ליברפול 2015/16: ימי קלופ

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,706
    Likes Received:
    7,467
    אם פפ היה חושב להביא שוער בקליבר הזה אז המשמעות היא די פשוטה- הוא לא סומך על הארט ולא מייעד לו תפקיד משמעותי ואז גם בסיטי לצורך העניין טר שטגן היה מקבל את האפודה הראשונה.

    בכלל אני חושב שגם אנחנו נסמן אותו במידה ודה חיאה ינטוש בתחילת הקיץ.
     
  2. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,278
    Likes Received:
    21,302
    @Narkis אני לא רואה בעיה כי לטעמי גצה הוא לא סגנון השחקן שאנחנו צריכים בעמדה הזאת.

    נכון, בשנים האחרונות אנחנו מביאים בעיקר שחקנים לא ברמה. אז אני לא מבקש שיביאו לי את דאגלס קוסטה עכשיו, אבל כן שיביאו לי שחקנים שהרמה שלהם היא טובה מאוד ואולי גם עם פוטנציאל למעבר לזה. זה לא חייב להיות שחקן שכר עשה את הפריצה שלו. הבעיה של הרכש שלנו בשנים האחרונות היתה שהבאנו שחקנים שכבר עשו את הפריצה שלהם ולא הגיעו לרמה נדרשת גם אחריה.

    סינקלייר נראה מאוד מבטיח אבל משהו הפסיק לעבוד שם בדרך. הוא הפסיק להראות התקדמות. רודג'רס לדעתי טעה כשלא נתן לו הזדמנות במקום להתעקש על לאמברט למשל, אבל זה מה יש.
    כשקלופ הגיע זה כבר היה ברור שסינקלייר לא יישאר במועדון אז אין מה לתת לו ממש הזדמנויות.

    וכן, כנראה שיש לו סוכן שסיבב לו את הראש (הסוכן של סטרלינג אם אני זוכר נכון).

    לא יודע עד כמה באמת העניין שלנו בטר-שטגן קונקרטי. אף מקור אמין לא דיווח שיש משהו מעבר להתעניינות שלנו בו. היחיד שטוען שהגשנו הצעה זה מאט לאו (ולא הייתי מתייחס יותר מדי ברצינות למה שהוא אומר).

    למה טר-שטגן ירצה סיטי? סביר להניח שהוא יודע שהוא יהיה שוער ראשון. וכמובן הכסף..
     
  3. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459
    Jurgen Klopp is working on deals for Gotze & Zielinski for July 1st - Ben Smith



    פיוטר ז'לינסקי Zieliński pronunciation: How to pronounce Zieliński in Polish

    Joseph Musker ‏@Musker_LFC
    Napoli have serious interest in LFC target Piotr Zieliński. Maurizio Sarri has a good relationship with Zieliński, Roma are also interested. Sarri gave Zieliński his chance at Empoli. Napoli and his parent club Udinese have a good relationship. It's a tough race for his signature.

    Liverpool negotiating third-party issues to sign River Plate striker Lucas Alario - This Is Anfield

     
    Last edited: Apr 2, 2016
  4. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459


    TOTTENHAM’S LINE-UP
    Lloris, Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose, Dier, Dembele, Eriksen, Son, Alli, Kane.
    Subs: Vorm, Trippier, Davies, Carroll, Mason, Onomah, Chadli.
     
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    14,000
    Likes Received:
    8,249
    לגבי המשחק היום, כמו שאמרו בדיון המחזור, טיפיקאל ליברפול. חסרונו של פירמינו הורגש מאוד לדעתי (כצפוי), אבל קוטיניו, מול מגן שנמצא בפורמה מעולה ועולה עליו גם במהירות וגם בכוח הרבה, היה פשוט מעולה בעיניי. בחודש וקצת האחרונים הוא מתרגל לשיטת המשחק ולתפקיד שלו בה ומצליח לספק מספרים ויכולת נפלאה מעבר אליהם, כשהשחקן הזה בכושר הוא פשוט תאווה לעיניים. רק שיישאר בקיץ.

