הגרמניות באירופה 2009/10

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Aug 7, 2009.

  1. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    טוב, ברור או לא - הציפיות עלו מעט אחרי הנצחון בפרייבורג, וגם הבטחון של שחקני הרטה. וגם 600000 יורו בונוס אם הרטה עולה לשמינית הגמר.
     
  2. FC_Bayern Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אוי הרטה, אוי...
     
  3. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    זהו, נגמר הסיפור של הרטה באירופה השנה. לא היה להרטה סיכוי נגד בנפיקה שהגיעה מסונכרנת והביסה 4-0 . נו, שטויות, באמת לא משנה, זה לא מה שחשוב כרגע.
     
    Last edited: Feb 24, 2010
  4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    גם שבוע שעבר המשחק בין אברטון לספורטינג ליסבון התקיים בשלישי ואילו שאר המשחקים בחמישי. מדוע? את התשובה הזו יצטרכו לתת לך החכמולוגים מאופ"א.
    ההדחה הזו דווקא תעשה רק טוב להרטה, כך הקבוצה תתמקד רק במאבקי ההישרדות בליגה, אירופה זה נחמד והכל אך בהתאם לנסיבות זה היה בשביל הגרמנים כמו קוץ בתחת.
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    עד הגול של בארסה הייתי לגמרי באדרנלין שהחבר'ה באמת לא פוחדים כלל מברצלונה. תוקפים ולא רק תוקפים, אלא גם המגנים עולים למעלה כאילו שעומדת מולם אותה היריבה כמו בשבת. היה כיף לראות ביטחון כזה, אבל האוויר נגמר, המומנטום נגמר ואז בארסה התחילו להניע כדור ואז הורגשו הבדלי הרמות והיה ברור שהסיפור נגמר. יש משהו נאיבי בקבוצות הגרמניות שלא יודעות לסגור עניין אחרי יתרון או לפחות לשמור על התוצאה. רק עם מחמאות לא הולכים למכולת. מזכיר מאוד את המפגש של ברמן מול בארסה שגם נגמר ב 1-1 וגם שוב אותה נאיביות. גם הגומלין עוד עשוי להסתיים די דומה.
     
    Last edited: Feb 24, 2010
  6. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    חבל שרק קבוצה אחת באה לשחק כדורגל הערב בשטוטגארט, וזאת הקבוצה הביתית דווקא, שנתנה משחק מצוין. במחצית הראשונה שטוטגארט הייתה צריכה להוביל לפחות ביתרון של 2 שערים, השופט גזל משטוטגארט פנדל ברור אחרי נגיעת יד של פיקה ברחבה (למישהו יש פלאשבק לסטמפורד ברידג' שנה שעברה?), במצב שהיה עושה 2:0 לשוואבים וכל המשחק היה נראה אחרת. חלב ניצח על הקונצרט והזכיר את הימים הגדולים שלו בארסנל, כמה חבל שהוא לא אצלנו כיום. גם גבהארט וקקאו במשחק מצוין וגם קדירה מתפתח לשחקן נהדר. אהבתי את הקפיצה הפראית של להמן עם הרגל קדימה לכיוון פויול כאשר הכדור יצא כבר החוצה, Legend!!! סה"כ התוצאה עושה עוול לשטוטגארט שהייתה ראויה לנצח היום את ברצלונה שבאה להעביר את הזמן ולשחק על תוצאה.

    תודה לך שטוטגארט על ערב נפלא של כדורגל, חבל שהתוצאה לא משקפת את מה שהתרחש על המגרש.
     
  7. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,093
    Likes Received:
    343
    חלב ניצח על הקונצרט? השחקן הכי חלש של שטוטגארט במגרש אולי, אתה חייב משקפיים.
     
  8. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    חלב היה פנטסטי, השאיר לפויול חצץ בכל פעם שעבר אותו והיה מעורב בכל המצבים המסוכנים של השוואבים.
     
  9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    אני מסכים עם סלע. מחצית ראשונה פשוט יוצאת מן הכלל של שטוטגרט ונראה כאילו האוויר נגמר להם בערך בדקה ה - 50 וגם ובעיקר הביטחון. פשוט היה נראה כאילו הם לא מאמינים שהם מסוגלים לעשות את זה. וזה הכוונה היא אפילו להשיאר עם ה 0:1 הקטן הזה. בטח לא אחרי הגול. וחבל. לפני המשחק אמר להמאן "אנחנו גרמניה" כשכוונתו היא למנטליות. חבל שזה כבר מזמן לא ככה.
    אהבתי מאוד את המשחק של טראש, צ'לוצי ומולינארו וכמובן סמי קדירה (תענוג). חבל, שכרגיל דל פייר מקלקל - בלם שיוצא החוצה לכדור גובה כזה חייב לקחת אותוו בצורה נקיה ולא שיברח לו הכדור, בטח לא אחורה. חבל גם שלהמאן עסוק בעיקר בשטויות (קונג פו, הוצגות מדחיפונת של איברהימוביץ') במקום בלקחת כדורים כמו שצריך (לפחות שתי טעויות קשות שלו במשחק) ואני מצטער אבל אני לא רואה מה חלב היה כל כך טוב. אמת, הוא נלחם כמו אריה אבל המון מסירות לא מדויקות וחבל.
    מעניין אם גם ברצלונה מרגישים לא כל כך נעים והוגן עם התוצאה שלהם. (מעבר לשני הפנדלים, אז גם כשהכדור הורם לעבר פיקה, ושבסופו של דבר גם הגיע אליו, הוא עמד מאחורי כל ההגנה של שטוטגרט. אמנם לא מטר וחצי אבל בכל זאת בנבדל).
     
