הפועל באר שבע 2019/20 - מחזיקי גביע המדינה לאחר 23 שנה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by hbs7, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,858
    Likes Received:
    1,907
    אתם חייבים להפסיק לצטט לי את זה כבר, כתבתי את זה ברגע של דיכאון לא נורמלי וכבר אמרתי שזה שטות. תעברו הלאה
     
  2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,355
    Likes Received:
    10,523
    הכל ברוח טובה חבר.

    לגבי אקולטסה, יכול להיות שטראומת טביב עדיין משפיעה עליי אבל מה הסיכוי שרכשו אותו כדי למכור אותו ביותר כסף למועדון אחר?
     
    Ajax Amsterdam likes this.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,360
    Likes Received:
    7,338
    לפעמים גם לי נגמרות המילים -

    https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/105185958_270635387498319_4703068315688611952_n.Xxx?_nc_cat=106&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=qAeUUxorsjgAX_ez7yZ&_nc_ht=scontent.ftlv3-1.fna&oh=daced5fa61270b1ed2228b68440568bc&oe=5F185DDE
     
    zivmay likes this.
  4. Nevermore Member

    Joined:
    Nov 17, 2006
    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    41
    ומה עם זה שפשכצקי הגיב לו "תותח"?
    אפילו לא מנסים להסתיר יותר
     
    zivmay likes this.
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    מילא מוטי פשכצקי, אפילו מילא עדן שמיר, אבל אין מחילה לבן ביטון. שיפרגן לו בפרטי אם הוא רוצה. זה שמשחקים כדורגל ללא קהל לא אומר שנעלמו הקהלים מהעולם. האוהדים של הפועל ב"ש ממש לא צריכים לראות את זה.
     
  6. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    אני באמת לא מבין מה הטענות לשמיר על התגובה ולחנן ממן על החגיגות אתמול. לא חייבים כלום.
    מנגד יש סמרטוט שקורא לעצמו קפטן ולא מסוגל לכבד אפילו את עצמו, על לכבד את האוהדים אני כבר מזמן לא מדבר.
    הדברים הקטנים האלה הם הדברים שמסמלים בדיוק את חוסר המחויבות, את הזלזול בקהל, את האופי הרקוב והמקולקל של כל הקבוצה הדוחה הזאת.
    אני מתבייש שאלה השחקנים שלובשים את החולצה של הקבוצה שלי, מעולם לא היה תלכיד כל כך רקוב שכל כך לא מזוהה עם הקבוצה הזאת כמו הקבוצה של היום, זה כל כך מביך שהם אפילו לא מנסים להסתיר את זה.
    אני בטוח שאין אוהד שפוי אחד שמופתע מזה כי מי שלא טמן את ראשו בחול מבין עם מי יש לו עסק, לפחות עכשיו מי שמסביב לא צריך לראות את באר שבע על הדשא כדי להבין כמה הקבוצה הזאת בנויה על שכירי חרב עלובים חסרי כבוד מינימלי.
     
    hbs7 likes this.
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,153
    Likes Received:
    8,499
    הכל בסדר, זה בן ביטון, לא מפתיע אף אחד. הבן אדם כל כך טיפש שאני מופתע שלא עלו הטמטום לפני. ברק בכר פושע כשהחליט לשים את סרט הקפטן על היד של הדגנרט הזה. ליוסי אבוקסיס מגיע קרדיט רק על עצם העובדה שהוא הפך להיות לא רלוונטי בסוגייה הזו יותר. רק להריץ את אור דדיה יותר בהרכב וזהו.
     
    zivmay likes this.
  8. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    איך בכר עם שחקנים צעירים?
     
  9. Melikson24 Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    5,407
    Likes Received:
    2,737
    Gender:
    Male
    תלוי מי. כשהוא מאמין בך אז תקבל קרדיט לא מבוטל (זריהן, אוחנה).
    הטיפול שלו בדדיה ויוספי העונה היה די גרוע. היה ברור שהם צריכים לשחק הרבה לפני שאבוקסיס הגיע.

    זה לא התחום שהוא מצטיין בו, בקיצור. הוא בשיאו עם שחקנים שיותר בשלים מנטלית, בגילאי 27-32. ידע להוציא את הכדורגל הכי טוב מאיינבינדר, ראדי, ברדה, מליקסון, בוזגלו, הובאן, אוגו והרשימה עוד ארוכה.
    גם בקרית שמונה, למעט קהת (שגם היה בן 23-24, לא באמת צעיר), אני לא זוכר עבודה יוצאת דופן עם שחקנים צעירים.
     
    קשר שמאלי likes this.
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,360
    Likes Received:
    7,338
    ברק לדעתי נותן לכולם את אותו היחס והגיל לא משחק אצלו תפקיד.
    בעונת האליפות הראשונה הושיב את נואקמה בספסל במשחק בעכו בשביל דן ביטון (אז בן 19 - 20). בשנה שעברה שילב את יוספי (גם 19 - 20), על חשבון שחקנים כמו טאפוקו, סאבו וקבהא שישבו בספסל. העונה שילב את דדיה על חשבון בן ביטון, ואפילו את החלוץ עבדאללה אבו עאבד מול הפועל תל אביב על חשבון בן שהר. בעונת האליפות השנייה הוא שילב את מיכאל אוחנה (גם באותם גילאים) על חשבון שחקן כמו בוזגלו בחלק מהמשחקים.
    אם הוא מאמין שהשחקן הוא טוב יותר ממה שיש לו או טוב מספיק לשחק, גם אם הוא צעיר, גם אם יש "שמות" בקבוצה, אז אותו שחקן יקבל את ההזדמנות וישחק.
     
