באיירן מינכן 2019/2020

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 17, 2017.

  1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335

    https://www.wallpaper-gratis.eu/sport/fussball/fc-bayern001_1366x768.Xxx

    מה היה לנו?

    אליפות. לקחנו אליפות. די בקלות יש לומר בעיקר בשל חוסר בתחרותיות אמיתית בצמרת. אולי זו הייתה הסיבה לחוסר המוטיבציה והיכולת הלא משכנעת שראינו במרבית העונה מהקבוצה והסיבה שהשיפור הגיע רק בשלבים המאוחרים יותר, אך גם עם הרבה עליות וירידות. כהשגיעו ההדחות בגביע ובאלופות אני חושב שזה לא בא בהתפתעה גדולה מידי לאף אוהד. זו בכל זאת קבוצה מאוד מוכשרת שצריכה להתפוצץ על המגרש כמה פעמים בעונה וזה גם קרה. מה שאולי רק חידד את הבעיה שלנו להציג כדורגל טוב על בסיס קבוע והדגיש בעיה.
    גם צעירים כמו קימיש, קוסטה וקומאן ירדו דרסטית במספר הדקות שלהם ביחס לעונה אחת לפני כן. סאנצ'ס קיבל מעט מאוד הזדמנויות ובעיקר שלד הותיקים העלו במספר הדקות על המגרש ומשכו כך עד לתום העונה. אי ניסיון לבנות עתיד, מבחינתי, הוא החטא הכי גדול שמועדון כדורגל יכול לעשות. לשמחתינו יש קולות של שינוי גדול בתפיסה הזאת בקיץ. לטעמי הדבר המרגיע ביותר יחד עם נקודת האור של העונה שבמרכז השדה שלנו נולד מנהיג בשם תיאגו.
    נקודת השפל האמיתית העונה, אגב, כמובן הגיע עם זה שלבנדובסקי סיים רק שני במלכות השערים בבונדסליגה.

    http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/542/295/hi-res-3f71c71cfaa22cf16935d75d7703c238_crop_north.Xxx?1446815011&w=630&h=420
    תראו מי הגיע לעבודה העונה.

    מה יהיה לנו?

    למרות הירידה בהרבה מובנים שחווינו אשתקד, בעיקר בחיזוק השורשים לעתיד, אני משום מה מאוד אופטימי, גם כי כזה רע לא יכול להיות שוב אבל מעל לכל בגלל שיש רצון ללכת בדרך אחרת לפי המהלכים שמתבצעים כרגע. העברות האחרונות הצעירו וחיזקו את הקבוצה. עזבו שחקנים שסיימו קריירה כמו לאם ואלונסו והגיעו שחקנים ששיאם אמור להיות לפניהם כמו חאמס וטוליסו. בהם בעיקר אתמקד למרות שהגיעו ועזבו עוד כמה שחקנים בסגל הרחב. זה די מדגיש שהקישור מקבל את עיקר הכוח והמיקוד ומשם תנשב הרוח. מדברים הרבה על שינוי מערך אבל גם אם לא, הריענון הפרסונלי כבר יעשה את השינוי כך או כך. ההתקפה תראה אחרת וזה מעלה אצלי את רף הסקרנות לעונה החדשה.

    http://p5.focus.de/img/fotos/origs7360095/4435447477-w630-h354-o-q75-p5/james-bayern.Xxx
    כנראה בדרך לשינוי גדול בדרך בה נצא קדימה להתקפה עם הגעתו של האיש הזה.


    כלל העברות

    הגיעו

    קורנטין טוליסו (ליון 41.5 מיליון יורו)
    חאמס רודריגז (ריאל מדריד 10 מיליון יורו השאלה)
    קינסלי קומאן (יובנטוס 21 מיליון יורו - מימוש הקניה לאחר ההשאלה)
    ניקלאס זולה (הופנהיים 20 מיליון יורו)
    סרגה גנברי (ורדר ברמן 8 מיליון יורו ומושאל להופנהיים ב 2 מיליון יורו)
    סבסטיאן רודי (הופנהיים העברה חופשית)
    מרקו פרדל (באיירן מינכן עד גיל 19)
    קריסטיאן פרושטל (באיירן מינכן עד גיל 19)
    פליקס גוצה (באיירן מינכן עד גיל 19)

    סך החשבון לתשלום כולל מע"מ 100 מיליון יורו.

    עזבו

    פיליפ לאם (פרישה)
    דוגלאס קוסטה (יובנטוס 6 מיליון יורו השאלה)
    טום שטארקה (פרישה)
    צ'אבי אלונסו (פרישה)
    אולגר באדשטובר (שחקן ללא מועדון)


    [​IMG]
    בהצלחה.
     
