מטעמים שאתם מכינים לעצמכם!

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by John Frusciante, Aug 10, 2004.

  1. ג'רי בית הלוי Member

    Joined:
    Jul 31, 2002
    Messages:
    5,106
    Likes Received:
    0
    לוקחים 100 גרם פסטה קטנה(צדפים) ושמים בצד. לוקחים סיר קטן, שמים בו ליטר מים, מחכים שירתח(שתיים-שלוש דקות). שמים כפית מלח. שמים את הפסטה. מחכים שהפסטה תתבשל, בערך חמש דקות. שופכים אותה למסננת, ושוטפים עם מים(להעפת העמילן). לוקחים רסק עגבניות, שמים מלח-פלפל-שום-אורגנו-שמן זית(טיפה), מדללים קצת עם מים ומבשלים באותו סיר של הפסטה. כשזה מתחיל לרתוח, מקטינים את האש, שופכים לתוך זה את הפסטה וואלה, מזון שהוא גם בריא, גם משביע וגם לא משמין.

    ניצן, מירי לא חסה של שנות האלפיים.
     
    Last edited by a moderator: Aug 11, 2004
  2. cavenaghi Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    ארתור קוראים לדבר הזה "קן לציפור" לא?

    בכל מקרה, הכי טוב, הכי פשוט, ביצה עין.

    אופן ההכנה:
    צועקים לאבא שיכין :aaatv:

    סתם אבל זה ממש פשוט להכין את זה, שתי דקות.
     
  3. Fernando Cavenaghi Member

    Joined:
    Oct 6, 2002
    Messages:
    1,924
    Likes Received:
    0
    לזניה ממש קלה

    לוקחים קופסת עגבניות מרוסקות, מחממים טיפה, אפשר להוסיף בצל, פטריות, נקניק וכאלה. אחרי שזה חם מתבלים לפי הטעם ומוסיפים ממש טיפה שמנת לבישול.

    לוקחים את זה ומרסקים (בבלנדר עד שיש לכם עיסה חלקה)

    לוקחים תבנית (לפי הגודל שאתם רוצים) ומורחים בשמן זית, שמים עלה לזניה של אוסם (ישר מהחבילה) ואז רוטב, ואז גבינה. חזורים על הפעולה עד שנגמר המקום בתבנית.

    מכניסים לתנור חם ל20 דקות ויש לכם לזניה בת זונה (כמעט כמו סינגפור).