אתלטיקו מדריד 21/22:: היום שאחרי האליפות - מעפילים לשמינית הגמר, קריסה בליגה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 23, 2018.

  1. Jefecito Member

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    2,862
    Likes Received:
    841
    Gender:
    Male
    בהצלחה עם גריזמן

    Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
     
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,344
    Likes Received:
    1,442
    תכף תראה אותו בנבחרת.
     
  3. Ever Banega Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    2,833
    Likes Received:
    435
    היה נראה כמו שחקן מת לחלוטין ביורו. לדעתי זה כבר מעבר לשינוי קבוצה הבנאדם פשוט איבד כיוון לגמרי.
    אחלה מהלך של בארסה לדעתי, לסימאונה יש בעיה שהוא שומר אמונים יותר מידי זמן. ייקח לו הרבה זמן להשלים עם זה שגריזמן כבר מת וזה עלול לעלות לאתלטיקו בלא מעט נקודות. הקריב ככה שתי עונות שלמות עם דייגו קוסטה.
     
  4. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    לא מפתיע שיש כאן עדיין כמה שבורים שמאמינים בו. לצד כמה הבלחות בנבחרת האיש כבר שנתיים במאניה דיפרסיה.

    אם היה אפשר לדחוף להם by the way גם את דמבלה, לנגלה ואומטיטי השמפניות כבר מזמן נפתחות ברמבלס.

    ברוסטר הזה, כל דבר מתחת לאליפות וצ'ולו חופשי יכול לקפל.
     
  5. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,058
    Likes Received:
    7,333
    עכשיו מעדכנים ששתי העסקאות נסגרו.
     
    Last edited: Sep 1, 2021
  6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,344
    Likes Received:
    1,442
    דייגו קוסטה פיזית לא היה אותו השחקן, כך גם טורס. אבל פיליפה לויס היה עוד יותר טוב מלפני שהלך.
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    בטוח שנראה את גריזמן חוזר להיות שחקן כדורגל ואפילו שחקן כדורגל לא רע, היורו במדי צרפת לא רלוונטי כי זו תקופת משחקים קצרה מדי, וגם זו התקדמות ביחס למה שהיה. עליו להרוויח את אהבת הקהל מחדש - על כר הדשא, אולי אפילו לפרסם איזה פוסט נוגע ללב של התנצלות, כי האוהדים לא מפגרים ואי אפשר לקנות אותם בין רגע. אני מופתע שהקאמבק הזה צבר תאוצה מ-0 ל-100 פתאום. הקאמבק של טורס בזמנו נכשל למרות שהוא היה האלוהים של הוויסנטה קאלדרון. מה שכן, ז'ואאו פליקס נשאר, גם סוארס ישנו, אתלטיקו מקבלת תוספת מעניינת. עוד שחקן שיכול ליצור מצבים וגם עוד כמה אחוזים בסיכויים שלה לזכות באליפות בתוך המאבק המוזר הזה.

    בברצלונה יכולים לשמוח כמה שהם רצו, הוא הגיע, מסתבר - מכסף שלא היה והעסקה הזו שאפשר וצריך היה לוותר עליה מקצועית - העמיקה את הבור. כרגע ברצלונה מאבדת שחקן שנכשל אמנם אבל שווה 15 גולים גם בעונה חלשה, הכל על הכתפיים של ממפיס, בערך. הרי בריית'ווייט לא לרמה הזו, דמבלה שחקן של מצבי רוח שגם ממנו כנראה היו רוצים להיפטר ואנסו פאטי חוזר אחרי פציעה ארוכה-ארוכה-ארוכה. זה לא מספיק כנראה למאבק אליפות.
     
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,800
    Likes Received:
    2,429
    Gender:
    Male
    לא שהיה צריך את ההחתמה של גריזמן,אבל אתלטיקו מועמדת מספר 1 לאליפות.
     
