דיון הטניס הרשמי 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏1/1/09.

  1. Selby Member

    הצטרף ב:
    ‏11/1/08
    הודעות:
    4,859
    לייקים שהתקבלו:
    4
    וואי צודק שכחתי שג'וקוביץ' תמיד יכול לפרוש... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    כן באמת יהיה משחק ענק(גם החצי גמר של האחים היה ענק, הם הצילו נקודת משחק), האחים נגד זימונסטור, זה הגמר קלאסי של הזוגות לפחות החל מהשנה שעברה.
    אבל אני לא חושב שאני אוכל לראות את כל המשחק, זה אמור להתחיל בסביבות 5-5 וחצי לא? ויש יונייטד ב6 שזה הרבה יותר חשוב מטניס.
    ואני גם לא יודע אם אני אמצא שידור, בשנה שעברה היה מאסטרס TV והם שידרו זוגות(בתשלום אבל היו לינקים) ואת גמר הזוגות הם שידרו בחינם באתר שלהם.
    השנה יש רק TENNISTV והם בכלל לא משדרים זוגות, גם לא בתשלום, ככה שראיתי את האחים רק בשני טורנירים העונה, באוסטרליה כמובן(ראיתי את כל המשחקים שלהם) ובחצי הגמר והגמר בדלריי ביץ'.
     
  2. Selby Member

    הצטרף ב:
    ‏11/1/08
    הודעות:
    4,859
    לייקים שהתקבלו:
    4
    ב3-1 לג'וקוביץ' השדר אמר משפט גדול, "ג'וקוביץ' רק צריך לשחק ככה עוד שעתיים וחצי והוא יהיה בסדר" והוא אמר את זה בציניות והיה ברור למה.
    עד המשחקון השמיני הרמה הייתה לא מעולם הזה מצד שני השחקנים, אפילו יותר מהמערכה השנייה אתמול ויותר מכל מפגש נאדאל-ג'וקוביץ' אחר כולל המבורג אשתקד, השיא היה במשחקון השביעי, משחקון שנכנס ישר לפנתיאון.
    אבל אי אפשר להחזיק רמה כזאת נגד נאדאל על חימר ליותר מכמה משחקונים ברצף, זה שוחק אותך מנטלית וגם אם אתה חסין מנטלית כמו פדרר של עד לפני השנה שעברה זה ישחוק אותך פיזית.
    המקסימום שאפשר לעשות נגדו זה לייצר 2-3 מומנטומים במשחק.

    עריכה: הנקודה באחרונה במשחקון הראשון של המערכה השנייה!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    יא אלוהים נאדאל יכול להחזיר כדורים גם מהקהל! ג'וקוביץ' כבר העביר אותו והוא פשוט רץ יותר מהר מהכדור והחזיר את זה ועדיין לא הבנתי איך הוא עשה את זה!

    בקיצור משחק אדיר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/4/09
  3. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    באמת הייתה מכה אדירה!
     
  4. Selby Member

    הצטרף ב:
    ‏11/1/08
    הודעות:
    4,859
    לייקים שהתקבלו:
    4
    כנראה שטעיתי, ג'וקוביץ' כן יכול לשחק ברמה מושלמת מערכה שלמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    הוא בזון, אחושילינג בזון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    עריכה: שלושת המשחקונים הראשונים במערכה השלישית לקחו 41 דקות!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/4/09
  5. דקו Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/04
    הודעות:
    1,552
    לייקים שהתקבלו:
    11
    אני כל כך חיכיתי לעונת חימר והנה מגיע לנו שני משחקים שנזכור אותם כמו המשחק בין נולה לנדאל בהמבורג.
    המשחק היה ברמה מאוד גבוה ונהנתי מכל שניה בו אבל ידעתי מהתחלה שאין לנולה תכוחות לשחק ככה כל המשחק אבל זה שני משחקים האלה מראים לכולם שאפשר לשחק נגד נדאל ולגרום לו להזיע פשוט צריך לדעת איך לעשות את זה.
     
  6. Selby Member

    הצטרף ב:
    ‏11/1/08
    הודעות:
    4,859
    לייקים שהתקבלו:
    4
    http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=135329
    לפי החישוב שלי ובעזרת Judio כמובן, למארי מספיק רבע גמר ברומא כדי להיות שלישי גם אם ג'וקוביץ' יגן על התואר שלו שם, אבל הוא יהיה שלישי לא מיד אחרי רומא אלא רק שבוע אחרי כי רק אז ירדו הנקודות מהשנה שעברה.

    שוב הוכח שאי אפשר לנצח את נאדאל על חימר כשהוא בריא, אבל אם הוא לא יפרוש מברצלונה וימשיך להעמיס על עצמו בקרוב מאוד הוא לא יהיה בריא.

    אחרי שמונטה קרלו יירד בשבוע הבא פדרר יהיה רק עם 10 אלף נקודות, כלומר 5000 במונחים של הדירוג הישן.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/4/09
  7. AA1305 Member

    הצטרף ב:
    ‏28/7/08
    הודעות:
    332
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למה הניקוד לא יורד מיד כמו שקורה בד"כ?,לרגע באמת לא הצלחתי להבין את הדירוג,איך זה יכול להיות שלנדאל יש יותר נקודות,ולפדרר לא ירד כלום.

