ממש לא. ספרד פשוט לא נבחרת טובה, ה7-0 קצת סינוור. מעניין שאין נבחרת שצרפת אתמול מכרה משחק לטוניסיה ..
לפני שנה קרה בדיוק אותו דבר במשחק שבין פ.ס.וו ואייאקס. גם אז נראה היה שהכדור עבר את הקו, אבל אייאקס כבשה וניצחה 2-1...אחרי זה ראיתי ביוטיוב קליפ של מישהו שהראה בבירור שהתמונה יכולה לשקר. גם אני חשבתי שהכדור בחוץ, אבל מן הנמנע שזה לא היה ככה.
אני כבר מתחיל לחשוב שזאת תוכנית המשחק הקבועה של יפן, לנוח מחצית ראשונה ואז לצאת בכל הכוח למחצית השנייה.
רואה מחצית ראשונה משעממת כמו צבע מתייבש. מעביר למשהו אחר, חוזר ורואה 2-1 ליפן. מצחיק מאוד אבל לא יכול להאמין שגרמניה לא ינצחו. יפן אולי יצליחו להוציא משהו מהמשחק. זאת התקווה הגדולה כרגע לדעתי.
את האמת שאני עדיין לא ראיתי בטורניר הזה את יפן, אבל כבר שנים שאני מתקשה לשים את האצבע על הנבחרת הזאת מה כוחה האמיתי? הם נראים לא גבוהים וחסונים, אבל משום מה הם איכשהו תמיד יכולים להפתיע. אולי היריבות שלהם יהירים?