מחצית שלמה והיחידי שקצת עשה משהו זה וירץ כשסחט שני צהובים. חוץ מזה נאדה. סיטי שולטת אבל לא מגיעה ליותר מדי מצבים. דוקו מפרק את בראדלי, זה כבר לא נעים. רק דיברתי והנה השני... יש פה מצב לשחזור של ה5-0 עם האדום של מאנה לפני כמה שנים, אלו פערי הרמות כרגע.
איזה שוער עלוב. העיקר הביאו אותו במקום עוד קשר אחורי. בשורה מצוינת לליגה. אי אפשר לתת לארסנל כל כך בינונית לשייט פה לאליפות קלילה.
ליברפול לא משחקת. איך נונס מרים ככה לבד? איך הוא בועט ככה לבד? יש פה בעיות יותר עמוקות. הקבוצה כבויה וויתרה בשלב מוקדם מאוד של העונה. בדרך כלל כשקבוצות נראות ככה, קשה למאמן להוציא אותן מזה. מאוד.
זה בחיים לא בקו הראייה של השוער, זה בכלל בצד השני. אין מה להמשיך להתווכח על זה. לא השלתי את עצמי אחרי ריאל, היה לי ברור שזה לא משהו לבנות עליו. אנחנו צריכים לקוות לסיים במקום שמוביל לאלופות בעונה הבאה, זה גם בספק לדעתי. יש לנו בעיה כמעט בכל עמדה על הדשא ומאמן שלא נראה שמבין איך להוציא משהו ממה שכן יש. הקבוצה לא ויתרה על העונה, היא פשוט קבוצה לא טובה. צריך להכיר במציאות והמציאות הזאת צריכה להיות ברורה למי שרואה את המשחקים.
ברדלי לא שחקן גדול אבל דוקו שחקן מצוין, אתה היחיד שצריך להסביר לו את זה למען האמת. אני חושב שברדלי שחקן טוב באופן כללי. בכל מקרה ליברפול זאת לא קבוצת כדורגל טובה העונה. היא יכולה לקוות למקום 4 ואיזה רבע גמר אלופות, כל דבר מעבר לזה מאוד יפתיע אותי, אני מקווה שלא יהיה מתחת לזה.
נראית כמו הזייה של פסילה, וגם אם איכשהו זה חוקי - לא הייתי רוצה שיפסלו על זה גולים. קונאטה נראה פינישד לגמרי בליברפול, עוד בלם שבנה את הקריירה שלו בזכות וירג'יל. לעומת זאת דוקו עם מחצית אדירה.
אין קשר לעייפות, זאת קבוצה נוראית. אתם לא רואים שאין להם מושג איך להניע כדור? משחק אחרי משחק אחרי משחק. אנחנו לא יודעים מה לעשות עם הכדור ואין לנו מהירות בשום אזור במגרש. מקאליסטר מקבל כדור 30 מטר מהשער, כל שחקני ההתקפה שלנו פנויים באמצע, הוא בכלל לא מסתכל עליהם ומחזיר אחורה לאגף. לדעתי זה מייצג לא רעה את חוסר המושג שלנו איך להניע כדור ולייצר מצבים. סלאח עובר מתחת לרדאר, משחקים שלמים שהוא כמו קונוס על הדשא. אף אחד כנראה לא רוצה להגיד את זה אבל הוא פשוט פוגע בקבוצה. גם כשכבר מגיעים לחלק הקדמי והוא מקבל כדור - הוא מקפיץ אותו על אוטומט בחצי גובה לרחבה אל הפנים של הבלמים. אבל אולי הוא ייתן גול מתישהו במחזורים הקרובים אז זה ישכיח את הבעיה וכולם יספרו על "המלך שאסור לזלזל בו". בראדלי עובר משחק קשה אבל איזה מגן לא עובר משחק קשה מול דוקו? אי אפשר כמעט לעצור אותו באחד על אחד.
משחק שני ברציפות שיוצא לי לראות את דוקו כשהוא מצויין ומקבל החלטות נכונות. לא ספרתי אותו מרוב שהוא טיפש ועכשיו הוא צריך בהחלט להדאיג את אוהדי היריבות. לא מסכים שהפסילה הזויה. פסילה מוצדקת. גם אם דונארומה ראה את הכדור כשיצא מהראש של ואן דייק, רוברטסון הסתיר לו לאחר מכן בשנייה שהכדור היה בדרך לשער. זה אופסייד ברור.
אני עדיין חושב שהתחלנו לא רע אבל הטעויות ההגנתיות + כמה שאנחנו רעים עם הכדור פשוט קברו אותנו. נראה רע מאוד כרגע.
רוברטסון בשום שלב לא מסתיר לדונארומה את הכדור, הוא ממש בצד השני מאיפה שהכדור מגיע. אבל זה לא מעניין אותי להמשיך להתווכח על זה כי זאת באמת אחרונת הבעיות שלנו.
מקאליסטר באמת איטי מאוד. מילא היה מכפה על זה עם טכניקה סטייל טיאגו ומסירות שחותכות הגנה אבל גם זה לא. כרגע הוא קשר די סתמי שמזיק לנו. הייתי מכניס את ג׳ונס במקומו. אבל הבעיה היום זה יותר משחקן כזה או אחר. מחצית של ממש כלום.