    בהגנה סאקו במשחק גרוע מאוד, לוברן לדעתי היה טוב בסה"כ על אף התפקוד המעט לקוי בשער. מסכים שהוא היה צריך קודם כל לסגור את הבעיטה בימין אבל אצל קיין אי אפשר לדעת לאיזה צד הוא יסתובב, ולא לשכוח שהוא עשה עבודה טובה מאוד פעמיים מול האנגלי במתפרצות. קליין ומילנר באותו אגף זה אסון, מורנו וקוטיניו לעומת זאת מפתחים הבנה טובה אחד עם השני.
    בקישור צ'אן כהרגלו, קבלת החלטות לא טובה ואיבודים שטותיים, מצד שני בהגנה גרזן רציני. הנדו היום לטעמי היה יותר כמו השחקן שאנחנו מכירים משתי העונות שקדמו לנוכחית, מקווה שהוא יצליח להמשיך ככה ולהשאיר את הפציעה מאחוריו.
    בהתקפה על קוטיניו הרחבתי קודם, מילנר עם עבודה טקטית מצוינת אבל מעט מאוד מהלכים יעילים בהתקפה, כרגיל. לאלאנה עדיין ממשיך ביכולת הטובה יחסית אבל כשפירמינו לא שם אז הפוקוס הוא יותר עליו והוא מתקשה. סטרידג' בחוד עדיין צל של שחקן, והיום בתוספת החמצה ענקית. נכון, הוא בישל את השער לקוטיניו ואת היכולות האלה אי אפשר לקחת ממנו, אבל מאוד מדאיג מה שעובר עליו ואני מתחיל לחשוב שקלופ ינסה להיפטר גם ממנו בקיץ (מעבר לבנטקה שזה ברור). בחמישי הייתי פותח עם אוריגי בכל מקרה, אנחנו כנראה נהיה תחת לחץ כבד בחצי שלנו ברוב המשחק והתנועה הבלתי פוסקת של אוריגי תהיה חשובה מאוד, ובוודאי שעדיפה על העצלנות של סטרידג' לאחרונה.
     
    oranfu and Mellow29 like this.
  6. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,278
    Likes Received:
    21,302
    קווין סטיוארט חוזר מפציעה ופותח במשחק של האנדר21 הערב. חדשות טובות לקראת ההשעייה של אמרה משני משחקי הליגה הבאים.
     
  7. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    “I prepare my team, that’s why I am here at a place where I had a wonderful time. It is better to be here than, I don’t know, North Korea or something. It feels good.”

    קלופו. */aaatv

    כל העיתונאים האמינים מדברים על כך שקלופ כנראה יוותר על סטארידג' לטובת אוריגי. אני לא ממש סומך על אוריגי במשחק גדול כזה אבל הוא לפחות ירוץ ויעבוד קשה, אנחנו לא יכולים לשחק נגד דורטמונד עם תייר על המגרש וכרגע סטארידג' הוא אחד כזה.
    אם פירמינו כשיר הייתי עולה איתו כחלוץ ומעבה את מרכז הקישור, אני מקווה שהוא יהיה זמין מחר לפחות לחלק מהמשחק.
     
    Last edited: Apr 7, 2016
    owen11111 likes this.
  8. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,588
    Likes Received:
    2,557
    Gender:
    Male
    לא ממש מעניין אותי שזה המפעל השני בחשיבותו, הרבה זמן לא חיכיתי ככה למשחק. מפגש באמצע שבוע (טוב נו, סוף שבוע) מול אחת מהקבוצות הטובות בכדורגל האירופי השנה. יצא לי לראות את דורטמונד לא מעט השנה, ואחרי משחקי אתמול ושלשום אני אומר זאת דיי בביטחון: דורטמונד של השנה צריכה להיות ברבע הגמר של המפעל ההוא, יתרה מכך, היא צריכה להיות בחצי הגמר של המפעל ההוא.

    רבע גמר של מפעל אירופי, 80 אלף אוהדים שיש להם הרבה מאד במשותף איתנו ובכלל, קבוצה שמאד קל לחבב – מה יכול להיות רע? אז נכון שיחסי הכוחות כאן דיי ברורים, אבל דורטמונד היא לא קבוצה בלתי עבירה לחלוטין ועם פירמינו וקוטיניו בהתקפה דברים לגמרי אפשריים. האמת שהכשירות של פירמינו היא מפתח מרכזי למפגש היום.

