לגמרי שווה מסירה אחת כזאת שלו כל כמה משחקים. בכלל לא מפריע לנו להיות בחיסרון שחקן. את כמות ההתקפות ופוזשנים ליד הרחבה של היריב שהוא הורס אתה לא סופר. לא יודע מה להגיד כבר, היה לי ברור אחרי המשחק הקודם שאין לנו מה לדבר בכלל על משהו מעבר לטופ4, מי שטוען אחרת מתכחש למה שהוא רואה. לחשוב שנהיה טובים נטו כי היינו טובים בעונה שעברה לא מחזיק כשאנחנו כבר באוקטובר ונראים גרוע בכל המשחקים.
קרקז נראה סביר ביחס לשאר הקבוצה. בולטים לרעה בראדלי, מאק אליסטר, קונאטה. בולטים בהיעדרם סלאח, איזאק, גאקפו, חראפנברח. בראדלי חייב לרדת במחצית, הבעיה שסלוט יעלה את גומז ולא פרימפונג. בקישור גם הייתי מעלה את ג׳ונס או וירץ על מאק שנראה פשוט נורא מתחילת העונה.
אפס אינטנסיביות, אפס צורה, אפס רעיונות מקאליסטר חלש מאוד, משגע אותי שכל פעם שחראפנברח מקבל כדור במרכז, הקשר שלצידו פשוט טס למעלה. אין אופציות מסירה קרובה ואין חיפוי. סאלח חלש, בראדלי חלש, איסק עושה גוגינג. שחקנים לא יודעים מה הם צריכים לעשות. לא יכול לבקר אף אחד משחקני הרכש, לא וירץ שמבודד שמשחק ולא קרקש שפשוט לא יודע מה צריך לעשות. קונאטה גם מחשיד מאוד. אותה גברת בשינוי אדרת, אפילו שחזרנו לאותה שלישייה
כמו שניצחנו את גלטסראי? את פאלאס? בסדר. צריך כל כך הרבה שינויים שאני לא רואה טעם להתחיל למנות אותם. מזעזעים כמו בראדלי ומקאליסטר ברור שחייבים להיות מוחלפים (שוב אני אגיד שלמקאליסטר אסור לראות דשא) אבל זה לא יעשה שינוי גדול כי אנחנו לא מתפקדים כקבוצה. אין בכלל משחק לחץ, אין להם מושג איך להניע את הכדור. הקבוצה העונה נראית גרוע כמו בעונות הכי גרועות שראיתי מאיתנו.
מה קרה למאק אליסטר זה עניין לא ברור בכלל. אחד השמות הראשונים בהרכב בעונה שעברה נראה כמו השחקן הכי גרוע בליגה העונה. לא מצליח למצוא לזה הסבר בחיי. יש מצב שאקיטיקה במקום איזאק זה גם צריך לקרות כבר עכשיו כי השבדי באמת נראה כמו צל של שחקן. גם כן פתרון הקסם של סלוט להכל - סובוסלאי מגן ימני. בחייאת דינק.
אי אפשר לשפוט את איסק, אפס כדורים הוא מקבל. איזה טוב שסלאח על הדשא הא? ראיתם את ההגבהה שלו במחצית הראשונה?
הגבהה לאיסק ״אפס כדורים״, כן? מסירה שחלוץ בכושר טוב שם ברשת. כלומר היחיד שמסר לאיסק אפס כדורים זה סלאח האפס.
צחקתי בקול. רגע הוא צריך להתרכז בלאביה עכשיו. במקום באדיאשיל, התחלנו עם החילופים ההזויים. גוסטו בלם אלוהים באמת הלך טוב מידי.
זה יחסית אפס כדורים, כן. הוא בקושי נוגע בכדור למרות שעושה המון תנועה. סלאח הורס פה עוד מצב של גול. טוב שהלכנו לעונה עם 4 בלמים, בפועל סלוט כל כך לא מחזיק מגומז שזה 3 ואחד מהם כבר גמר את העונה.