דיון שאר הקבוצות - עונת 2021/22

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by alexshw, Jun 30, 2021.

  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,518
    Likes Received:
    7,874
    איזה חיבור באמת היה לרונאלדו עם יונייטד? היה לו חיבור עם פרגוסון.

    אני לא הייתי רץ להגיד שזאת הולכת להיות הצלחה מטורפת. זו הולכת להיות פניה חדה מאוד מהשיטה והפילוסופיה של פפ שם. בסופו של דבר מאחורי כל סוללת הכוכבים זו עדיין קבוצה שיטתית מאוד ולא כזאת שחיה על כשרון אישי או לשרת שחקן אחד. רונאלדו עם כל המעלות שלו, זה סוג של זה. זו חד משמעית תהיה קבוצה שונה איתו. אין לי ספק שהוא יכבוש בצרורות נגד כל מני ווטפורד ופאלאס, רק שגם עכשיו זו ממש לא בעיה עבור סיטי.
     
    oranfu and אמיר ע like this.
  2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    עובדתית השיטתיות של סיטי לא הוכיחה את עצמה מספיק בשום קמפיין של ליגת האלופות תחת פפ. בכל שנותיו סיטי עברו רק 2 קבוצות איכותיות יחסית - ריאל ב2020 ופסז׳ בעונה שעברה - והודחו יותר מדי פעמים מול קבוצות פחות איכותיות כשדווקא בעיקר ההתקפה לא תפקדה כמצופה.

    השיטתיות עוזרת לנצח לאורך זמן קבוצות פחות טובות בליגה באופן יציב שמספיק לאליפות. אבל במשחקים בדידים, מול מאמנים ויריבות שיש להם את הכלים לצמצם את פערי האיכות ולהקשות על סיטי באמת - עדיין צריך שחקנים עם ווינריות, ברק ואיכות ייחודית שיעזרו לשבור את השיוויון עם היכולת האישית שלהם. בדיוק בגלל זה העיניים נשואות על דה בריינה בקישור במשחקים חשובים ופחות על גונדואן. רונאלדו גם בגיל 38 הוא שחקן שיכול להוסיף איכות ייחודית בשפיץ כמו שמעט מאוד שחקנים יודעים היום לתת, ובנוסף הוא יספק ווינריות, קור רוח וגרינטה שכנראה מאוד מאוד חסרו לסיטי בשנים האחרונות.
     
    שי and Scouser Tommy like this.
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    החיבור היה גם עם הקבוצה עצמה ולא באותה הרמה, דווקא מרגיש לי שלריאל מדריד שם שיחק יותר, כבש יותר, ביסס את מעמדו כמלך של הצ'מפיונס ואחד הגדולים בהיסטוריה - הוא קצת חמוץ ואפילו לא פירסם פוסט פרידה באינסטגרם.
    למה שרונאלדו לא יכבוש, למשל, את השער שידיח את באיירן מינכן לדוגמא בחצי הגמר בנגיחה מטורפת כשהוא גובר על אופמקאנו? הוא יכול לחזק את סיטי גם כמועמדת לאליפות ולנצח את ליברפול. משהו שלא עלה כאן: הוא בן 36 וחצי וכבר ב-2017 זידאן הבין שכדאי שישחק פחות ויישמר למעמדים גדולים. פפ פיגורה באותו הסדר גודל אם לא מעבר.
     
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,518
    Likes Received:
    7,874
    מוסיף הרבה דברים בלי ספק, השאלה היא מה הוא גם גורע.
    סיטי של פפ כשאתה מוסיף את רונאלדו עשויה כבר לא להיות סיטי של פפ. אין לי בעיה עם מי שיגיד שאולי זה הכיוון שסיטי צריכה לקחת כדי לזכות בצ'מפיונס, אבל כשזה עדיין פפ בעצמו שם זה גם סוג של מיקס שאפשר לראות אותו נכשל די בקלות. פפ יצטרך לעשות התאמות (רונאלדו בוודאי לא יעשה אותן), נראה כמה הוא גמיש ואיך זה ייראה.

