מנצ'סטר סיטי 2013/14

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Kompany, Jul 20, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    תכניס מה שאתה רוצה לשיחות שלך עם עמיתיך, לא רואה איך החלטות מקצועיות כושלות קשורות לחצרו את המלך. לא בטוח שנגרדו ב30 מיליון זה יותר מחובר למציאות מבייל.
    אני טוען שמנצ'סטר סיטי נתמכת על ידי גזע חוצנים, לא מעניין אותי מה תגיד. זה טיעון חזק בדיוק אותה מידה.
     
  2. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    מתחני...
    הוצאת ממני פרץ צחוק שקראתי את ההודעה...

    בייל ב100 מיליון לא קשור לשום מציאות חוץ מחמדנות של יו"ר חדל מעצורים שינחית כל שחקן שנפשו חשקה בבלאנקוס.
    העסקה של בייל היא אחד העסקאות הגדולות של המוח היהודי שמצליח למכור שחקן ששווה 30-35 מיליון פאונד באילוץ והגזמה.אין ספק שמר לוי צוחק כל הדרך אל הבנק.

    נגרדו בינתיים פורע שטרות ועושה קולות של שחקן הרכב לגיטימי...אם כבר תביא את הדוגמא של יובטיץ שעדיין לא מצליח להתרומם ולא מחלים מפציעות טורדניות.

    אגב-בפעם המיליון...נגרדו נקנה בסכום רשמי של 16.4 מיליון פאונד,תמיר את זה ליורו או לדולרים.
    אם אתה רוצה להתקרב ל 30 מיליון תנסה להמיר את זה לשקלים.
     
    Last edited: Oct 7, 2013
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,670
    Likes Received:
    3,526
    Gender:
    Male
    ראית את בנזמה העונה? סיבה מספיק טובה כדי לחזר אחרי חלוץ, לא? האידיאל הוא למכור את בנזמה כשחלוץ רציני מגיע ומוראטה וחסה הצעירים והרעבים יישארו כגיבוי טוב מהספסל.

    כמה הערות כלליות על סיטי:
    * בינתיים פלגריני נכשל ברמה המנטאלית וסיטי מציגה פערים עצומים בין הבית לחוץ. אי אפשר לקחת אליפות בלי לנצח בחוץ.
    * נגרדו באמת לא רע. חלוץ רחבה עם משחק טוב עם הגב אל השער וגם נוגח טוב. אבל לא שחקן שינצח משחקים גדולים. סיטי תלויה באגווארו המון. נגרדו עלה אגב 25 מליון יורו.
    * מעבר לשער המהיר המיותר מבחינת ג'ו הארט - פלגריני טעה שעלה במערך התקפי מידי. אי אפשר להחזיק אמצע מול באיירן שהיא הטובה ביותר בשנה האחרונה - רק עם שני שחקנים.
     
  4. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    רציתי לכתוב איזה משהו על פרננדיניו שראיתי שיש תגובות עליו שהוא לא מרשים בנתיים, אז חשוב להבין שיש הבדל גדול בין התפקיד שהוא מילא בשחטאר לבין מה שהוא עושה בסיטי עד כה. פרננדיניו בשחטאר שיחק כקשר היותר קדמי מבין הצמד בקישור האחורי, היה מאחוריו קשר שבעיקר ישב לפני ההגנה כשפרננדיניו משוחרר יותר לפרוץ קדימה ולקחת חלק בבניית המשחק בחצי של היריבה. בסיטי המצב הפוך, הוא משחק בתפקיד האחורי יותר כדי לתת לטורה לעשות את מה שהוא באמת טוב בו וזה הצד ההתקפי, והוא צריך לחפות מאחורה בעיקר.

    כשסיטי החתימה את פרננדיניו אני חשבתי שהשילוב בין השניים יהיה קצת יותר שווה, אין לי ספק שפרננדיניו עדיף מבחינת עבודה הגנתית על טורה כי הוא דינמי יותר ואנרגטי, אבל זה קצת קיצוני משחשבתי שיהיה. במצב הקיים סיטי מפסידה את הראיית משחק המצויינת שלו והפריצות שלו קדימה. חלק גדול מהאיכויות שלו כקשר.
     
