ליגת העל: גבירותיי ורבותיי, הפועל באר שבע אלופת המדינה !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏3/10/25.

  1. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,938
    לייקים שהתקבלו:
    2,752
    אתה חייב להפסיק לדבר שטויות, פשוט חייב. המשחק בכלל לא התחיל.
     
    italiano ו-Roma אוהבים את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,809
    לייקים שהתקבלו:
    4,742
    התקנון הנוגע לזריקת אבוקות, עצירת משחקים (לכל החכמולוגים כאן, כולל לפני שהתחיל) ועדה שונה בשנים האחרונות, היה סביב זה שיח תקשורתי מאוד ער. עניינים חודדו, חוקים נוספו, ואתה משייט לי 17 שנה אחורה כי זה הזמן האחרון בו הקבוצה שלך הייתה רלוונטית לדיון הזה.
     
  3. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,750
    לייקים שהתקבלו:
    2,555
    17 שנה עברו, אתה יכול להמשיך להמציא ולכתוב שטויות אבל האינטרנט זוכר הכל.
    אם הקבוצה שלי רלוונטית או לא רלוונטית, לא משנה את העובדה שאתה פשוט מקשקש במוח ללא מעצורים. אני מזכיר את המקרה הזה כי אני שולט בו היטב וגם בגלל שיש פה התנגשות בין הגישה של מכבי תל אביב אז לגישה שלה היום.

    כאמור, האינטרנט זוכר הכל, להלן החלטת הדיינים בנושא האמור:

    דיון ראשון, נפסק ניצחון טכני להרצליה:
    "אנו קובעים שאוהדי בית"ר ירושלים הם אלה שפרצו לשדה המשחק וגרמו להפסקתו ולאי-חידושו, ולא מצאנו שנפל פגם כלשהו בהתנהגותה של מכבי הרצליה, איננו מקבלים את טענת הנאשמת שהרצליה סירבה לחדש את המשחק, ולכן אנו קובעים שלמכבי הרצליה לא הייתה כל תרומה שלילית לאי חידוש המשחק. בנוסף אין אנו מקבלים את טיעוני התובע שמדובר במצב חריג המצדיק סטייה מהוראת התקנון בדבר הפסד טכני בגלל העובדה שאנו נמצאים בסיום העונה בשיאם של מאבקים נגד הירידה ובמאבקים אלה מעורבות מספר קבוצות".

    דיון שני שנקבע בלחץ מכבי תל אביב וחברותיה, נפסק משחק חוזר
    "מקובלת עלינו הגישה כי בשל עקרונות רוח הספורט יש להעדיף בכל מקרה של ספק הכרעה בשדה המשחק על פני הכרעה "על השולחן".
    בפרט כשעסקינן בהכרעות רגישות, המערבות בין היתר קביעת דירוג, עליות, ירידות או זכייה באליפות."
     
  4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,809
    לייקים שהתקבלו:
    4,742
    ברור שמכבי בזמנו תפעל לביטול הניצחון הטכני של הרצליה, וברור שהיום תפעל להחלת ניצחון טכני שלה, כל אחד היה עושה את זה.
    מה הטיעון בעצם?
     
  5. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,955
    לייקים שהתקבלו:
    4,033
    חלומי הוא שיתוף פעולה של ברקת, ספרא ואברמוב לפרישה מהליגה והקמת ליגה חלופית.
    על יענקלה שב2003 כבר נתן בחדווה להם את האליפות עם ההעברת ביתיות אני לא בונה.
    שיישארו לשחק עם עצמם ובית הדין
     
  6. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,750
    לייקים שהתקבלו:
    2,555
    אתה צוחק עלי? כבר פעמיים יום אחרי יום אתה מתפתל פה באלף ואחד מקרים וטיעונים הזויים (גביע הטוטו זה משחק על תואר, מה?!) למה הטענה שלך נכונה וכשמאמתים אותך עם השטויות שאתה כותב, אתה כותב שכל אחד והאינטרס שלו.

    ברור שכל אחד והאינטרס שלו, אבל הצדק שאתה מנסה להיאבק עליו בתחילת הדיון לא יכול להיות כל פעם בהתאם לאינטרס של מכבי תל אביב. או שרוצים ניצחון טכני ללא קשר לרוח הספורט או שהולכים עם הספורט עד הסוף, שתי הדרכים מקובלת אבל חייבת להיות אחידות באיזה דרך אתה מאמין.

