בסוף סוצ'י שילמה את מה שמכבי ת"א לא, והוא כבש 14 שערי ליגה ברוסיה, אפס בפנדלים ועזר לקבוצתו לסיים כסגנית. הוא בעצמו סיים כסגן מלך השערים של הליגה, במשותף עם פולוז. לצערו ולצערה של סוצ'י, פוטין מנע מהם השתתפות במוקדמות האלופות בעונה הבאה. מכבי תל אביב מעוניינת בחלוץ הקולומביאני, מתאו קאסיירה - וואלה! ספורט
אני זוכר את הגול הנפלא שלו לחיבורים נגד מכבי חיפה, בעיטה אדירה בסיבוב, אבל זה קצת פוקס. ופרט לכך אני לא זוכר הרבה. קשר שיודע להצטרף מאחורה ומניע כדור בצורה סבירה אבל לא יותר מדי. לדעתי אם לא היה יוצא לחו"ל ומקבל טייטל 'ליגיונר' אז מדובר בשחקן די בינוני. לשחק איתו באמצע כקשר שני נגד חלק מהקבוצות זה קצת סיכון כי הוא לא חרוץ ולומד לעשות הגנה כמו גבי קניקובסקי לדוגמא. קראתי כותרות מהריאיון והוא די צודק בזה שמכבי תל אביב ברגעים משמעותיים העונה (מעבר לזה שלא הייתה לה הגנה באף שלב) - חסרת אופי. בינתיים מכבי די מחכה לאיביץ' וגם לערן זהבי, נראה אם היא תצא מנצחת או לא.
האיש נשכב בנונשלנט ברחבה של הקבוצה בסמי עופר, שבר נבדל ועלה לקבוצה הספיגה סופר קריטית, והוא מדבר על אופי.
הלוואי על כל אחד אופי כמו של נטע. כל פעם שמצא את עצמו על הספסל לא הוציא הגה ועבד קשה באימונים כדי לחזור להרכב.
בניגוד לרפאלוב, וייסמן, חמד, כיאל ועוד תן לי שם של שחקן בית של הפועל חיפה שמימש עד תום את הפוטנציאל שלו
עדן בן בסט. לתת שנתיים מוצלחות בליגה העליונה בצרפת זה לממש את הפוטנציאל שלו ואפילו מעבר במקרה שלו. אל תשכח שמראש למחלקת הנוער שלכם יש יתרון באיזור הצפון והרוב מעדיפים לבוא אליכם מאשר להפועל חיפה. אני לא מזלזל בנוער שלך חיפה, אבל להתחיל לספר סיפורי עם אופי, שקשורים לזה שהבנאדם היה במחלקת נוער של הפועל ולא של מכבי זה לדעתי די תלוש.