    מבחינת סגנון אמור להיות מעניין במיוחד: היציאה המהירה ומלאת השחקנים בכל מתפרצת/חצי מתפרצת. הלחץ הכל כך אפקטיבי שמפעילה חוליית ההתקפה. ובעיקר שתי קבוצות שלא ממש מנסות להסתגר (דורטמונד) או יודעות להסתגר (ליברפול).

    החלק הקדמי שלהם זה ככל הנראה מושא הערצה של רובינו כאן: אף אחד מהשמות האלה לא הגיע ככוכב גדול (אולי רויס?) כולל אחד השחקנים שסימל את הפספוסים של הקומיטי (מחטיריאן) ואת החלוץ שכולנו קיווינו שסטארידג' יהיה (אובמיאנג). ובכלל, גנדוגאן שוב נראה כמו אחד הקשרים הכי טובים בכדורגל האירופי, הומלס מצליח למצוא את הביטחון שהיה לו לפני שנתיים. ובכלל מסביבם יש כל כך הרבה שחקני 2nd level אבל שמשלימים את הכוכבים בכזו יעילות: קגוואה, גינטר, שמלצר וכו'.

    בכל מקרה, אמורה להיות אווירה לא נורמלית, הרבה מאד אהבה סביב קלופ ובאמת שמשחק כדורגל עם פוטנציאל להרבה מאד כדורגל איכותי. מקווה שנצליח גם לחזור עם תוצאה טובה שתגרום לנו להגיע לשבוע הבא עם סיכוי יותר מסביר.
     
  9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    14,000
    Likes Received:
    8,249
    אני בא למשחק הזה ללא ציפיות. במשחק שיא שלנו אנחנו יכולים להוציא שם תוצאה לא רעה, אבל לך תבנה על זה שיהיה שם משחק שיא. הרבה תלוי כמו שנאמר פה בכשירות של פירמינו, הוא מוסיף לנו כל כך הרבה יצירתיות ויעילות בהתקפה, ואם נגד טוטנהאם קוטיניו הצליח לייצר דברים לבד אז נגד דורטמונד זה יהיה הרבה יותר קשה.

    מקווה שקלופ הולך לעלות כמה שיותר התקפי, לחטוף אנחנו נחטוף והמטרה צריכה להיות to be on the front foot מההתחלה. בנוסף אני מקווה שאוריגי יהיה בהרכב, או לצד סטרידג' או במקומו. התנועה שלו והחזקת הכדור שלו עם הגב לשער תהיה חשובה מאוד.
     
  10. nwish Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    973
    Likes Received:
    302
    מסכים עם הכל, חוץ מעם זה שהשנה קגאווה טוב יותר מכל שחקן שיש לכם בקישור, למעט קוטיניו כמובן.
     
  11. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    פירמינו וסטארידג׳ על הספסל, אוריגי פותח.
    תהנו מהשעה הקרובה, חברים. אחר כך ההייפ והרומנטיקה יתחלפו באימה.

    אגב2, טורה ובראד סמית' שני שחקני ההגנה שלנו על הספסל, סקרטל לא בסגל. נראה כמו סוף הדרך בשבילו.
     
    Last edited: Apr 7, 2016
    Scouser Tommy likes this.
  12. Greek Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    313
    Likes Received:
    102
    Gender:
    Male
    לא עוקב אדוק אחרי ליברפול, מה קרה עם סקרטל?
     
  13. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,278
    Likes Received:
    21,302
    הוא גרוע (גם האחרים גרועים).
     
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    14,000
    Likes Received:
    8,249
    בצד השני דורם פותח כחלק משלישיית הקישור ההתקפי של דורטמונד עם רויס ומחטיריאן, אובאמייאנג בחוד, גונדואן לא בסגל. שיהיה בהצלחה.
     
  15. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    אם גם ככה אנחנו אנדרדוג מובהק אני לא יודע איך נחזיק מעמד בלי סטארדיג' ופירמינו בהרכב.
    הייתי אומר שהמפתח בהעדרם של השניים זה הגנה חזקה אבל ההגנה שלנו היא הכול חוץ מחזקה, אז אולי נצליח לגנוב איזה שער ולרכך את המכה.
    הרבה אנשים לא מבינים עד כמה הפערים בין הקבוצות גדולים, ובכל זאת זה המשחק הכי מסקרן של ליברפול העונה.
     
Thread Status:
Not open for further replies.