אינטר 2020/21 :: אלופת איטליה!

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by EO11, Sep 18, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,489
    Likes Received:
    14,953
    Gender:
    Male
    יהיה ציפיות אולי מהטרולים, מאנשים הגיוניים אין ציפיה לבק2בק. לאינזגי יש כאן רק מה להרוויח. ואני אפתיע אותך אבל אם אינטר תביא את זפאטה אפשר בהחלט לחבר קבוצה טובה לטופ 4 ואולי אולי אולי ליותר מזה, כאן זה כבר תלוי ביכולת האימון של אינזגיניו. לזה תוסיף שהסינים כבר הראו שיש להם סבלנות למאמנים שלהם, הם לא מאלה שרצים לפטר, ועכשיו קל וחומר לאור זה שהם יצטרכו לשלם פיצוים לאינזגי במידה ויפוטר. הוא יקבל את הזמן לבנות את הקבוצה מחדש. יפוטר רק אם באמת תהיה איזה קטסטרופה.
     
  2. רוברטו באגיו31 Member

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    2,092
    Likes Received:
    970
    Gender:
    Male
    המטרה של אינטר היא לצאת מהחובות, בשביל מה להשקיע עכשיו 50-60 מיליון יורו על שחקן אחד ? שיעברו לשחק עם חלוץ אחד .

    זאפטה יעשה את ההבדל בין מקום 3-4 לאליפות ?? אני לא חושב .
    עדיף כבר לכוון מראש על מקום בליגת האלופות מאשר להשקיע כל כך הרבה כסף ולהוסיף על החובות שאינטר נמצאת בה .

    כנראה שהבעלים עדיין רוצים לזכות באליפות . לאינזאגי זה ממש לא חדשות טובות .
     
  3. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,489
    Likes Received:
    14,953
    Gender:
    Male
    לא, אבל הוא כן יעשה את ההבדל בין להעפיל לליגת האלופות לבין לא להעפיל לליגת האלופות, שזה מה שמכניס כסף ומכסה חובות. אליפות זה דבר יוקרתי אבל אתה רואה מזה גרושים אם בכלל. זה מעבר לזה שהאוהדים רוצה לראות קבוצה טובה ולא קבוצה שמתחרה עם סמפדוריה על מקום 8. חוו את זה מספיק ב-10 שנים אחרונות.
     
  4. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,605
    Likes Received:
    2,407
    Gender:
    Male
    נו באמת. אינטר היא מועמדת כמעט וודאית למקומות 2-4 גם ללא לוקאקו/חאכימי, וגם ללא זפאטה/חלוץ אחר בסכומים המדוברים.

    לאינטר יש עדיין את השחקנים הכי טובים בליגה כמעט על כל בלטה.

    הטיעון שהעלו כאן בנוגע לרצון/מוטיבציה של שאר השחקנים המעולים הנ"ל להשאר בכלל באינטר - זה טיעון נכון ומדוייק. אבל בהנחה והמוטיבציה לא תיפגע: אינטר תשאר עדיין אחת משלוש-ארבע הקבוצות הכי חזקות שיש לנו פה.
     
    itzik.miro likes this.
  5. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,489
    Likes Received:
    14,953
    Gender:
    Male
    למה טופ 4 זה צ'יפס? יש לך את יובה, אטאלנטה, מילאן, נאפולי, לאציו. אף אחד לא מבטיח לאינטר טופ 4 בעונה הבאה. זפאטה זה להגדיל את הסיכויים שלך בעשרות אחוזים להיכנס לשם. אגב לא רק השנה אלא גם בשנים הבאות. הוא לא אמור להגיע רק לעונה אחת.
     
    modric420 likes this.
  6. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,605
    Likes Received:
    2,407
    Gender:
    Male
    אני לא חושב שטופ-4 זה צ'יפס.
    אני חושב שבאיטליה אתה צריך סגל לסקודטו רק כדי לקחת מקום 4.
    אני חושב שאינטר שם.
     
  7. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,489
    Likes Received:
    14,953
    Gender:
    Male
    אז נסכים שלא להסכים. במידה ואינטר רוצה לעשות עם הכסף רכש ולא דברים אחרים זפאטה זה הכי מתבקש שיש.
     
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    ברור שאפשר למצוא לו מחליף, השאלה שלי הוא כמה המחליף יעלה והאם אנחנו מסוגלים לקנות אחד
    אף אחד לא יפטר את אינזאגי אם יראה כדורגל סביר ויסיים מקום 2-3. אני חושב שהוא יכול להשיג את זה ואולי אפילו יותר, גם בלי לוקאקו וחאכימי יש לו סגל יותר טוב מזה שהיה לו בלאציו.
     