  2. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    1,783
    Likes Received:
    481
    :sm_toothy12:
     
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    משנתי על באיירן מינכן בקצרה:

    - יש בור מסוים של מנהיגות בהיעדרו של פיליפ להאם שפרש וכן צ'אבי אלונסו, והמוערבות של רובן וריברי אט-אט דועכת.
    - באיירן מינכן 'קל' כמו שאומרים היא עדיין בטופ 3 הקבוצות החזקות באירופה יחד עם ריאל מדריד וברצלונה. תמיד תהיה מהמועמדות הבכירות לזכות בצ'מפיונס ותגיע לשלבים המכריעים, ושם, אתם יודעים...
    - אנצ'לוטי לא רשם עונת בכורה מבריקה. הוא 'איבד' את מולר, אליו אחזור בהמשך, השחקנים הצעירים לא באמת השתלבו והכדורגל היה בינוני וחסר מעוף. מצד שני, קשה לשפוט אותו על מה שקרה בליגת האלופות כי גם היה מעורב שיפוט מחפיר, מה לעשות, אומר זאת בתור אוהד ריאל מדריד.
    - הצירוף של חאמס מאוד-מאוד מעניין, מוסיף לבאיירן עוד וריאציות, הוא שחקן של מספרים, אני משוכנע שיצליח, מה גם שהעסקה זולה יחסית. עוד סיבה עבורי לעקוב אחרי באיירן וכמאמר הקלישאה - חזר לו החשק לכדורגל.
    - אריאן רובן הוכיח בעונה שעברה בכל דקה על המגרש שכאשר הוא בריא עדיין בלתי-אפשרי לעצור אותו. אבל אנחנו הולכים ומתקרבים לסוף, והפרידה מריברי ששירת את המועדון נאמנה כבר עשור - אפילו קרובה יותר.
    - עוד שני שחקנים במבחן: תיאגו שעשה התקדמות גדולה אשתקד| ומצד שני מולר שרשם את העונה הגרועה בקריירה. האם הוא יפגע מבואו של חאמס?
     
    ויאם likes this.
  4. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    1,783
    Likes Received:
    481
    אפשר אולי לומר שהפסדנו מנהיג על המגרש בדמות אלונסו יותר מאשר לאם שהוא אומנם קיבל סרט קפטן אבל כזה מנהיגותי הוא מעולם לא היה. יש לנו עדיין מנהיגים כמו נוייר (צריך לקבל מיידית את סרט הקפטן) ומולר ומעונה שעברה גם הומלס, שחקן עם המון נוכחות ומנהיג טבעי באופיו.
     
  5. muller Mia san mia ורק מי שאוהב את עצמו באמת מבין

    Joined:
    Jun 2, 2017
    Messages:
    223
    Likes Received:
    59
    Gender:
    Male
    וכמובן קימיש, תגידו מה שתגידו הבחור לומד מהר, מקרין ביטחון גם בעמדות שזרות לו וגם אם הוא שקט יש לו כריזמה.
     
    ויאם and Uli Hoeness like this.
  6. ויאם Member

    Joined:
    Apr 28, 2016
    Messages:
    50
    Likes Received:
    32
    Gender:
    Male
    שלושה שחקנים צריכים לקבל רשת ביטחון בחצי הראשון של העונה: האחד בואטנג, שחזרתו לתפקוד טוב יעזור מאוד לקבוצה. השני קימיש, שצריך לתת לו את הזמן ללמוד את עמדת המגן הימני. הוא כבר הוכיח שהוא יודע להפנים משימות חדשות. השלישי הוא מולר כמובן, שאם לא יגיע גם העונה הזו, ספק אם ימשיך במדי הקבוצה אחרי סוף העונה, או אולי אפילו אחרי פגרת החורף.
     
    Uli Hoeness likes this.
  7. muller Mia san mia ורק מי שאוהב את עצמו באמת מבין

    Joined:
    Jun 2, 2017
    Messages:
    223
    Likes Received:
    59
    Gender:
    Male
    מסכים חוץ מהחלק האחרון,
    מולר לדעתי לא יעזוב גם אם הוא לא יהיה טוב העונה,
    הוא סמל.
     
  8. ויאם Member

    Joined:
    Apr 28, 2016
    Messages:
    50
    Likes Received:
    32
    Gender:
    Male
    אתה מתכוון לזה כמשאלה או ניתוח?
     
  9. muller Mia san mia ורק מי שאוהב את עצמו באמת מבין

    Joined:
    Jun 2, 2017
    Messages:
    223
    Likes Received:
    59
    Gender:
    Male
    כניתוח.
     