  9. Ever Banega Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    2,833
    Likes Received:
    435
    זה לא רלוונטי לנקודה שלי, להפך אפילו מחזק אותה. לסימאונה יש בעיה ידועה שהוא שומר אמונים לשחקנים יותר מידי זמן ואם קוסטה כבר היה גמור פיזית זה רק מחזק את מה שאני אומר. גם סאול אגב נתן עונה אחת טובה ושבה את הלב של סימאונה שהמשיך לתת לו קרדיט בעקבותה יותר מידי זמן. סימאונה צריך מאוד להיזהר עם זה כי אם זה יקרה לו גם עם גריזמן ובהנחה (הסבירה מאוד) שגריזמן ימשיך לספק 0 תועלת זה יכול להיות רע מאוד לאתלטיקו.
     
  10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,344
    Likes Received:
    1,442
    זו באמת תעלומה האם סימאונה יתעקש להחיות את גריזמן מלפני המונדיאל אן יעשה התאמות. אני מאמין שנמשיך עם המערך החדש ואז גריזמאן אולי יעשה רוטציה עם למאר באמצע. במחזורים הראשונים תום לא סיים 90 דקות ולא היה את מי להכניס במקומו.
     
  11. רוברטו באגיו31 Member

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    2,092
    Likes Received:
    970
    Gender:
    Male
    עסקה נוראית מבחינת אתלטיקו, הם אשכרה הסכימו לשלם את מלוא השכר של הסוס המת גריזמן ??

    תמיד מצחיקים אותי המאמנים שבטוחים ביכולת שלהם להפוך שחקנים גמורים לכאלה שיחזרו ליכולת מהעבר .
    גריזמן נכון להיום הוא שחקן חסר תועלת לחלוטין, וגרוע מזה יכול להיות שהוא יתפוס מקום של שחקנים אחרים יותר טובים ורעבים .

    בהיבט המקצועי : בשביל מה צריך את גריזמן ? יש את סוארס, פליקס וקוראה שפתח את העונה מצויין .
    מי יירד לספסל בשביל גריזמן ??גריזמן יכול לעכב את ההתפתחות וההשתדרגות של קוראה - הם שניהם משחקים די באותו תפקיד .

    מעבר לעניין המקצועי, יש גם עניין מנטלי - נפשי .
    גריזמן ב 3 השנים האחרונות הוא בן אדם שהכדורגל הוא רק מטרד בשבילו, נראה שהוא סובל מכל דקה שהוא נמצא על כר הדשא .

    הימור שלי : נותן משחק - שניים לא רעים, מקבל מחמאות מהמאמן, שחקנים ותקשורת וחוזר להסריח את הדשא .
     
  12. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,023
    Likes Received:
    4,650
    לא מבין למה אתם כל כך בטוחים שגריזמן שחקן גמור. הוא לא נראה גמור בכלל בבארסה רק חסר התאמה בצורה קיצונית.
    עכשיו הוא יחזור לקבוצה שבה הוא יכול להצליח בלי לגעת בכדור.
     
  13. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    אני במקום אתלטיקו לא הייתי הולך על גריזמן רק כדי לתקוע את ברצלונה. אני חושב שהוא כן ישדרג את הקבוצה, אבל העלות הכלכלית שלו לברצלונה יותר משתלמת לאתלטיקו בטווח הארוך.
     
    סמואל אטו likes this.
  14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,344
    Likes Received:
    1,442
    אמרו שמסי מכוכב אחר. צריך לומר גם שבארסה חיה באיזו מציאות מקבילה. ובין היתר אין לה מושג מה קורה אצלינו. מצד אחד השגנו את וייה ואת סוארס בחצי חינם ושניהם מיד נהיו שחקני הרכב בדרך לתואר. מצד שני בארסה שילמה הרבה כסף כדי שארדה יעשה עבודה שחורה באמצע ועוד יותר כסף כדי שגריזמאן יכדרר באגף כמו ניימאר. והקיץ גריזמאן חוזר בשליש מחיר ובארסה ביקשה את פליקס. כי בברסלונה עד עכשיו לא קלטו שפליקס שיחק מעט בגלל פציעה ולא בגלל סיגנון המשחק.
     
  15. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,023
    Likes Received:
    4,650
    אין קשר בין המקרים.
    ברתומאו קנה את ארדה וגריזמן(מסיבות שיווקיות), את פליקס רצה אלמאן.