    לגבי רומא, הכל תלוי בהגרלה,שלא יהיה לך ספק אם מארי לא יפול שוב עם נדאל בחצי,הוא יגיע לגמר, אבל איכשהו תמיד יוצא ששניהם נדפקים.
     
  8. Selby Member

    הצטרף ב:
    ‏11/1/08
    הודעות:
    4,859
    לייקים שהתקבלו:
    4
    לגבי הדירוג, כל שבוע יורד מה שהשחקנים הרוויחו בדיוק באותו התאריך בשנה שעברה, בשנה שעברה מונטה קרלו הסתיים רק ב27 לאפריל ולכן הנקודות שלו יירדו רק בדירוג הבא.
    אותו סיפור ייקרה גם עם ברצלונה, רומא, מדריד והרולאן, יהיה הפרש של שבוע בין סיום הטורניר לבין הורדת הנקודות מהשנה שעברה.
    הסיבה להפרש הזה היא שבשנה שעברה עונת החימר התחילה מאוחר יותר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/4/09
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    משחק נהדר היה ביום ראשון, לפחות החלק אותו ראיתי בהתחלה. לפי מה שקראתי בעיתונים ופה, עושה רושם שמארי במגמת שיפור על החימר, יש לו כ"כ הרבה פונטציאל לבחור שזה מפחיד.

    אקאסוסו מנצח את דודי סלע היום, לא כ"כ מפתיע למרות הניצחון של סלע על הארגנטינאי לפני כמה שבועות, מה שכן מפתיע זו הקרחת שעשה אקאסוסו. יקח לי עוד הרבה זמן להתרגל למראה החדש...
     
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    גאודיו הצליח לקחת מערכה ראשונה במפתיע אבל עכשיו זה נראה שהוא מתפרק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx , קצת יותר ממה שווילי הצליח לעשות היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

    ואוו!!! איזה קאמבק נהדר של גאודיו, ניצחון ראשון בסיבוב ראשון של טורניר ATP מאז 2007!
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/09
  11. דקו Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/04
    הודעות:
    1,552
    לייקים שהתקבלו:
    11
    נראה לי נדאל ידע למה הוא בא לשחק בברצלונה...
    מקבל יום חופש אחרי שנלבי פרש
    עד שיכל להיות משחק טוב הוא נזכר לפרוש???
     
  12. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
    סלבי, רודיק כנראה החליט להאריך את ירח הדבש בטקסס, ולא ישחק ברומא.
    דקו, זו פציעה בירך..בגללה הוא גם פרש מרומא.
     
  13. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רודיק יגיע לרולן אחרי שתדלק על האישה הכוסית שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    לא יודע אם זה היה יכול להיות משחק טוב, דויד נראה רע מאוד גם במשחקים שהוא מנצח לאחרונה, בכושר הזה אין לו סיכוי מול הספרדי ובטח שלא על חימר. השניים מעולם לא שיחקו אחד נגד השני על חימר אבל אני לא רואה את דויד מנצח אותו על המשטח האהוב על הספרדי והפחות אהוב עליו.

    בחצי גמר נדאל קיבל הגרלה קשה שיכולה להתפתח למשחק מעניין כשבגמר, במידה ויגיע, אני לא רואה את פרר\גונסאלס נותן לו פייט.

    מהטורניר הזה אני מבסוט מהקאמבק של גאודיו שבגיל 30 החליט למשוך עוד טיפה את הקריירה והשיג ניצחון ראשון ב ATP מזה שנתיים. גם כשהודח זה היה אחרי פייט יפה (לפחות במערכה ראשונה בה חזר מ 5-2 לשובר שוויון) לשחקן שנמצא בכושר טוב. איפה הוא ואיפה קורייה...
     
  15. Selby Member

    הצטרף ב:
    ‏11/1/08
    הודעות:
    4,859
    לייקים שהתקבלו:
    4
    כן ראיתי שרודיק פרש בפורום העולמי.
    360 נקודות הלכו לפח, הוא לא באמת רציני לגבי להגיע למקום החמישי, אם הוא היה רציני הוא היה יודע שעונת החימר היא המפתח כי חוץ מרומא הוא לא מגן על כלום.
    אבל כמו שדנידין אמר, אפשר להבין למה הוא החליט להישאר בירח הדבש, שלפי מה שהבנתי הוא דווקא בקוסטה ריקה.

    http://www.blogsmithmedia.com/stadium.webl...3D4065_full.Xxx
    אין מה להגיד חוץ מזה שהוא וואן לאקי SOB.

    http://www.blogsmithmedia.com/stadium.webl...DS3341_full.Xxx
    לפני החתונה הוא שיחק גולף בטוקסידו בחצר שלו :aaarofl: (גם החתונה עצמה הייתה בבית).

    http://photos.tmz.com/galleries/andy_roddick_wedding#40618
    עוד תמונות