  10. ויאם Member

    Joined:
    Apr 28, 2016
    Messages:
    50
    Likes Received:
    32
    Gender:
    Male
    אני לא חושב שלהיות סמל זו סיבה מספיקה כדי להישאר בקבוצה. ראה מקרה שווינשטייגר, ואחרים. מולר הוא עוד מעט בן 28. לא ילד. לא בן 22 שיכול להרשות לעצמו שתיים-שלוש עונות לא טובות ברצף בקבוצה אחת, דוגמת גוצה. הוא גם לא זקן. לא מהמט שול או טוטי- סמלים שהעדיפו לעלות מהספסל בשנים האחרונות שלהם. זה גיל קריטי שטבעי ששחקן במצבו יחפש "לפרוח מחדש", במיוחד אם הקבוצה תצליח בלעדיו - הכל כמובן תלוי בנסיבות. מצד שני, גם לבאיירן לא יהיה נוח להחזיק אותו והלרגיש מחויבות לתת לו דקות משחק על חשבון הקבוצה ושחקנים אחרים.
    עוד לא הגענו לסיטואציה הזו, נקווה שימצא את עצמו. קל לא יהיה.
     
  11. Lebron Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    4,513
    Likes Received:
    2,989
    צריך לזכור שהייתה למולר בסה"כ עונה אחת רעה, הוא לא הראשון ולא האחרון שזה קורה לו.

    כמו שאמרתי פה בעבר, מולר הוא לא כישרון יוצא דופן, הוא בשיאו הוא התבסס על חוכמת משחק ואופי חזק. אז נכון שבשנה החולפת הוא איבד את הביטחון והאופי שכל כך אפיין אותו, אבל הוא עשה מספיק בקריירה שלו כדי להתאושש. גם בעונה של היינקס הוא לא שיחק הרבה וכבר דיברו על עזיבה שלו ובעונה שאחריה הוא היה אחד הגורמים המשמעותיים בטרבל, אז אני שומר על אופטימיות לגביו.

    אני לא רוצה שנגיע למצב שבבאיירן תהיה קבוצה של שכירי חרב, שחקני הבית חשובים, ומולר הוא השריד האחרון מאות אחרי ששוויני ולהאם עזבו, הוא והומלס נותרו שחקני הבית היחידים, וכשאין באופק שחקני בית פוטנציאלים, חשוב שהוא יישאר.
     
  12. muller Mia san mia ורק מי שאוהב את עצמו באמת מבין

    Joined:
    Jun 2, 2017
    Messages:
    223
    Likes Received:
    59
    Gender:
    Male
    התכוונתי מבחינת באיירן, הוא חתום ליותר זמן מאנצ׳לוטי, יהיה טבעי להאשים את המאמן בירידה בכושר של מולר (מכירה כבר בחורף לא תקרה לדעתי) ולתת לו צ׳אנס עם מאמן אחר (במידה ואנצ׳לוטי לא ימשיך).
    כמובן שאם מולר ירצה לעבור אז הגיוני שיעבור.
    משאלתי שזה לא יקרה,
    אחרי הכל הוא סמל(ון צד)...
     
  13. muller Mia san mia ורק מי שאוהב את עצמו באמת מבין

    Joined:
    Jun 2, 2017
    Messages:
    223
    Likes Received:
    59
    Gender:
    Male

    גם החברה בסין יודעים על מי לסמוך...
     
    ויאם likes this.
  14. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    1,783
    Likes Received:
    481
    סיניות :D

    לא לרצות שמועדוני כדורגל יהיו מחומשות בקאדר של שכירי חרב זה כמו לא לרצות סניף של מקדונלדס ליד הבית. זה העולם ואלו החוקים. אנחנו וכל שאר המועדונים ממזמן כאלו כי כולם שואפים קודם למצויינות ורק לאחר מכן לבדוק אם היא הגיע מהנוער. בטח שלא לכפות את האופציה השניה בכל מחיר על חשבון השגיות. אם מולר לא יהיה טוב וזה רק יפגע בקבוצה אז לא יהיה מולר, זהו זה. בנתיים אנחנו לא שם, הוא עדיין שחקן בקליבר שלנו.
     
    אלעד and Gianzola like this.
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    גם אני רואה במנואל נוייר מנהיג והוא צריך לרשת לדעת את סרט הקפטן, הפלאשבקים והדימיון לאוליבר קאן הם משהו שבלתי-אפשרי להסתיר.
    לגבי מולר, זו הייתה עונה אחת רעה מאוד אחרי שנים גדולות, הוא לא בדיוק חלוץ, הוא לא רונאלדו ולא מסי והוא כבש בעקביות המון-המון שערים(אם מישהו רוצה להיזכר בדברים טובים שעשה ואן-חאל בקבוצה: הנה אחד מהם). לדעתי גם עוד עונה של סירחון על הדשא לא תשנה את הסטטוס שלו בבאיירן ואפילו לא בנבחרת. מצד שני הוא כן עתיד להיות מסופסל. לדעתי יותר גרוע מהעונה שעברה לא יכול להיות, ומצד שני לא בטוח שעוד עונה עם 25 שערים+ כמו אצל פפ זה ריאלי.