    בינתיים הקבוצה הקודמת שהביאה אותו בשלהי הקריירה עם המטרה המוצהרת שהוא יביא לה סוף סוף ליגת אלופות, נכשלה בכך ואפילו לא הייתה קרובה במיוחד.
     
  5. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,079
    Likes Received:
    7,338
    נכשלה כי לא הייתה לו קבוצה שקרובה ללאיים על האלופות.
    זה לא המצב בסיטי.
    למען האמת ההתאמות שצריך לעשות בשבילו מתוך ציפייה שהןא נכנס לנעליים של אגוורו מלפני שנתיים הן די קטנות.

    עם כזאת כמות כשרון מסביבו זה צ׳יט להוסיף את רונאלדו.

    אולי זה רק אני אבל לפחות לשנה-שנתיים הקרובות ובשקלול ווינריות על במות גדולות+מספרים שלא משקרים אני לוקח את רונאלדו לפני קיין לכל קבוצה שלי.
     
    Last edited: Aug 26, 2021
    GRANDE LAZIO likes this.
  6. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    אין מה להשוות. יובה לא קבוצה מספיק טובה ברוב חלקי המגרש ובנוסף בשנתיים מתוך ה3 של רונאלדו הביאה מאמנים לא מתאימים לרמה.
    לעומתה סיטי קבוצה מאומנת עם סגל מעולה. בפעם האחרונה שרונאלדו תיפקד כפינישר בסוג כזה של קבוצה הוא הוביל אותה ל3 זכיות רצופות, כשרוב מוחלט של הניצחונות הקריטיים של ריאל בנוק אאוט רשומים על שמו. ברור שההימור עליו גם עלול לא להצליח, אבל יחסית למה שסיטי מחפשת זו כנראה ההשקעה הכי בטוחה שאפשר לעשות על שחקן כדורגל בעולם הזה לשנתיים הקרובות.
     
    Thegunner14, Scouser Tommy and k_700 like this.
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,245
    Likes Received:
    18,729
    לא ראיתי את רונאלדו ביובנטוס, גם בקושי בריאל מדריד, אני שואל שאלה שכבר עלתה למעלה, בסיטי כולם משתתפים במשחק הלחץ, אגוורו הפך להיות סוס עבודה אצל גווארדיולה. רונאלדו הולך להתיישר עם הקילומטרז' הזה? או שמשנים פה את השיטה?
    סיטי מבחינתי עומק הסגל והתיאום של הקבוצה למאמן מתכנון לביצוע היא מספר 1 באנגליה בלי ספק, האם אין פה הימור לשנות לגמרי קבוצה שכבר רמסה את הליגה והייתה מרחק משחק מאליפות אירופה? נראה כאילו מה שהם היו צריכים זה טוויק, לא מהפיכה וממה שאני קורא השחקן הזה יוביל למהפיכה בסגנון. לא ממש ברור לי למה להמר ככה.
    כשכותבים שהם יכולים להפוך לקילרים באירופה, ביום אחר הם מנצחים את צ'לסי והם גם אלופי אירופה. אז מה אמרתם לי פה בעצם? לא בגלל ההפסד שם מבצעים רכש.
     
    Scouser Tommy likes this.
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,910
    Likes Received:
    5,286
    רונאלדו מחובר לאנשים ביונייטד של אז. לא חושב שהחיבור שלו למועדון כזה עצום, בטח לא ברמה שזה ימנע ממנו לעבור לסיטי.

    בכל מקרה, הגורם שאליו רונאלדו הכי מחובר זה רונאלדו.
     
    oranfu likes this.
  9. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,942
    Likes Received:
    8,078
    Gender:
    Male
    להביא את רונאלדו רק בשביל לשחק בגמר ליגת אלופות 21/22 עם זיצ'נקו חלוץ. מביך.
     
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,245
    Likes Received:
    18,729
    Manchester City can confirm that following his being charged by police today, Benjamin Mendy has been suspended pending an investigation.
    The matter is subject to a legal process and the Club is therefore unable to make further comment until that process is complete.
     