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,464
    Likes Received:
    7,362
    ברוזו אחד השחקנים הטובים בליגה מאז מרץ 2018. הבן אדם מחרב מתפרצות אבל כשמשחקים על פוזשן יש לו יכולת הנעת כדור ושבירת לחץ פנומנליות, שלא לדבר על קילומטראז שאף קשר אחר בליגה לא עושה. אי אפשר למכור את כל העוגנים, מספיק מכרנו את השחקן הכי טוב שלנו מזה המון זמן.

    מבין את האוהדים הנייטרלים אבל אוהדי אינטר שמתעסקים במחליף קצת מפתיעים אותי. איבדתי כל עניין בקבוצה הזאת ברגע שמפיצי הנגיפים החליטו לזרוק אותה בשביל הצעה של 115 מיליון אירו מצ'לסי והלוואי שלא נסיים בטופ 4 כקארמה על המהלך חרא הזה. אם זה היה ביוני או אפילו תחילת יולי הייתי מבין, אבל לא עכשיו. שיזדיינו צ'לסי ולוקאקו, לא מוכרים שחקן כזה באוגוסט. רצו אותו? שהיו מתעוררים מוקדם יותר, אבל מזלם שהבעלים שלנו זה זבל גרידי אחד גדול ועוד לחשוב שעד לפניי שבועיים הגנתי עליהם. מכירת לוקאקו מחקה הכל מבחינתי.
     
  10. רוברטו באגיו31 Member

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    2,092
    Likes Received:
    970
    Gender:
    Male
    במצב של אינטר - לא למכור את לוקאקו בסכום כזה מפלצתי זה חוסר אחריות .
    היו מוכרים אותו גם ביוני אם היו מציעים להם 130 מיליון יורו, מן הסתם אף קבוצה לא התקרבה לסכום כזה אז הההנהלה לא מכרה וחיכתה להצעות יותר טובות .

    לדעתי התעוררת מאוחר מדיי, היית צריך להבין מה הכיוון של ההנהלה ביום שאחד המאמנים הטובים בעולם הבין מה הולך לקרות ועזב .

    אגב, גם אם אינטר לא היו בבעיות כלכליות, אני לא רואה אותם מסרבים להצעה של 130 מיליון יורו על חלוץ בן 28 שאמנם הוא חלוץ מצויין אבל ממש לא החלוץ המושלם .
     
    itzik.miro likes this.
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,489
    Likes Received:
    14,953
    Gender:
    Male
    לא חושב שהוא אחד המאמנים הטובים בעולם, הוא כן אחד הבכיינים הטובים בעולם.
     
    עומר, itzik.miro and EO11 like this.
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,464
    Likes Received:
    7,362
    איך באמת לא זיהיתי את הסימנים שקונטה התפוצץ, הרי זה אף פעם לא קרה לפניי.
     
  13. רוברטו באגיו31 Member

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    2,092
    Likes Received:
    970
    Gender:
    Male
    כל המאמנים הגדולים הם בכייינים גדולים גם כן, זה מגיע כחלק מהעבודה שלהם .

    עובדתית קונטה זה אחד מ 3 מאמנים כרגע בעולם, שכשאתה מחתים אותו בקבוצה אתה יודע בוודאות שהוא יביא לך אליפות ותארים .

    בכל קבוצה שהוא אימן הוא הצליח .
    אין לו כישלונות בקריירה, זה משהו שמעט מאוד מאמנים יכולים להגיד על עצמם
     
  14. itzik.miro Member

    Joined:
    Oct 21, 2014
    Messages:
    5,431
    Likes Received:
    1,619
    Gender:
    Male
    אין לו כשלונות בקריירה? אני מבין שלהגיע פעם אחת בלבד מעבר לשמינית גמר באלופות עם קבוצות כמו שהוא אימן זה הצלחות כבירות.

    קונטה מאמן ליגה מצויין אבל בטח שיש לו כשלונות.

    Sent from my SM-N970F using Tapatalk
     
  15. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    זה באמת יהיה פשע לא למכור את לוקאקו במחיר הזה בלי קשר למצב כלכלי אבל לפי איך שזה נראה דובאן סאפטה מגיע להחליף אותו.
    אני מאוד אוהב את הקולומביאני אבל הוא downgrade די רציני ביחס ללוקאקו, כשנכנסת לך חבילה כזאת של כסף אפשר למצוא מחליף ברמה יותר גבוהה שישאיר אותך תחרותי.
    ולאחוביץ' לא ריאלי? הראשון שהייתי הולך עליו אם הייתי בנעלי אינטר.
     
Thread Status:
Not open for further replies.