכול להיות שקלינסמן יצליח להשכנע אותו להשאר ויכול להיות שלא.
    בכל מקרה גומז אמר את הדברים, למה לו להגיד דברים כאלו קשים נגד קבוצתו?
     
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    דברים קשים?
    כל מה שהוא אמר שהוא לא יודע אם הוא יהיה בכלל בשטוטגארט או במינכן. דבר שלא אומר כלום ויותר מכך זה היה תגובה ישירה לדברים של הונדט.
    מעבר לזה הוא הגיש במועדון תביעה על הדברים של הונדט.
    בחייאת רבעק, אני מבין שמשעמם לכם, אבל אל תעשו מכל זבוב פיל ומכל פיל זבוב. בואו נחכה בסבלנות שהיורו יגמר, אני מבטיח לך שנשמע קולות אחרים.

    קיצר סגור דיון, זה לא מוביל לשום מקום, ואם אתה מתעקש כנס ל TM יש כמה ילדים שידונו איתך בכיף, אולי בדרך תלמד גם כמה מילים חדשות בגרמנית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    תשמע, יש משהו במצב שם והוא לא משהו חיובי. כעיקרון דברים כאלו רק יכולים לחזק את המעבר שלו למינכן, מעבר שאני לאחרונה די מתנגד לו גם בגלל הסכום וגם בגלל פולדי וטוני שאני מאוד רוצה שישארו. אני מודאג לא פחות ממך, אבל לשנינו אינטרס משותף מסתבר: שגומז לא יעבור למינכן.
     
  5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אתה מתכוון השנה?

    סלע, אני אומר לך שאם זה תהיה הבעיה אז אין בעיה. הבעיה היא אחרת לגמרי, למה גומז חיכה שכדור השלג יעצור מעצמו? למה הוא לא אמר מלכתחילה, אני לא חתמתי בשום מקום ואני אתכנן את העתיד שלי אחרי היורו, למה הוא חיכה?
    סבבה, קיבלתי את זה שהוא רוצה להתרכז ביורו והוא העדיף לא להתייחס לזה, אבל בחייאת בן אדם זה נהפך להיות הטופיק של היום, אנשים כבר לא דיברו על נבחרת גרמניה אלא על גומז ועל באיירן.
    כמו שבאלאק אמר :" מוזר מאד כל העסק הזה במיוחד בזמן היורו".
    איך אמרו בתורה - החטא ועונשו. עכשיו שהוא רואה את פולדי ואת קלוזה מתמוגגים בנבחרת אני בטוח שרע לו, מקווה שהוא ילמד מזה לקח, בין אם הוא יהיה בעתיד שחקן שטוטגארט, באיירן או ברצלונה.
     
    Last edited by a moderator: Jun 25, 2008
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    מה שלא יהיה, הדבר לא מוסיף כבוד לאף אחד, גם לא למועדון וגם לא מוסיף שקט. איך גומז יוכל לשחק במועדון כשהבוס שלו מלגלג עליו. נכון הוא מקצוען וזה יעבור, אבל איפשהו זה תמיד נשאר בלב ולך תדע אם מריו הוא גם לא אדם נקמן.
    עדיף שכל זה לא היה קורה ושהיה נסגר בחדרי חדרים בשקט. המועדון צריך להצטער על דברי הונדט שלא היו צריכים להאמר. אבל זה כבר נעשה. עכשיו צריך למזער נזקים.
     
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    Last edited by a moderator: Jun 25, 2008