ההרכב הראשון של רינו: ITALIA (4-2-3-1): Donnarumma; Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco; Barella, Tonali; Politano, Kean, Zaccagni; Retegui. All. Gattuso פורצה!
אוף... 75% אחזקה בכדור, 17-0 נסיונות לשער. אבל אנחנו, כרגיל, לא מצליחים לפצח בונקר. צריך להמשיך לנסות וזה יגיע, אני מניח. או מקווה. לא יודע איזה חילופים אפשר לעשות. אבל צריך לחשוב על איזה שינוי בין רטגי וקן, השילוב של שניהם יחד, אמנם היה חידוש אמיץ, אבל כרגע לא מניב תוצאות.
למה צריך לשחק את המשחק כאילו לנבחרת ישראל בכדורגל יש סיכוי או יכולת להביא הישג ספורטיבי? תנו לנו להחזיק אצבעות שהאזורי לא יפספסו עוד מונדיאל לפחות.
ITALIA (4-3-3): Donnarumma; Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco; Barella, Locatelli, Tonali; Kean, Retegui, Politano. פורצה!
איזה צמד חלוצים היה בכדורגל האיטלקי בול בסגנון הזה... שאחד פיבוט מוריד כדורים והשני בא מאחורה ונותן שוטים. ברח לי.... נזכרתי. פלה ואדר 2010. היה עדיף לא להזכר