  5. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    יש אמת בשמועות לחתוך את ג'ו הארט ולהביא במקומו את ווילי קבאז'רו? מתי פלגריני יתעורר למציאות שהוא מאמן את פאקינג מנצ'סטר סיטי
     
  6. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    נצחנו במגרש הרוסים.

    בקור מקפיא,משטח דשא ברמה של גבעת אולגה ועבודות צביעה של קבלן זול מהשטחים ניצחנו את צסקא מוסקבה נצחון שבעצם אפשר להגיד שהעלה אותנו לשלב הבא.

    המחצית ראשונה היתה צריכה להיגמר 1-6 (בדיוק לפני שנתיים עשינו את התוצאה הזו מול קבוצה מסכנה אחרת) ובמחצית השניה סתם הלחצנו את עצמנו.
    בתוספת הזמן הארט הציל שער בטוח וחיפה על טעות שלו (ושל גארסיה) בשער של צסקא.

    כל האתרים הכתירו את אגוארו שכבש את שני השערים כאיש המשחק אך אני חולק על כך ואיש המשחק לטעמי היה פרננדיניו שהרגיש בבית במגרש הקפוא (שחטאר) וחילץ ביעילות כל כדור רוסי במרכז המגרש.

    הרבה אוויר השתחרר אתמול ובשבת...אבל לנוכח התצוגה של צ'לסי בגלזנקירשן אני מאוד חושש לגורל המשחק ביום ראשון.
     
  7. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    ניצחון חוץ חשוב מאוד, עוד כלום לא סגור ובכל זאת אנחנו קרובים מאוד לשלב הבא עם הניצחון הזה אחרי עוד משחק מעולה.
    יאיא טורה הטוב במגרש כרגיל, הקשר הכי טוב ששיחק במשחק לעניות דעתי, מושלם. הלאה, פרננדיניו מתחיל להיכנס לעיניינים אחרי פתיחת עונה הססנית משהו הוא מתחיל להראות את הסיבה בגללה הוא הגיע לאייסטלנדס עם משחק שלישי רצוף שהוא מעולה - שימשיך ככה.
    נסטא מעולה, גארסיה לא בלם וההתקפה מדהימה. אני אישית מעדיף את יובטיץ' ונאסרי ע"ח נבאס שלדעתי עדיף כאס שעולה מהספסל אך לצערי פלגריני חושב אחרת...

    הפנים לברידג', CTID
     
  8. hai80 Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    1,299
    Likes Received:
    0
    ואף אחד לא מדבר על הכושר האדיר שנמצא קון אגוארו, אם אני לא טועה משחק 5 ב6 משחקים שהוא מבקיע בכל המסגרות, ולפחות 3 מהם צמדים [כולל הפנדל שהביאו לשוער]
     
    Last edited: Oct 24, 2013
  9. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    כל העיתונים קטלו לחלוטין הבוקר את הארט...
    אני עדיין חושב שזו טעות של נסטסיץ,הבעיה שאחרי כותרות כאלה הבטחון של שניהם יהיה בתחתונים במשחק הבא.


    https://pbs.twimg.com/media/BXnjalDCUAAKhN1.Xxx
    https://pbs.twimg.com/media/BXnjWu1IgAAteQi.Xxx
    https://pbs.twimg.com/media/BXnjeSrIcAAQJ0Q.Xxx
    https://pbs.twimg.com/media/BXnjg-zIQAAAKGn.Xxx
    https://pbs.twimg.com/media/BXnj4nSIgAE55wu.Xxx
     
  10. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    נטו טעות של הארט ונישבר כבר להגן עליו, מה קרה לו למען השם! זה כבר לא כמה טעויות בודדות של אחד מהשוערים הטובים בעולם אלא פשוט משבר, או שפשוט הוא שיקר עלינו עד היום. לאיפה לעזאזל אתה רץ, אני בדקתי את זה וגם אם נסטא היה עוזב את הכדור סביר להניח שהארט לא היה מצליח להגיע אל הכדור או שבמקרה הטוב ביותר מעיף אותו כמו מול שבדיה (וכתוצאה מיזה הגיע השער היפה ביותר שיצא לי ליראות).
    אני אבוד עצות בכל הנוגע לשוער, הייתי נותן לפנטלימון קצת יותר דקות...

