מחזור הפתיחה: רוסיה דורסת את צ'כיה

Discussion in 'פורום יורו 2012' started by cazzo, Jun 7, 2012.

  1. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    4,547
    Likes Received:
    49
    אלו הכפפות שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
  2. Ricky van Wolfswinkel Member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    0
    Malafeev, Anyukov, Ignashevich, Zhirkov, Berezutski, Shirokov, Denisov, Zyryanov, Dzagoev, Arshavin, Kerzhakov

    Akinfeev, Shunin, Sharonov, Granat, Nababkin, Izmailov, Kombarov, Kokorin, Glushakov, Semshov, Pavlyuchenko, Pogrebnyak.



    Čech, Gebre Selassie, Kadlec, Hubník, Sivok, Rezek, Rosický, Plašil, Pilař, Jiráček, Baroš

    Laštuvka, Drobný, Suchý, Limberský, Rajtoral, Petržela, Hübschman, Kolář, Darida, Necid, Pekhart, Lafata

    באמת שאני לא מבין מה המאמן הצ'כי כל כך מחזיק מרזק.
     
  3. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    "Piekła, a nawet trzecią grę będę pokazać z ławki"

    כמה אגב יכולים לשבת על הספסל? כל ה-12?
     
  4. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    אני חושב שאלו הכפפות שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.

    יופי של מנת פתיחה סידר לנו הטורניר. אמנם, אני נוטה להסכים עם הסברה הגורסת כי המשחק לא התעלה לרמה גבוהה במיוחד - אך מלבד זאת, היה בו כל מה שהאוהד הנייטרלי יכול לבקש: קצב טוב, דרמה משובחת, הקרבה גדולה ותהפוכות אינספור. בכלל, אם יש איזושהי נבחרת באליפות אשר מסוגלת לקום מן המתים בכל סיטואציה שהיא - זו יוון. הכדורגל שמציגים חניכיו של פרננדו סנטוס רחוק מלהיות כובש או מלא השראה, אבל על רוח הלחימה של קראגוניס, סמראס, קצוראניס וחבריהם עוד יכתבו שירים ואגדות. פולין, מנגד, הפגינה גם היא רצון רב לנצח - אך חבל שזה כל מה שהיה ביכולתה לתרום להתמודדות; לו סמודה היה מצליח להקנות בחניכיו מעט ארגון ומשמעת טקטית, סביר להניח שהם היו ממנפים את השער הנפלא של לבאנדובסקי והאדום (הבלתי מוצדק בעליל) של סוקראטיס לנצחון. בסיכומו של דבר - אינני נביא, אמנם, אך אני מוכן לשים את כל כספי על כך שהתיקו המאכזב הזה יעלה למארחת הסימפטית ביוקר.
     
    Last edited: Jun 8, 2012
  5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,375
    Likes Received:
    1,453
    שני צהובים מפוברקים לאותו השחקן מריחים מאוד לא טוב. טההרחקה של הליצן מארסנל רק עזרה לפולנים לחזור לעצמם.
    סלפינגידיס האיש שלי בנבחרת יוון. עשה צרות גם לאטטליקו ועדיין אני מחבב אותו וסומך עליו. חבל שלא הוא בעט את הפנדל.
     
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,163
    Likes Received:
    8,500
    זה נכון. זה מה שיש לו לתת, ניצול של המשחק שלו עם הגב לשער. שנדרש ממנו קצת לחשוב ולקבל החלטות, או להביא לידי ביטוי טכניקת מסירת/בעיטה הוא נראה רע מאוד.
     
  7. ראיין אדלי Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    880
    Likes Received:
    3
    פספוס גדול של יוון במחצית השניה. אבל מאוד משמח לראות שלמרות השיפוט האיום והנורא ולמרות האדום הם לא נשברו והמשיכו לעשות מה שהם יודעים.
    אני אופטימי לגבי נבחרת יוון, נבחרת עם נשמה גדולה, נראה מה יעשו מול צ'כיה ורוסיה
     
    Last edited: Jun 8, 2012
  8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    4,547
    Likes Received:
    49
    פתיחה מעולה במשחק בין רוסיה וצ'כיה והנה גם מגיע השער הראשון. כל המהלך היה סוג של העתק של המהלך שהוביל לשער של פולין, ראיתי שזה עומד להיכנס.
     
