https://scontent.fcdg3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/399311386_875303823959692_7392883811401026976_n.Xxx?stp=dst-jpg_s640x640&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=VcHTOZQ7gwMAX-b-Csf&_nc_ht=scontent.fcdg3-1.fna&oh=00_AfCkxrp_EITBy5b6jZBaBIwa7ajkTjV0KR7p5SpsmbuSuQ&oe=65542AE5
שקט פה, גם אחרי שמילאן איבדה יתרון של 2-0 לסאנסונה. האמת שגם אני צפיתי רק במחצית הראשונה של ג׳נואה - ורונה עד כה המחזור. --- JUVENTUS (3-5-2): Szczesny; Gatti, Bremer, Rugani; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Miretti, Kostic; Chiesa, Kean CAGLIARI (4-3-1-2): Scuffet; Zappa, Dossena, Goldaniga, Augello; Jankto, Prati, Makoumbou; Viola; Luvumbo, Petagna ליובנטוס יש הזדמנות להתרחק עוד יותר ממילאן ואפילו לעקוף את אינטר (עד המשחק שלהם). מקווה לכדורגל טוב. מקווה.
כדורגל טוב ויובנטוס של אלגרי 2.0 זה שילוב שלא יכול להתקיים. עד כה יש לנו מזל שהסגל שלנו איכותי ועמוק יחסית לקבוצה עם מפעל אחד כי אנחנו לא מאומנים. בטח שלא בהתקפה.
כדורגל טוב כצפוי לא קיבלתי (וכמו כמעט בכל המשחקים של יובנטוס זה לא רק מצידה אלא גם לא מהצד השני). אבל למה שזה יעניין את אלגרי, ולמה לו לשנות, בצורה הזו הוא, בגרסה ה 2.0 שלו כפי שכתבו לפניי, הביא את יובה למקום השני בעונה שעברה ונכון לרגע זה נמצא במקום הראשון בעונה הזו.
כמו שאמרתי מיליון פעמים, יובנטוס הזו של אלגרי יכולה לזכות בליגה עם ניצחונות של שער עודף בכל משחק. רק תזכורת, שבשנה שעברה יובנטוס ניצחה אותנו פעמיים. אני ממש לא רגוע. בכלל בכלל לא. יובה היא פיבוריטית לסקודטו.
אנחנו משחקים כל כך גרוע שמתישהו הסטטיסטיקה תתיישר לה והמקסימום שנוכל להשיג זה מקום 2. זה שלכם ושלכם בלבד לאבד.
באנדה (לצ'ה) שחקן פנטסטי. מתקשה להבין איך לוזון מכר אותו בזול יחסית ולא עשה עליו קמפיין כפי שעשה עם סלומון/עבדה
בכושר שלאוטארו נמצא בו, אין ספק לגבי זה שהיא תעניש ובגדול. ב-26.11 יבינו מה ההבדל בין קבוצה מצויינת ומאומנת לבין קבוצה שתלויה נטו בשחקנים אינדבידואליים וביום של היריבה.
יובה קבוצה מאומנת. זה שסגנון המשחק שלה מסריח ואלגרי מבטל חלק מהאיכות ההתקפית שלו זה אמת, אבל זו קבוצה שכובשת כמעט בכל משחק וקשה מאוד להבקיע לה בזכות העבודה של אלגרי. סימן השאלה לגבי יובה זה לא הפוטנציאל שלה לזכות בסקודטו כמו היכולת לשמר את קצב צבירת הנקודות שלה עם סגנון המשחק הזה. ואני מסכים עם אסף שיובה פייבוריטית על אינטר במאץ' אפ ישיר.
. יובה לא קבוצה מאומנת, במיוחד התקפית אבל גם הגנתית. מעטים המשחקים בהם באמת היינו בלתי חדירים והשקנו הגנת ברזל אמיתית. בעצם למעט טורינו ולצ'ה לא היה אפילו משחק אחד שבו לא הגיעו מולנו למצבים טובים שזה רק עניין של החלוץ והכושר שלו האם זה גול או לא. כשלאוטארו בכושר שכזה, מספיקה לו הזדמנות אחת כדי לכבוש ויובה עד כה חזרה מפיגור רק פעם אחת העונה. אינטר זו הקבוצה הכי טובה שנפגוש השנה וכמו נאפולי שנה שעברה, אין לנו סיכוי גבוה מולה. זו לא אינטר שפגשנו במשחקים של העונה שעברה.
יובה היא קבוצה מאומנת , אין לכם סגל טופ 3 בליגה ומעט מאוד שחקנים שיכולים לקחת על עצמם את המשחק. זה לא שכל הקבוצות תפסו יום רע מולכם , יובה קבוצה מאומנת ואין על זה ויכוח , היא אולי לא משחקת כדורגל יפה אבל היא בהחלט מאומנת.