אין טענות לכחולים על השלשות שהליברטון צלף, אלו היו זריקות קשות מה-4. כן יש טענות כלפיי אינדיאנה, הם באיזורית ומשאירים את קראוסו לגמרי לבד (טופי שומר עליו ?!), הוא יקלע שוב ושוב. הנה הליברטון נפצע.
הם לא באיזורית וזה בטח לא משהו מכוון. זה חמישיה בלי גבוהים בכלל, אינדיאנה לא מסוגלת לשמור אישית חמישיה כזאת שרצה בלי סוף. הלכה הקריירה להאליברטון. הוא אתלט בינוני מאוד בלי מהירות, הוא לא יחזור מזה.
וואלאס היום הולך לקחת את מקונל כמשימה אישית. איזה עינוי. דיאנולט מכניס חמישיה נמוכה מהר ואז את קיינריך וויליאמס מתוך מחשבה שהקבוצה תכנס מהר לכושר קליעה מה-3 כדי לא לשלשל שלשות ברבע האחרון. זמן טוב להכניס את ג׳ו כבר בתחילת הרבע השני כי הקבוצה קולעת רק 2 שלשות ברבע הזה.
הם באיזורית, בגלל שיי. טופי וסיאקם בחמישייה, מה הכוונה בלי גבוהים ? מעניין מתי סיאקם ינוח. וואלס הזה שומר פסיכי, קראוסו חולה נפש, עוד 20 שנה נדבר עליו. מתורין מפתיע הגנתית. ייצאו בזול הצהובים, סיאקם צריך להתחפש לקוואי ומתורין צריך לתת הופעת סופרסטאר כדי שזה יצליח. מקווה שטרנר ייתן כאן, חייב אותו. מקווה שיהיה צמוד. איך קנדריך וויליאמס הזה משחק ?!
סיאקאם נראה לי כאילו הוא הולך לתפור פה 35+. אבל הוא יצטרך גם את נמבארד ובעיקר לפחות 2 מבין ניסמית׳, מת׳ורין, מקונל וטופין בערב קליעה מעולה.
הם לא התחילו איזורית. האיזורית נכפתה עליהם כשאוקייסי עברו לשחק אחרי 3 דק׳ עם קארוסו, ג׳יי דאב, וואלאס, דורט ושיי. הם לא מסוגלים לשמור חמישיה כזאת אישית. כל שחקן בחמישיה הזאת של אוקייסי מהיר הרבה יותר מהמקביל לו בפייסרס. בהמשך אחרי הפציעה של הליברטון הוא הכניס חזרה את צ׳ט וקיינריך והם שוב עברו לשמור אותם באישית. הפציעה של האליברטון צריכה להיות נקדות המבחן של האהוב שלך מקיבק, בנדיקט. אם הוא כזה כוכב בפוטנציה הוא לא יקבל צ׳׳אנס טוב יותר להראות את זה.
יוסטון(אחרי הטרייד) ולייקרס חייבות להתאבד על קייסון וואלאס. אין חתיכה חסרה יותר טובה שהם יכולים להשיג כרגע שתשלים את הפאזל. איזה טאלנט מטורף. אופציה ב׳ למאוכזבת- טומאני קאמרה.
קראוסו, 8 נקודות ו-3 חטיפות. גומר את כולם כולל מתורין. וואלס, מקונל... סיאקם... לא משנה לו, אף אחד לא עבור אותו. התלהבתי מבוסטון הגנתית עונה שעברה, okc 50 רמות מעליהם. חייב נתונים הגנתיים עד כמה הם טובים הגנתית היסטורית ? קבוצת הגנה של רוצחים.
הם קולעים מה-4 כמו פסיכיים, שומרים עליהם טוב, זה לא הגיוני, זה נגד כל החוקים. 8/16 מהשלוש, לפחות 4 שלשות מה-4 וכמעט כל השלשות עם יד בפרצוף. הלכה לאינדיאנה העונה הבאה, הליברטון יחזור מזה ? חתיכת כאב ראש.
מה יהיה מה יהיה...אומר לאלוהי הספורט תן לי את הניצחון הזה ואני מוריד הילוך עם כל הקבוצות דיי חלאס. ג'יילן וויליאמס יותר משלשל ממני שיתעורר כבר!!!!
הגנה בינונית מאוד של okc במשחק הזה. ווייבים של ההגנה מהמשחק הקודם. רק קארוסו וקייסון וואלאס נותנים את הטון הרגיל שלהם בהגנה. כל השאר בינוניים מינוס. המשחק הזה בינתיים והקודם זה בטח לא לקלטת של אחת מההגנות ההיסטוריות. דיאגנולט בבעיה פה. לא נתן דקה שחוקה לאייזה ג׳ו ומקבל מהקבוצה שלו מחצית בבית עם 4 מ18 ל-3. היסטורית בימים של קליעה כזאת מה-3 האחוזים לא עם אוקייסי. בינתיים זה מאמן ששלשל בלא מעט משחקים קריטיים בפליאוף הזה וזה מאכזב מאוד. זה לגמרי של okc להפסיד.