  9. Ricky van Wolfswinkel Member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    0
    גברה סלאסה הוא מגן שכונתי וגרוע שמכניס את כל ההגנה הצ'כית לפאניקה.
    הגיע להם לחטוף את השער הזה.
     
  10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    האם אתה מודע לכך שהשער נבע דווקא מחור באגף השמאלי?
     
    Last edited: Jun 8, 2012
  11. Ricky van Wolfswinkel Member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    0
    קודם כל הוא השאיר את קרז'אקוב חופשי בקפיצה ודבר שני, היה כמה דקות קודם שהוא הרחיק את הכדור לקרן בלי סיבה.

    לשירוקוב יש קילר אינסטינקט של חלוץ, איך הוא קשר רק הוא יודע.
     
    Last edited: Jun 8, 2012
  12. מזגן Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    394
    הרוסים הפתיעו אותי. כדורגל נהדר.
     
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,698
    Likes Received:
    6,364
    הרוסים לא מפתיעים אותי, לא סתם הימרתי שהם יהיו בחצי הגמר. צ'כיה מול זה מתקשה להגיע למצבים וחוץ מהקשר עם השיער הארוך לא ראיתי הרבה. בארוש ורוזיסקי לא מורגשים כלל.

     
  14. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    יופי של מחצית, רק לטעמי הקצב יילך וידעך בחצי השני בעקבות השער של שירוקוב שגמר את הסיפור עבור הצ'כים, ורוסיה שמשחקת כדורגל מצויין תשמור כוחות. ארשבין > רוזיצקי ו- רוסיה > צ'כיה, למרות שהנבחרת הצ'כית הפתיעה בחולשתה למרות עשר דקות סבירות שכללו לחץ עקר. ממש התלהבתי מהמתפרצת של הרוסים שהובילה לגול הראשון - חטיפת כדור אימתנית באמצע, כמה מסירות מהירות, כל אחת לכתובת, הרמה לשחקן הרחוק ואז דזאגוייב שהגיע מהקו השני השתלט על הכדור ומבקיע. מהלך שספק אם נראה בכל משחקי ליגת העל העונה. הרוסים קטלניים במתפרצות שלהם, ארשבין משחק טוב והצ'כים עם בעייה קשה בצד שמאל של ההגנה.

    בנוגע למשחק הפתיחה - תוצאה טובה. לא רציתי שהיוונים יצאו מהערב הזה עם ניצחון למרות ששיחקו עם עשרה שחקנים בחלק משמעותי, ומצד שני הפולנים ממש איכזבו בחצי השני ולא הגיע להם לנצח. הזוי משהו איך יתרון 1:0 במחצית טובה ושחקן אחד פחות של היריבה ממול - גרם לדעיכה כל-כך גדולה. כשהציפיות גברו הנבחרת קיבלה פיק-בירכיים. בראבו לשוער הפולני שהדף את הפנדל וקארגוניס היה מסוגל ליותר.
     
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,163
    Likes Received:
    8,500
    החלק ההתקפי של רוסיה גדול על הצ'כים, הרוסים היו יכולים לסיים פה גם עם 4, להגנה הצ'כית אין פיתרונות.
    בהתקפה הצ'כים מתוסכלים, רוסיצקי לא קיים, בארוש מתוסכל, כל שאר הניסיונות שקופים ובינתיים לא מוצלחים. רוסיה מביאה את היתרון שלה לידי ביטוי בקלות, וזה דבר שהיא תצטרך איתה גם בהמשך, בינתיים לא נראה שלצ'כים יש מה לתת. אמרתי לפני המשחק שזה משחק של התקפה רוסית מול הגנה צ'כית- בינתיים זה לא כוחות.