יום הולדת לאייסוקר!

Discussion in 'פורום ימי הולדת' started by Michael Carrick, Oct 8, 2010.

  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    מה, כבר 9?

    נשמע קצת מגוחך לברך פורום, אז אני אמסור את הברכות ליוגב והחברה שהיו פה ממהתחלה, שבוודאי גאים לראות מה יצא מהפרוייקט שלהם, ולכל שאר החברה שלוקחים בו חלק. מעבר לאיכות הפורום מהבחינה של ידע וכתיבה בנושאי הכדורגל והספורט השונים, יש פה איכות גבוהה של אנשים שאני מאוד שמח שיצא לי להכיר.
     
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,153
    Likes Received:
    8,499
    קודם כל הברכות מגיעות כל שנה לאנשים שמחזיקים את הפורום הזה מהיום הראשון שאלו אבי ויוגב.

    כמובן שהפורום הזה לא היה מצליח לשרוד (כמו הרבה פורומים שקמים ומופלים מהר) אם לא היו משתמשים נהדרים, היו פה ויש פה מנהלים נפלאים שעושים עבודת קודש כדי לשמור על הרמה הגבוהה, עוד שנה חלפה לה, הזמן פשוט טס.

    נתראה גם בחגיגות העשור.
     
  3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    טוב, אמנם נעלמתי די הרבה בתקופה האחרונה, אבל :
    מבחינת הרבה אנשים, איייסוקר בסך הכל זה עוד פורום באינטרנט, בשבילי זה משהו אחר לגמרי. הגעתי לפה לפני 5 שנים, התחלתי ברגל שמאל והושעתי ישר על ההתחלה, אחרי זה נרשמתי בשם אחר ומאז אני עדיין פה. כשנרשמתי הייתי ילד, כיום אני בן 20, ואפשר לומר שאני שונה לגמרי ממה שהייתי אז, ב-5 השנים האחרונות השתניתי הרבה, וחלק גדול מהשינוי הזה נגרם מהפעילות שלי באתר הזה. זה קצת נשמע דרמטי ומוגזם, אבל אני רציני לגמרי, האישיות שלי השתנתה מאוד (לטובה) הודות לאייסוקר, הכרתי הרבה אנשים נחמדים, למדתי איך להתדיין עם אנשים, למדתי איך לקבל את הדיעה של האחר, למדתי איך להתייחס לאנשים טובים או רעים, נחשפתי יותר למגזר היהודי, שיפרתי את העברית שלי והכי חשוב זה שנהניתי.

    בתחילת השבוע הבא אני מתחיל את שנת הלימודים הראשונה שלי, אני משער שהפעילות שלי בפורום תהיה מועטה, לכן לפני שזה יקרה, אני רוצה להודות לכל אחד שעמד מאחורי הפורום הענק הזה, תמשיכו בעבודת הקודש שלכם, אתם מספר אחד !
     
    Last edited: Oct 8, 2010
  4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    :aaarse:

    אין ספק, פורום הספורט מספר אחד בישראל. אני אומנם "צעיר", רק שנה וחצי בפורום, אבל נהנה מכל רגע. נהנה להכיר אנשים חדשים, נדהם מכמות הידע שיש לכל הרבה משתמשים, שמח לראות ולגלות אוהדים גם לקבוצות שאינן מוכרות ומדוברות בד"כ. בשבילי זו גם אחלה במה להציג לחובבי הכדורגל בישראל כדורגל אחר על בוריו, כמו הכדורגל הקולומביאני ולאחרונה התחלתי להיות יותר מעורב גם בענף אחר שאני מאוד אוהב כמו הכדורסל. לסיום אני רוצה להודות לכל אחד מהמנהלים שעושים עבודה אדירה וקשה (כמו למשל פורום המונדיאל שהיה הצלחה כבירה) ודואגים שהפורום הזה רק יילך, יגדל ויהיה הטוב ביותר. מעבר לכך יש גם לא מעט משתמשים שאני מאוד נהנה לקרוא את בפוסטים שלהם, להתדיין איתם ולפעמים גם חלוק עליהם, אבל אין כיף גדול מלדבר ולחלוק חוויות מהמשחק הנהדר הזה עם אנשים בקיאים כ"כ.

    נתראה בחגיגות העשור! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  5. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    עבודה גדולה .

    כל הכבוד.


    :aaa12:
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  6. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,858
    Likes Received:
    1,907
    הפורום הכי טוב ברשת אין מקום יותר איכותי לקרוא על ספורט ולכתוב על ספורט מזל טוב לאייסקור ומזל טוב לכל הקהילה הניפלאה שלנו
     
  7. wanted Member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    מזל טוב לפורום הכי טוב ומקצועי ברשת,תמשיכו ככה לפחות עוד 9 שנים נוספות,מאחלים אנשי אתר גולר.
     