  11. Clichy COYG

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    5,590
    Likes Received:
    3,779
    חשבתי שיעצרו אותו על ההפקרות באגף אבל גם זה בסדר.
     
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,245
    Likes Received:
    18,729
    בטח סיטי יביאו מגן שמאלי בנוסף ככה על הדרך. משהו בקטנה 40 מ' כזה, לא משהו שישבור את השיא עבור מגן, הם לא שוברים שיאים.

    מסתבר שמנדי נעצר על אונס.
    חשבנו שיצטרף אנס לקבוצה היום, בינתיים רק עוזב אנס.
     
  13. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    רונאלדו לדעתי יתופקד בסיטי כחלוץ אמצע ויהיה הרגל המסיימת, לא חושב שזה יפגע בשיטת המשחק של סיטי
     
  14. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    אני לא יודע עד כמה המערך של סיטי עם חלוץ נסוג היה גאונות, אולי זה מצב שנכפה כי ז'סוס לא מספיק טוב ואגוארו לא מספיק כשיר. ובסופו של דבר בגלל איכות שחקנים זה היה לא רע. רונאלדו כן יכול להביא את האקסטרה במשחק גדול. בשנה שעברה היא הגיעה לגמר והדיחה את פריז, ומה היה בשנים קודם לכן, עם סגל של תותחי על ואותו הבסיס פחות או יותר? רונאלדו יהיה זה שידחוף את הכדורים פנימה. הוא כמעט ולא מנסה דריבלים חסרי תכלית באגף ורוב משחקו כבר אוטומטית ברחבה. ואם כל תשומת הלב תהיה על רונאלדו למה שגונדואן לא ימשיך להצטרף מאחור ולכבוש לדוגמא? משחק לחץ שלא קיים זו לא סיבה לפסול את רונאלדו. אגוארו גם לא היה לוחץ בשנים האחרונות, אז מה. מסי משחק בהליכה. ותשמע "לא ראיתי אותו ביובנטוס וגם לא בריאל מדריד" - אז זו קצת בעיה לדון איתך. נדבר על כדורגל מ-2009? שואל ברצינות. מילא לקבוצה הייתה מגבלה של כסף או שהיא כן הייתה מצליחה להביא את קיין אותו כל כך רצתה (גם אני הולך עם כריסטיאנו). יובנטוס הייתה קבוצה די כבויה זמן רב, בעונה הראשונה שלו היא עוד הייתה חזקה והוא היה בסדר בליגת האלופות. רונאלדו של 2012 אולי היה יכול לקחת את יובנטוס של השנתיים האחרונות לזכייה במפעל. לא רונאלדו הנוכחי.
     
  15. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,093
    Likes Received:
    21,104
    כתב אישום על 4 מעשי אונס זה הזוי.
    מישהו באנגליה ידבר על זה שסיטי מחתימים מישהו עם כתם כזה בהיסטוריה שלו?
    ברור שלא, זה לא סוארז.


    הוא סקורר מטורף ואין ספק שיפצית גם שם.
    אבל כמו שגיל רשם, כמה הם יצטרכו להתאים את עצמם אליו וכמה זה ישפר אותם?
    הוא לא יפעיל לחץ, הוא מאוד ריכוזי בדרישות שלו, הוא בועט המון לשער והוא גם נוטה להתלונן כשלא מקבל כל כדור.
    אחד היתרונות הגדולים של סיטי זה שהם מגוונים ולא חייבים ללכת דרך שחקן אחד או אגף אחד. זה יישאר גם כשרונאלדו שם?
    את הקבוצות הקטנות הם ינצחו לרוב בכל מקרה, השאלה ההשפעה נגד הקבוצות החזקות יותר.

    אגווארו היה מספיק כשיר ופפ לא שיחק איתו. את הדמעות המזויפות שלו כשאגווארו עזב הוא יכול לדחוף עמוק עמוק, הוא אף פעם לא אהב את השחקן.