    חוץ מהטעות המטומטמת סיטי הייתה בסדר גמור, אגוארו עם שער מדהים, פרננדיניו עם עוד משחק מעולה, דמיקליס עם הופעת בכורה מעולה, היה חסר את נגרדו\דז'קו בהתקפה מאוד אבל אין מה לעשות בקשר לזה אחרת היינו מאבדים את מרכז המגרש בו החזקנו ללא עוררין.

    פשוט חבל לאבד ככה נקודות.....
     
  11. d1231 Member

    Joined:
    May 10, 2013
    Messages:
    581
    Likes Received:
    0
  12. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    לא משנה מה פלגריני יעשה הוא ישאר פה מינימום שנתיים ורק אז במידה ונמשיך בתוצאות האלה יגידו לו שלום יפה. אני ממש לא רואה הבדל בינו לבין מנצ'יני, אני גם חושב שהאיטלקי היה צולח את שלב הבתים הנוכחי, מקווה שהצ'יליאני עוד יוכיח אחרת כי בינתיים הכל אותו דבר (יש שיאמרו שאנחנו בתהליך ובכל זאת אני לא רואה איזשהו שינוי...).

    בקשר להארט, הגיע הזמן שיעשה חושבים בספסל גם בליגה, לא יודע מה קרה עם השוער הכי טוב בפריימרליג ב3 השנים האחרונות, תהרגו אותי לא יודע והירידה התחילה עוד באמצע העונה שעברה.

    מקווה שמחר נחזור למסלול הניצחונות בסטייל
     
  13. d1231 Member

    Joined:
    May 10, 2013
    Messages:
    581
    Likes Received:
    0
    הארט מעולם לא היה השוער הטוב בפריימרליג ואמירות כאלו הביאו אותו לפה. כול החולשות שלו הם לא חדשות, מה שמצביע שהוא לא עבד כראוי, כנראה בגלל אובר ביטחון.
     
  14. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    רוב הזמן התואר הזה שייך לצ'ך, כאשר גם לדה חאה היה מה להגיד בעונה השנייה אצלנו.
     
  15. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    היום סיטי-נוריץ',בשעה 17.00 בצ'רלטון החליטו לשדר בשעה זו את המשחק של פולהאם נגד יונייטד,אין לי בעיה עם זה שסוף סוף צ'רלטון משדרת משחק ללא שילובים כי אין בי רצון שיכתבו משולב עם סיטי-נוריץ אך אני מחכה ליום שנקבל עדיפות על יונייטד...לא נראה לי שיום כזה יגיע בארץ.

    לגבי שיבוץ השוער היום-סבירות גבוהה שקוסטל יפתח היום במקום הארט,עם כל הכאב שבכך והאהבה שלי לג'ו...הוא מפשל יותר מדי לאחרונה ויתכן שראיה מפוכחת מהספסל ולחימה בלתי מתפשרת על החולצה הראשונה תיתן לו להבין שברמות האלה אין מקום לפשלות.
    קוסטל שמר על רשת נקיה בניוקאסל והשליטה המדהימה שלו בכדורי הגובה (הבן אדם בגובה 2.03מ') היא פקטור מאוד בעייתי אצל הארט.

    ימי שבת בבוקר מוקדשים עם הקפה לcityTV הנפלא...הפעם episode97...יש שם קטע שלקחו את הנוער למתחם סגור עם כסאות שאחד מול השני והם היו צריכים לנגוח אחד לשני עד שהאחרון יחדיר את הכדור לפח אשפה...אקט זה יוצר מצבים משעשעים ומצחיקים ותורם לגיבוש החברתי...מומלץ בחום לכל אוהדי הקבוצות.

    אגב...אותו נוער ניצח השבוע את ארסנל 0-2 בצורה משכנעת...לא מומלץ לאוהדי ארסנל.
     
Thread Status:
Not open for further replies.