  10. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    למה שברצלונה ירגישו לא נעים? הם מודעים לכך שאופ"א המושחתת מארגנת להם שנה אחרי שנה שופטים שיעזרו להם להמשיך הלאה בליגת האלופות. אם השופט היה נותן את הפנדל הכל כך ברור לשטוטגארט במחצית הראשונה במצב של 1:0, כל המשחק הזה היה נראה אחרת. רמת השיפוט מתחת לכל ביקורת וממשיכה את השיפוט העלוב משבוע שעבר בשמינית הגמר.
     
  11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    אני יודע למה? פשוט היו כאן בשבוע שעבר כמה אוהדים של באיירן שהרגישו לא בנוח על השער מנבדל שקיבלנו (מעניין שזה לא התקזז להם עם זה שאותו אחד שעשה את הפנדל על ריברי היה צריך לקבל אדום ולא קיבל, אבל זה כבר לעניין אחר).
     
  12. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    רוזנר שטוטגארט נתנה וואחד משחק מול השחצנים של פפ, אהבתי ות'אמת התמלאתי גאווה מהמשחק השוטף, ההתלהבות, עם הרבה קאקאו!!

    מה שכן אתם הולכים הביתה כנראה ורק בגלל שופט שבמצב של 0-1 שוטף פנדל של 4000% לא נשרק וזה כתם שחור לגביע האלופות!! מנע את ה-0-2 שהיה מביא לתוצאה שהיתה מהממת את היבשת וחבל שככה מונעים דברים באופ"א, שוב כל הכבוד לשטוטגארט!!
     
  13. C-J Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    0
    נכון. זה אני שלא הרגיש בנוח עם השער של באיירן שהיה מנבדל.

    בגלל שאני כזה איש של עקרונות הדוגלים בהוגנות במשחק, אז כשם שהרגשתי "לא נוח" עם השער של באיירן שעדיין מדברים עליו רבות אחרי המשחק, אני מרגיש "רותח" מהשיפוט שהיה אתמול בשטוטגרט:

    לא רק שני פנדלים שלא נשרקו (נגיעת יד אחת ומרפק לגב בעליה לכדור) ולא רק השער מנבדל כפול של ברצלונה, אלא יותר מכל השריקות הקטנות האחרות של השופט שבהן אם היה ספק כלשהו אז השופט היה תמיד, אבל תמיד וללא יוצא מהכלל, נותן לברצלונה ליהנות ממנו, ויותר ויותר בגלל שכל הנ"ל לא קיבל היום אזכור כלשהו בחדשות הספורט.

    אני אדם שרואה את האיפה ואיפה בהתייחסות האנשים לאותן החלטות שגויות של השופטים, ועל זה אני רותח.
     
  14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    זה לא היית רק אתה, היו כאן עוד כמה שהרגישו לא בנוח (לא אני).

    עם כל השאר אני מסכים (אני גם חייב שוב להזכיר שאותו שופט שנתן לנו שער בנבדל גם דפק אותנו קשות באותו המשחק ואף אחד לא מדבר על זה - השחקן שעשה את הפנדל על ריברי היה חייב לקבל אדום לפי החוקה. כלומר שפיורנטינה היו צריכים לפתוח את המחצית השניה בפיגור 0:1 ובעשרה שחקנים ואז ספק רב אם הם היו מבקיעים שער חוץ).
    אבל, כמו שאמר לי פעם חבר שאני מאוד מעריך את הראש שלו "מה, אתה יכול לתקוון את כל עוולות העולם? לא חבל על העצבים שלך?" (טוב, אלו לא בדיוק המילים, אבל זה הרעיון בגדול. אז במיוחד כאן בארץ, שאחנו אוהדי הכדורגל הגרמני מרגישים נרדפים ולא מקבלים יחס הוגן (וראה גם מה שכתבתי על באיירן והשדרים) אז אני לא מתנצל ואני אפילו שמח על ניצחון שכאילו נגנב.
     
  15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    אני חושב שתקנון של אופ"א אומר כי אסור לקיים יותר ממשחק אחד באותו פרק זמן באותה עיר. הקדימו את המשחק של אברטון בגודיסון פארק ליום שלישי, מכיוון שליברפול שיחקה ביום חמישי באנפילד. יום שלישי הזה היה משחק בליז'בואה שבנפיקה אירחה באשטדיו דה לוז נגד הרטה ברלין, מכיוון שהערב ספורטינג מארחת את אברטון בליז'בואה, באותה עיר, אבל לא חייב להיות באותו איצטדיון. אני זוכר שפעם אופ"א גרמה לדחות משחק בליגת האלופות של אינטר נגד פורטו בשבוע, בגלל שמילאן שיחקה נגד מנצ'סטר יונייטד. זה היה בחודש מארס לפני חמש שנים.