    קשר שמאלי likes this.
  11. Melikson24 Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    5,407
    Likes Received:
    2,737
    Gender:
    Male
    נו באמת, אלו מקרים יוצאים מן הכלל שאינם מעידים על הכלל. דן ביטון פתח למשחק אחד ומאז זה לא קרה שוב.
    אותו דבר לגבי יוספי. אחרי לא מעט תוצאות קטסטרופה הוא זעזע איתו, יוספי פתח מול חיפה, היה בסדר. שיחק אח"כ מול נתניה, היה חלש, ומאז נעלם עד הפלייאוף.
    לבכר יש המון יתרונות, אבל אי אפשר להגיד שהוא מאמין בצעירים בצורה יוצאת דופן. וזה בסדר.

    אם לחיפה יש איזה כישרון יוצא דופן (פודרגאנו?) אז הוא כנראה יקבל אמון מבכר. אבל הנטייה הטבעית של בכר היא ללכת עם שחקנים יותר בשלים, וזה בסדר גמור.
     
    EO11 and hbs7 like this.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,360
    Likes Received:
    7,338
    לא אמרתי שהוא מאמין בצעירים בצורה יוצאת דופן, אלא שאצל ברק לא משחקים שמות, או גיל, ולא ניתן להשפיע עליו דרך התקשורת ומקורבים. אצל ברק משחק מי שטוב ומי שהוא מאמין בו. מקצועית נטו.
    כלומר אם לחיפה יהיה שחקן צעיר שיהיה שווה מקצועית הזדמנות הוא יקבל אותה, והוא לא יבטל אותו רק בגלל הגיל.
     
  13. Love Is Red Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    5,826
    Likes Received:
    721
    אני הייתי יותר מודאג מבחינת בניית הסגל.
    את רוב הסגל של האליפות בנה אלישע לוי, על זה אלונה לבדה הביאה את שיר צדק שסיכם אצלנו לפניי שברק בכר סיכם כאן, ונוואקמה שהיה מגיע בכל מקרה וגם ראדי שאלונה הייתה חמה עליו עוד שהוא היה בסכנין.

    הוא הביא את אוחנה ואת קורהוט ואת אורן ביטון וגם את לוסיו וויטור שהיו טובים אבל מנגד נכשל כישלון חרוץ ברוב הזרים שהגיעו לכאן.
    והעובדה היא שבמשך שנה וחצי הוא הרס במו ידיו קבוצה מפוארת.
    בעונת האליפות השלישית איבדנו את בוזגלו ועד היום לא הבאנו לו מחליף לעמדה, ולפניי שנה איבדנו את טוני ורק אחריי שאבוקסיס הגיע מצאנו תחליף לא רע בכלל בדמות אקולטסה.
    שכחתי להזכיר לטובתו שהוא הביא את ז'וסוואה אבל זאת הייתה העמדה האחרונה שהיינו צריכים בה שחקן, היה חסר לנו קשר אחורי חלוץ וקשר אגף והוא התעקש להוסיף עוד קשר התקפי שהיה לנו אז את רמזי ספורי ואת חנן ממן.

    בבניית סגל הוא לא טוב ועדיין לא הוכיח את עצמו לטעמי, אבל בכל הקשור לאימון הוא מאמן טוב מאוד, השאלה מה הוא יבנה בקיץ במכבי חיפה.
    מאוד יכול להיות שהבאה שלו לא תעזור לכם ואולי עדיף לכל לתת צ'אנס למרקו בלבול.
     
    Last edited: Jun 27, 2020
    קשר שמאלי likes this.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,464
    Likes Received:
    7,362
    צריך גם לזכור שבכר אחראי לא קטן לעונה של ב"ש. עד המשחק נגד מכבי בסיבוב הראשון ב"ש לא הייתה רעה, אמנם לא שיחקה כדורגל סקסי אבל הייתה קשוחה והשיגה נקודות בקצב של מועמדת לאליפות. אחריי ההפסד למכבי בכר משום מה החליט לשנות נוסחה מנצחת ושינה לא מעט את המערכים וההרכב, מה שייצר חוסר יציבות וירידה בקצב צבירת הנקודות של ב"ש.

    הוא המניה הכי בטוחה שיש בשוק אבל הוא עדיין הימור וחיפה תצטרך חיזוק מאסיבי בכדי להתמודד על האליפות.
     
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    אם הוא המאמן הכי טוב שיש בשוק אז הוא לא הימור. מכבי חיפה צריכה להתחזק עם כל מאמן. שילוב צעירים זו מטרה משנית לפחות בעיניי ובטח כשיש תקציב לרכש ואני מאמין שכך יקרה גם במכבי חיפה. לבאר שבע במשך שנים היה את הסגל הטוב בארץ, לגבי הצעירים בבאר שבע - הוא כן זרק את תומר יוספי למים העמוקים. האליפות ב-2017/18 הייתה בערך על הקשקש אחרי פלייאוף מוצלח כך ששילוב הצעירים היה יכול וצריך להיעשות להתבצע טוב יותר רק בשנה שעברה אולי, אחרת לא הייתה לו הזדמנות. בכר אשם ששוב הסגל היה לא מספיק טוב להוציא את ז'וסואה שהוא שידרוג ענק. אולי הכישלון הצורב הפך את בכר לקצת פחות עקשן. מרתק איך הוא יסתדר עם שועה והאם נראה את מכבי חיפה מסתכלת למכבי תל אביב בלבן של העיניים. ואפשר וצריך לעשות את זה רשמית עוד לפני סיום העונה חבל על הזמן.
     
Thread Status:
Not open for further replies.