    את שני הדיונים שהיו פה ביומיים האחרונים היית יכול לסכם במשפט אחד: "אני רוצה לזכות באליפות, הדרך לא מעניינת אותי".
    לגיטימי לגמרי, היה חוסך את כל הדיון הזה.
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,612
    לייקים שהתקבלו:
    10,763
    @הרצליה הייתי במשחק ההוא בטדי בין בית"ר להרצליה.
    השופט רצה לחדש את המשחק(נשארו 3-4 דקות), כבר פינו את הקהל לשוליים של הדשא, פרדי דוד בהוראה של שיימן התעקש לא לעלות לשחק כי רצה לקבל את הטכני במשחק שאם היה מגיע לסיומו היה מפסיד בו. החליטו על דעת עצמם לא לחזור לשחק ובסוף לא קיבל את הטכני, הפסיד במשחק החוזר וירד ליגה.

    לפעמים לא צריך לנסות בכוח את מה שלא מגיע לך.
     
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,809
    לייקים שהתקבלו:
    4,742
    אין סתירה.
    תקנונית - מגיע להפועל הפסד טכני.
    מבחינת לו"ז - כמעט בלתי אפשרי למצוא תאריך למשחק חוזר אצל מכבי.
    אינטסנטית - בהתאם לעיל אין למכבי מה להילחם על קיום של משחק חוזר ולחתור לזה.

    זהו. אפשר לחשוב שכל המועדונים נלחמים על רוח הספורט פה ולא כל אחד דואג לאינטרס של עצמו.
     
  9. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,750
    לייקים שהתקבלו:
    2,555
    הסתירה שדיברתי אליה היא שבכל פעם מבחינתך הצדק הוא לצד אחר, הצד של מכבי תל אביב.
    ברגע שהגדרת את זה כאינטרס, תם הדיון מבחינתי.
    לוז אפשר למצוא - כמו שכתבתי אתמול, צריך לרצות למצוא.

    אתה מוזמן להמשיך לחפש עוד טיעונים שנעלמים ברגע כמו גביע הטוטו זה משחק על תואר או התקנון מלפני 17 שנים שונה ואם נחזור קצת אחורה לטיעון ההוא שכמעט תמיד מכבי תל אביב מקבלת צהוב ראשון ולקפוץ לטיעון הבא שקופץ לך לראש למרות שכל קשר בינו לבין המציאות הוא מקרי בהחלט.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/10/25
    oranfu אוהב/ת את זה.
  10. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,750
    לייקים שהתקבלו:
    2,555
    אני לא רוצה להיכנס לפרטי האירוע כי זה לא העניין אבל אם כבר, אכן, פונו לשוליים ולא ליציעים, אי אפשר לנהל ככה משחק וזה מה שאלון יפת קבע.
    בכל מקרה זה לא רלוונטי, הנקודה שלי היא שהניצחון הטכני לא בוטל בגלל הסיבה שאוהדי בית"ר איפשרו את חידוש המשחק, אלא כדי להביא לכך שהכרעת היורדות תהיה על כר הדשא ולא בבית הדין.
    טענה לגיטימית אבל שוב, מנוגדת לתקנון.
     
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,612
    לייקים שהתקבלו:
    10,763
    סיימו ככה את דרבי האליפות ב97, את משחק השרוכים ב98, את משחק האליפות של הפועל חיפה ב99 ועוד.
    שיימן לקח הימור לא נכון, הייתם במומנטום טוב והוא לקח החלטה להורות לשחקנים שלכם לסרב לעלות בזמן שחצי ליגה הייתה בסכנת ירידה כולל המועדונים הכי חזקים בתקשורת ובהתאחדות, ההתעסקות סביב ניצחון טכני או לא גמרה לכם אז את העונה.

    לגבי השאר אם היו אוכפים את התקנון שווה בשווה כלפי כל המועדונים לאורך כל השנים אפקט הפרפר של הכדורגל הישראלי היה יוצר 6000 תסריטים אפשריים לעתיד. הכל פה נקבע לפי צעקת התקשורת והאינטרסים של המושכים בחוטים.
     
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    82,110
    לייקים שהתקבלו:
    27,450
    מין:
    זכר
    חוץ מהקטע ההזוי של להוכיח שמאמן זר לא יכול להצליח, אין הבדל בין שחר לאלונה. אפילו בקטע שהכסף הוא לא שלהם, אלא של המשפחה מצד הבעל או האישה.
     
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  13. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,750
    לייקים שהתקבלו:
    2,555
    מסכים עם השורה התחתונה שלך, ירדנו ליגה בגלל האירוע הזה. חד משמעית. אחריו לקחנו נקודה אחת בחמישה משחקים
     
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    29,818
    לייקים שהתקבלו:
    7,687
    הרכב בלי מגינים.
    מצד אחד לופס כובש ורועי לוי עם שני כדורים לגול, מצד שני אפילו ריינה החלשה מגיעה למצבים מהאגפים שלנו.
     
  15. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,955
    לייקים שהתקבלו:
    4,033
    משחק מחפיר