  8. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    אודה ולא אבוש: עד לפני שנה וקצת אפילו לא ידעתי על קיומו של הפורום. כשהגעתי לגרמניה חזרה ההתעניינות האישית שלי בכדורגל, התעניינות שגוועה מעט במשך השנים האחרונות בארץ. התחלתי לכתוב את הבלוג שלי וחיפשתי מקום נוסף לחלוק דעות על נושאים שונים. אפילו לפורום של ONE הגעתי (ויצאתי מהר מאוד, יש גבול...) עד שסלע מצא אותי אי שם ברשת והמליץ לי על ASOCCER. מאז אני כאן, מתעדכן בכל יום על הנעשה בפורום ושמח תמיד לראות עוד מתעניינים בכדורגל גרמני.

    יוגב - כל הכבוד על היוזמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    סלע - תודה על ההזמנה :aaa021:

    מזל טוב אייסוקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/1luvu.Xxx
     
    Last edited: Oct 8, 2010
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    העונג כולו שלי.

    גם אני רוצה לברך, מזל טוב פורום.
     
  10. קרלס פויול5 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,159
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    מזל טוב אייסוקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
  11. AronB Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    2,083
    Likes Received:
    0
    אין כל ספק שהילד הוא פורום הכדורגל מספר 1 במדינה! אני שמח להיות חלק מהקהילה הזאת ולדעת שהיא הקהילה האיכותית בארץ ולא דומה לקהילות אחרות שלא נרשום את שמן כאן.
    אין ספק שיש כאן אנשים עם דעות מרשימות ומגוונות, אנשים עם יכולות כתיבה והנסחות מהטובות ביותר. אני לומד כל יום מחדש משהו בפורום הזה.
    אני נמצא כאן שנה וחצי ואני אשאר כאן לעוד המון המון זמן.
    יאללה , מחכים לעשור!
     
  12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    מזל טוב לפורום האיכותי בזה. אני הייתי כאן, טכנית, עוד לפני שהוא הוקם (והפורום נקרא F-soccer), קשה להאמין כמה זמן עבר מאז. הפורום הזה תרם לי המון ואני חושב שהוא המקום הכי מעניין לכדורגל שיש ברשת הישראלית כיום, המסירות וההשקעה של המנהלים שעושים את הכל בהתנדבות זה משהו יפהפה. תודה רבה לכולם על ההשקעה ושיהיה לפורום בהצלחה לעוד הרבה שנים.
     
  13. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    ...ואני מוכן לעלות לבמה ולקרוא פסוקים משירים של ביאליק.

    מזל טוב אייסוקר ויוגב...(יצא משהו טוב מהמשפחה של הבורר).
     
    Last edited: Oct 8, 2010
  14. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    איך הזמן עובר, לא יאמן.. אני כבר שש שנים פה, תקופות שיותר ותקופות שפחות, אבל לא משנה מה קורה בחיים תמיד מוצאים את הזמן לחזור למקום הזה שנקרא אייסוקר שהוא סוג של משפחה אינטרנטית.

    בתגובות מעליי כבר הזכירו את עבודת הקודש של המנהלים, ובהזדמנות זו הייתי ממליץ לרדת לסוף העמוד, ללחוץ על המילה "יזכור" שמופיעה שם ולהגיע לעמוד שנבנה בזמנו לגיל פלג ז"ל. בשביל החברה הוותיקים כמוני זו הזדמנות להיזכר, בשביל היותר חדשים - להכיר. אני לא רוצה לערבב עצב ושמחה או לשנות את נושא הדיון ולפגוע בחגיגיות ובאווירה, אבל נראה לי שיש מקום גם לזה, כמו יום הזכרון שבא לפני יום העצמאות.

    מזל טוב לפורום, ומעבר לזה, כל הכבוד לכל המשתמשים שבהשקעה, שנינות, ידע וגם קטנוניות לפעמים עושים את הפורום הזה למה שהוא. נתראה בחגיגות העשור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    יש תקופות שאני כותב יותר,יש תקופות שאני כותב פחות,אבל תמיד תמיד אני אכנס לפה ואף פעם לא אוותר על הפורום המדהים הזה,הרבה פורומים ברשת עלו ונפלו,אף אחד לא ברמה של הפורום הזה.

    וכל הכבוד לכל מי שבנה/מחזיק/כותב בפורום ועושה אותו כזה טוב כבר 9 שנים.